Sari la conținut

24 Banking Bt

24 Banking BT este o aplicație de bani digitali deținută de Banca Transilvania, care oferă clienților posibilitatea de a face plăți online și de a gestiona conturile lor. Aplicația le permite clienților să se conecteze la conturile lor din Banca Transilvania și să efectueze tranzacții financiare, precum transferuri de bani, retrageri de numerar și plăți cu cardul. Aplicația 24 Banking BT este disponibilă atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei de Android, oferind clienților posibilitatea de a gestiona conturile lor de pe telefonul lor.

De asemenea, aplicația 24 Banking BT oferă clienților posibilitatea de a urmări tranzacțiile lor în timp real și de a accesa informații despre conturile lor. De asemenea, clienții pot utiliza aplicația pentru a vedea și schimba setările lor de securitate, precum și pentru a contacta echipa de asistență a clienților.

Aplicația 24 Banking BT oferă, de asemenea, clienților posibilitatea de a primi notificări în timp real despre tranzacțiile lor. Acestea le permit utilizatorilor să fie la curent cu toate tranzacțiile lor, astfel încât să poată detecta orice tranzacții suspecte sau frauduloase. Aplicația are, de asemenea, o funcție de blocare a contului, care permite clienților să blocheze contul lor în cazul în care se suspectează o activitate frauduloasă.

În concluzie, 24 Banking BT este o aplicație de bani digitali de încredere, care oferă clienților un mod eficient de a gestiona conturile lor și de a face plăți online. Aplicația oferă, de asemenea, clienților posibilitatea de a monitoriza tranzacțiile lor în timp real și de a primi notificări despre tranzacțiile lor, precum și de a bloca contul lor în cazul în care se suspectează o activitate frauduloasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.