Selectează o Pagină

Banca Transilvania introduce BT24 Internet si Mobile Banking, o modalitate revolutionara de a gestiona banii. Acest serviciu va permite clientilor sa faca tranzactii rapide si in siguranta de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Utilizatorii BT24 Internet si Mobile Banking pot accesa conturile lor de banca prin intermediul unei conexiuni la internet sau prin aplicatia BT24. Aceasta aplicatie va oferi utilizatorilor acces la conturile lor de banca si le va permite sa faca tranzactii, sa verifice soldurile si sa schimbe setarile. Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a transfera rapid bani intre conturi, de a cumpara si vinde monede digitale si de a efectua plati prin intermediul aplicatiei.

O data ce un cont a fost creat, utilizatorii vor fi in masura sa faca tranzactii financiare fara a fi nevoiti sa se conecteze la un bancomat sau sa foloseasca un telefon mobil. Acest lucru va oferi utilizatorilor libertatea de a face tranzactii financiare atunci cand este convenabil pentru ei.

De asemenea, pentru a asigura o experienta de tranzactionare sigura si eficienta, serviciul BT24 va oferi utilizatorilor protectie prin criptare si autentificare. Acest lucru va insemna ca toate informatiile si tranzactiile financiare vor fi protejate si securizate.

BT24 Internet si Mobile Banking reprezinta o modalitate revolutionara de a gestiona banii si ofera utilizatorilor libertatea de a face tranzactii financiare in siguranta si eficienta. Acest serviciu va permite utilizatorilor sa faca tranzactii rapide, eficiente si securizate de pe orice dispozitiv conectat la internet. Cu BT24, utilizatorii vor fi in masura sa gestioneze banii lor in siguranta si eficienta, indiferent de locatie sau dispozitiv.