Selectează o Pagină
 

Cursuri Interior Design Incepatori – DallesGO

Cursuri Interior Design Incepatori – descriere. Acest curs este o modalitate de a forma o baza serioasa si puternic dezvoltata in acest domeniu, adunand notiuni de teorie, dar si de practica. Asadar, fie ca iti doresti sa iti transformi spatiul de acasa intr-unul care sa corespunda dorintelor si stilului tau de viata, fie ca ti-ai propus sa …

Sursa: dallesgo.ro/cursuri/interior-design-incepatori/

DallesGo – Cursuri interactive after-work

Vino sa iei parte la cele mai tari cursuri din orasul tau! Cele mai interactive cursuri after-work sunt la DallesGO! Alege din peste 100 de cursuri!

Sursa: dallesgo.ro/

Cursurile DallesGo: de ce cred ca merita sa va inscrieti …

1/18/2017 · Dincolo de cursul pe care il frecventez eu, mi se pare ca cei de la DallesGo ofera o gama atat de larga de cursuri ca nu stiu, zau, unde ai mai putea sa gasesti asa ceva in Bucuresti. Adica poti urma unul dintre cursurile misto de design de pantofi sau de design de palarii sau poti sa te inscrii la un curs fain de cofetarie sau design interior.

Sursa: www.urbandiva.ro/cursurile-dalles-go/

Exista undeva cursuri de design de interior?

6/2/2009 · complet intamplator,cautand cursuri de design de interior, am gasit acest topic. nu mi-am imaginat cat de cautate sunt aceste cursuri iar faptul ca acest topic a rezistat din 2009 si are postari si in 2010 ma face sa cred ca decizia mea si a partenerei mele de a organiza un curs de design de interior este mai mult decat fericita. ne-am hotarat …

Sursa: www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/38261/Exista-undeva-cursuri-de-design-de-interior.html

Lista Cursuri Atelierele ILBAH

Vezi aici lista completa de cursuri Atelierele ILBAH! Ne place sa spunem ca oferim o experienta de neuitat celor care urmeaza cursurile din pasiune sau hobby, dar si cea mai buna sansa celor care vor sa se angajeze, sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, sau chiar sa isi deschida propria afacere.

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/

Curs Bucatar in Bucuresti si Cluj-Napoca – Acreditat

Curs Bucatar la Atelierele ILBAH – locul unde tot ce stiai despre bucatarie se va schimba.Platingul perfect nu a insemnat si nu va insemna niciodata doar mancare. E mult mai mult de atat. Platingul perfect inseamna arhitectura, culoare, proportie, emotie puternica, inseamna stimularea simturilor, toate amestecate, inseamna creatie si viziune, timp si dedicatie.

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-bucatar-scoala-bucatari/