Selectează o Pagină

Creare Site Modern pe WordPress + Serviciile Google (Romana)

Digital Induction este un curs video care te ajuta sa-ți creezi propriul website în mediul online.

Cursul este împărțit în 3 module. Fiecare modul cuprinde o lista de lecții practice în format video.

Pentru o însușire mai buna, este recomandat, mai întâi o vizualizare completa a cursului, după care repetarea pașilor după lecțiile video.

In Modulul 1 vei învăța cum sa creezi un website fără cunoștințe de programare, tot ce trebuie sa știi, este sa stăpânești calculatorul și internetul.

In Modulul 2 vei învăța alte servicii auxiliare, precum Google Analytics, pe care este neapărat sa le conectezi la site.

Si în Modul 3 vei învăța cum sa faci un Magazin Online la fel de simplu, fără cunoștințe de programare.

Click aici pentru mai multe detalii

Creare Site Bucuresti | Madko Design Studio – Agentie …

Creare Site Bucuresti (CSB) Suntem o agenție digitală creativă care activează in Romania din 2016, numele nostru oficial fiind Madko Design Studio SRL . Credem că adevărata măiestrie este atunci cand „proiectarea” și „construirea” lucrează impreună, nu una in fața celeilalte.

creare-site-bucuresti.ro/

 

Creare Site Romania – Realizare website, Web design Bucuresti

CREARE SITE PREZENTARE. Inregistrare domeniu .ro – 12 luni de zile; Gazduire site web – 12 luni de zile; Certificat SSL – 12 luni de zile; Design responsive; Numar pagini – maxim 10 pagini; Indexare rapida in Google; Creare sitemap (harta site); Formular contact (date, harta, formular);

www.creare-site.ro/

 

Site Bucuresti – Creare Site Bucuresti Creare Magazin Online

Site Bucuresti creare site Bucuresti creare magazin online Bucuresti realizam site-uri web profesionale ieftine moderne pentru afacerea ta. Promovam firme la nivel local sau national, oferim servicii corporate, branding, analiza si strategie web. Toate marcile, denumirile si logo-urile prezente pe acest site apartin detinatorilor de drept.

sitebucuresti.ro/

 

Agentie IT | Alexandru Trandafiridis | Creare website

Creeaza-ti website-ul cu ajutorul nostru. Suntem o agentie IT si construim website-uri si magazine online atat pentru cei din Bucuresti, cat si pentru cei din afara …

creare-website-bucuresti.ro/

 

Creare Site Bucuresti – Simplu si Rapid – Rocket Web

Serviciul nostru de creare site București are o abordare diferită față de alte firme din domeniu. Stăm de vorbă cu tine pentru ați ințelege afacerea, serviciile și produsele. După, studiem piața ta și clienții pe care dorești să ii atragi.

rocketweb.ro/creare-site-bucuresti/

 

Design Website, Creare Website – Creare Site Bucuresti …

BUCURESTI, COD 010854 Phone: +40.730.095.824 Skype: sarghy Web: sarghydesign.ro. Audit website – Branding – LOGO – Nume domeniu – Creare website – Optimizare SEO – Optimizare Site – Optimizare HTML – Optimizare CSS – Gazduire Website – Hosting Website – Marketing Online – Website Marketing – Administrare Website – Administrare SiteCreare

sarghydesign.ro/

 

Web Design Bucuresti – Creare Site – Magazin Online …

Web Design Bucuresti. Royalz reprezintă o firma de web design din Bucuresti specializată in realizare site-uri, Online Marketing și SEO. Vă oferim servicii web la cele mai inalte standarde, folosind tehnologii și tehnici de ultimă generație din domeniu. Află mai multe!

royalz.ro/

 

Creare site web – Webdesign Bucuresti – Creare-site-web.ro

Îți oferim servicii pentru crearea unui site web, folosind cele mai noi tehnologii in crearea acestora. Află instant cat costă un site!

creare-site-web.ro/

 

Cautari similare:

1. Creare Site Web Prin Firma Web Design Din Bucuresti

2. Creare Site Online

3. Crearea Unui Site Web