Creează un cont Gmail – Gmail Ajutor

Pentru a te inscrie la Gmail, creează un Cont Google. Poți folosi numele de utilizator și parola pentru a te conecta la Gmail și la alte produse Google, de exemplu, YouTube, Google Play și Google Drive.

Sursa: support.google.com/mail/answer/56256?hl=ro

Crea il tuo Account Google

Scegli il tuo nome utente @gmail.com. Puoi utilizzare lettere, numeri e punti. Preferisco utilizzare il mio indirizzo email corrente. Crea una password. Sicurezza della password: Utilizza almeno 8 caratteri. Non utilizzare la stessa password di un altro sito o una password troppo semplice, come il nome del tuo animale domestico. …

Sursa: accounts.google.com/SignUp?hl=it

Gmail – E-mail și stocare gratuită de la Google

Gmail este disponibil pe toate dispozitivele Android, iOS și pe computer. Sortează, colaborează sau apelează un prieten fără să ieși din fila de mesaje primite.”

Sursa: www.google.com/intl/ro/gmail/about/

Gmail – Google Account

Gmail è un servizio email intuitivo, efficace e utile. 15 GB di spazio di archiviazione, meno spam e accesso tramite dispositivi mobili.

Sursa: accounts.google.com/ServiceLogin?hl=it&service=mail

Gmail – Spazio di archiviazione e indirizzo email gratuiti …

Gmail è disponibile per tutti i dispositivi Android, iOS e desktop. Smista, collabora e chiama un amico senza uscire dalla Posta in arrivo.

Sursa: www.google.com/intl/it/gmail/about/

Gmail

Gmail is email that’s intuitive, efficient, and useful. 15 GB of storage, less spam, and mobile access.

Sursa: gmail.google.com/mail/

Creare cont de email gratuit pe gmail.com

9. Contul tau de email pe GMail.com este acum creat si functional. Apasa pe simbolul in forma de grila din partea de sus a ecranului pentru a accesa serviciile Google disponibile in contul tau. GMail este doar unul dintre ele: Folosind Google Mail puteti trimite si primi mesaje la fel ca din oricare alt cont de email.

Sursa: www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/78-creare-cont-de-email-pe-gmailcom.html

Cum iți creezi un cont Google (Gmail) in 3 pași | Digital …

Nu poți utiliza o altă adresă de e-mail pentru contul Google, trebuie să creezi o adresă Gmail. Alte companii, precum Microsoft, iți permit să creezi conturi folosind o adresă de e-mail de la un alt furnizor de servicii de e-mail. Din păcate, Google forțează pe toată lumea să iși creeze o adresă Gmail.

Sursa: www.digitalcitizen.ro/cum-creezi-cont-google-gmail

creare – definiție și paradigmă | dexonline

) A crea un rol = a da viață unui personaj, a interpreta cu pricepere și originalitate un rol dintr-o piesă de teatru, un film etc. [Prez. ind. pers. 1 pl. creăm, ger. creand] – Din fr. créer, lat. creare.

Sursa: dexonline.ro/definitie/creare

Cum sa iti faci cont de gmail, gratuit si rapid – adivisa.com

In plus, ai avantajul ca, folosind un singur cont (adresa de gmail) te poti conecta la toate serviciile oferite de Google, asa cum am mai spus anterior, cu aceeasi adresa de gmail te poti conecta si la reteaua G+ (echivalentul facebook-ului), iti poti configura un canal de youtube, etc. Sa iti faci un cont de gmail

Sursa: www.adivisa.com/cum-sa-iti-faci-cont-de-gmail-gratuit-si-rapid/