Selectează o Pagină
 

Care e secretul aplicatiilor de succes? 8 conditii pe care …

Conform unui studiu realizat de compania de analiza Flurry, pretul mediu al unei aplicatii a scazut semnficativ in ultimii 4 ani, in vreme ce numarul aplicatiilor gratis si sustinute de reclame e in crestere. De fapt, peste 90% din totalul aplicatiilor intra in ultima categorie.

Sursa: www.yoda.ro/smart-nation/care-e-secretul-aplicatiilor-de-succes-8-conditii-pe-care-le-respecta-orice-aplicatie-celebra.html

Idei de afaceri: Aplicatie de smartphone pentru meseriasi

Devin din ce in ce mai “legat” de servicii online si aplicatii mobile care imi rezolva din “probleme” si imi salveaza timp. Platesc utilizatile si impozitele online. Cumpar bilete la film, fac tranzactii bancare si comand mancare sau taxiuri prin aplicatii mobile.

Sursa: www.manafu.ro/2014/03/idei-de-afaceri-aplicatie-de-smartphone-pentru-meseriasi/

Android, aplicatii si idei – Wall-Street

Citeste cele mai recente stiri de business despre Android, aplicatii si idei publicate pe wall-street.ro. Doar pe wall-street.ro gasesti ultimele informatii, poze, comentarii si materiale video care includ detalii despre Android, aplicatii, idei.

Sursa: www.wall-street.ro/tag/android+aplicatii+idei.html

+200 de Idei de Afaceri Mici si Mari de Implementat …

In acest articol gasiti peste 200 de idei de afaceri pe care le puteti implementa singuri, in parteneriat sau in familie. Indiferent de bugetul de care dispuneti sigur veti gasi o idee pe care sa o implementati incepand cu 2019. Startul in afaceri il puteti face rapid prin a prospecta piata pe nisa care doriti sa intrati.

Sursa: www.promovareaonline.ro/200-de-idei-de-afaceri-mici-si-mari/

Aplicatii mobile: riscuri de … – Idei de marketing

11/16/2015 · Peste 20,000 de aplicatii testate au fost raportate ca fiind purtatoare de programe camuflate, menite sa extraga si sa transmita date personale de pe dispozitivele mobile, fara ca utilizatorii sa stie. Printre ele, celebrele Candy Crush, Facebook, WhatsApp, Twitter si multe altele.

Sursa: marketingprofitabil.ro/aplicatii-mobile-riscuri-de-securitate-pentru-datele-personale/

Promovare aplicatii platforme mobile – Business24

Daca pana de curand vorbeam de un interes deschis fata de modalitatile de promovare pe telefoanele mobile, astazi vedem o extindere a afacerilor in acest mediu sau idei de aplicatii, care pot fi monetizate pe baza de clienti din Romania. De aceea, Mobile Conference Romania promite cel mai bun si mai avansat program dintre toate editiile de

Sursa: business24.ro/articole/promovare+aplicatii+platforme+mobile

Cadouri si aplicatii mobile – Wall-Street

Citeste cele mai recente stiri de business despre cadouri si aplicatii mobile publicate pe wall-street.ro. Doar pe wall-street.ro gasesti ultimele informatii, poze, comentarii si materiale video care includ detalii despre cadouri, aplicatii mobile.

Sursa: www.wall-street.ro/tag/aplicatii-mobile+cadouri.html

aplicatii – Idei de marketing

Idei de marketing: publicitate in 2018 – bugete si tendinte; … Aplicatii mobile: riscuri de securitate pentru datele personale! … Fara sa stii, aplicatii usor de instalat distribuie informatiile pe care le crezi confidentiale catre servicii online diferite – in medie, ca …

Sursa: marketingprofitabil.ro/tag/aplicatii/