Selectează o Pagină

Cursul Google Ads oferă studenților și profesioniștilor de marketing cunoștințele și cunoștințele necesare pentru a începe să utilizeze instrumentele de publicitate și serviciile Google Ads. Cu ajutorul acestui curs, veți învăța cum să vă creați și să gestionați campanii de publicitate online prin intermediul platformei Google Ads, inclusiv cum să vă monitorizați și să optimizați campaniile dvs. de publicitate.

Cursul Google Ads este proiectat pentru a vă ajuta să învățați cea mai recentă tehnologie și strategii de publicitate online. Acesta va acoperi concepte precum strategia de publicitate, keyword research, setarea obiectivelor și monitorizarea rezultatelor campaniei. Acest curs vă va oferi, de asemenea, informații despre cum să vă creați contul și campaniile Google Ads, cum să vă monitorizați rezultatele și cum să vă optimizați campaniile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cursul Google Ads vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți cum să vă îmbunătățiți campaniile de publicitate și să utilizați instrumentele de analiză disponibile pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Acest curs va acoperi și concepte mai avansate, cum ar fi optimizarea plăților, crearea de anunțuri și utilizarea rapoartelor și a analizei pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile.

Când veți finaliza acest curs, veți înțelege conceptele de bază ale Google Ads și veți fi capabil să vă creați și să gestionați campanii de publicitate eficiente și eficiente. Veți învăța, de asemenea, cum să vă monitorizați și să vă optimizați campaniile pentru a obține cele mai bune rezultate. Cu ajutorul acestui curs, veți înțelege cum să vă îmbunătățiți campaniile de publicitate pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele și să creșteți vanzarile.