4.9 RealMag – Cum sa imporți baza de date a site-ului în excel cu ajutorul Power Query

 

BAZE DE DATE – MICROSOFT ACCESS 2010 – UMFCv

BAZE DE DATE – MICROSOFT ACCESS 2010 Ce este o bază de date Intr-o definiţie, pe inţelesul tuturor, vom inţelege printr-o bază de date o colecţie de informaţii ce descrie mai multe subiecte similare. Exemplul cel mai apropiat de activitatea medicală este baza de date alcătuită din foile de observaţie ce

Sursa: www.umfcv.ro/files/a/c/access2010.pdf

Capitolul 17: Operatii administrative cu bazele de date Access

O baza de date Access contine si cateva instrumente ce va ajuta sa faceti anumite operatiuni de intretinere sau optimizare. De exemplu, cu ajutorul instrumentului de „Analiza a Performantei”, puteti analiza intreaga baza de date, sau doar anumite obiecte, dupa care vi se vor sugera anumite operatiuni cum ar fi crearea unui index sau transformarea unui cod macro in cod VBA, pentru a fi rulat mai rapid.

Sursa: www.itlearning.ro/capitolul-17-operatii-administrative-cu-bazele-de-date-access/

Crearea unei baze de date de la 0 – Cursuri ACCESS gratuite

in Microsoft Access 2013 avem la indemană foarte multe şabloane de baze de date. Toate aceste şabloane conţin baze de date deja realizate. in acest exemplu, vom crea o bază de date pornind de la zero. Pasul 1. Execută un click pe şablonul Blank desktop database (Bază de date goală) (1). Execută un click pe butonul Browse (Răsfoire) (2) pentru a alege locaţia de salvare a noii baze de date.

Sursa: cursuri-access.ro/crearea-unei-baze-de-date/

Baze de date in ACCESS :: Baze de date

Utilizați Access pentru a gestiona toate informațiile intr-un singur fișier. intr-un fișier al unei baze de date Access, puteți să utilizați: • Tabele pentru stocarea datelor. • Interogări pentru a găsi și a prelua doar datele dorite. • Formulare pentru vizualizarea, adăugarea, și actualizarea datelor in tabele.

Sursa: baze-de-date.webnode.ro/baze-de-date-in-acces//r/5e5e61bb45901

Crearea unei baze de date de la zero in Microsoft Access

10/5/2019 · Tabelele Access seamana cu cele create in programele cu care ati mai lucrat, spre exemplu, seamana putin cu o foaie de calcul Microsoft Excel sau chiar cu tabelul din Microsoft Word, numai ca tabelele din interiorul unei baze de date sunt mai inteligente.

Sursa: www.itlearning.ro/lectia-02-crearea-unei-baze-de-date-microsoft-access-de-la-0/

 

Căutări similare: Exemple Baze De Date Access