Care e secretul aplicatiilor de succes? 8 conditii pe care …

Se va inventa un app si pentru asa ceva, cat de curand. Avem de toate, de la jocuri 3D la aplicatii care monitorizeaza bataile inimii sau zgomotele bebelusilor. Si platformele pe care apar sunt la fel de variate, de la Android sau iOS pana la Smart TV-uri.

Sursa: www.yoda.ro/smart-nation/care-e-secretul-aplicatiilor-de-succes-8-conditii-pe-care-le-respecta-orice-aplicatie-celebra.html

LISTĂ: Cum poți să faci bani din aplicații de mobil

Această strategie de monetizare implică vanzarea de bunuri fizice sau virtuale in aplicație. Totuși, majoritate piețelor de aplicații percep un procent din profiturile din achizițiile digitale de pană la 30-40%. De asemenea, este important să introduceți un mecanism pentru a …

Sursa: www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/monetizare-aplicatii-reclama-freemium.htm

Din ce caştigă bani de fapt aplicaţiile gratis

Spre comparaţie, doar 34,5% dintre aplicaţiile de Android analizate au această capacitate. Lista de contacte a utilizatorului poate fi citită de 7,6 % dintre aplicaţiile de Android, in timp ce aplicaţiile iOS sunt ceva mai curioase, intrucat 18,9% dintre cele analizate sunt tehnic capabile să facă asta.

Sursa: www.monitorulcj.ro/tehnologie/45867-din-ce-castiga-bani-de-fapt-aplicatiile-gratis

Freemium: cum se fac bani din aplicațiile pe mobil

Știți cum se pot caștiga bani pe Android și iOS? in niciun caz NUMAI prin aplicații plătite! Anul acesta am vorbit in mai multe randuri despre modul in care se pot monetiza aplicațiile pe Android și iOS și am punctat an cateva randuri un lucru: freemium e cheia sigură spre succes, dacă aplicația e interesantă.

Sursa: www.mobzine.ro/2012/10/freemium-cum-se-fac-bani-din-aplicatiile-pe-mobil/

3 strategii de monetizare a aplicatiilor mobile in 2019 …

Ianuarie este momentul perfect pentru a iti regandi strategia de monetizare si a stabili noi repere pentru acest an. Iata trei strategii de monetizare pentru aplicatii mobile, care au cu siguranta potentialul de a iti mari veniturile in 2019. Suntem in prezent dependenti de smartphone-urile noastre.

Sursa: www.dozait.ro/3-strategii-de-monetizare-a-aplicatiilor-mobile-in-2019/