Selectează o Pagină

Design Interior Cluj Napoca este un curs intensiv de 6 luni, oferit de catre unii dintre cei mai buni designeri inovatori din Romania. Acest curs ofera studentilor o introducere in lumea designului interior si le ofera oportunitatea de a invata tehnici si abilitati de baza in aceasta industrie de incredere.

Cursul se desfasoara pe parcursul a sase luni, iar studentii vor fi instruiti in tehnici de proiectare si planificare, materiale si finisaje, iluminare si electrice, picturi, mobilier si amenajari interioare. De asemenea, vor invata cum sa foloseasca corect programe de design computerizat si cum sa creeze concepte de design interior realiste si estetice.

Studentii vor avea parte de sesiuni teoretice si practici, si vor avea ocazia sa creeze modele 3D si sa utilizeze programe de design interior. Vor invata de asemenea despre securitatea si siguranta spatiilor interioare, cum sa planifice si sa gestioneze proiecte si cum sa comunice eficient cu clientii.

La sfarsitul programului, studentii vor fi pregatiti pentru a intampina provocarile din lumea designului interior si a obtine succes profesional. Cursul ofera studentilor sansa de a lucra cu profesionisti din domeniul designului si de a se alatura unei comunitati de designeri profesionisti.

Cursul Design Interior Cluj Napoca ofera o experienta educationala unica si ofera studentilor oportunitatea de a se alatura unei comunitati puternice de profesionisti din industrie. Este un curs intensiv care ofera studentilor abilitati si cunostinte de baza necesare pentru a se alatura industriei designului interior.