Selectează o Pagină

 

Cursuri Photoshop – DallesGO

Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani. *In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Photoshop nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.

Sursa: dallesgo.ro/cursuri/photoshop/

Cursuri Photoshop – Instructor Photoshop Certificat de …

Curs Complet Photoshop: De la Incepator la Avansat. 25 ore. 209 lectii. 349 lei. Invata Photoshop in ritmul tau de la un instructor certificat de Adobe. Curs video de 25 ore cu acces nelimitat + ajutor prin live… Află mai multe Vezi lecții gratuite.

Sursa: expertphotoshop.ro/

Curs Photoshop – Inscrie-te acum! in Bucuresti si Cluj.

Curs Photoshop – Inscrie-te acum! in Bucuresti si Cluj. Curs Photoshop doar la Atelierele ILBAH. Traineri de Top. Cele mai bune conditii. Plata in Rate. Program Flexibil.

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-photoshop/

CURSURI GRAFICA Acreditate nivel incepator Bucuresti …

Cursul se bazeaza pe aprofundarea notiunilor si a modului de lucru in Photoshop si Corel, pe descoperirea unor secrete si trucuri interesante din domeniu, dar mai ales pe lucru practic, teme acasa, explicarea, verificarea si corectarea acestora de catre trainer.

Sursa: www.avantajconsulting.ro/curs-grafica-incepator

Curs Photoshop Bucuresti | Cursuri Online

5/22/2020 · Curs foto – Scoala de fotografie Bucuresti. Curs foto oferit de RGB Photography, o scoala de fotografie din Bucuresti acreditata de Ministerul Muncii, Educatiei si Cercetarii. … Au urmat Cursul de Photoshop si workshopuri – Creativitate in fotografie, Educatie vizuala, Fotografia de produs.

Sursa: goldensite.ro/curs-photoshop/curs-photoshop-bucuresti

Cursuri Grafica nivel incepator Bucuresti. Cursuri Grafica …

In acest curs de grafica vei invata sa realizezi elemente vizuale unice/personalizate prin intermediul carora sa te identifici si sa te diferentiezi de restul. Despre cursul de Grafica Publicitara Creatia si designul implicate in grafica publicitara (Photoshop si Corel), sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri acreditati, care stiu, din propria …

Sursa: www.cursuri-acreditate.ro/cursuri-grafica.html

Curs de initiere in Adobe Photoshop Bucuresti – Cursuri …

Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa invete standardul standard-ul pentru editare de imagini profesional si cel mai bun produs din linia de editare digitală: Freelancer-ilor …

Sursa: www.cursuri-sooraj.ro/curs-de-initiere-in-adobe-photoshop-bucuresti/

Curs foto – Scoala de fotografie Bucuresti

Curs foto oferit de RGB Photography, o scoala de fotografie din Bucuresti acreditata de Ministerul Muncii, Educatiei si Cercetarii.

Sursa: www.rgbphotography.ro/

 

Căutări similare: Curs De Photoshop Bucuresti