Selectează o Pagină
 

Curs Photoshop in Bucuresti si Cluj-Napoca

Curs Photoshop in Bucuresti si Cluj-Napoca. Editare foto, design logo/identitate, grafica web, postere, manipulare foto si multe altele. Inscrie-te aici!

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-photoshop/

Cursuri Photoshop – DallesGO

Cursuri Photoshop – diferenta dintre un fotograf profesionist si un amator este reprezentata de standardele inalte si calitatea de top prezente in munca acestuia.

Sursa: dallesgo.ro/cursuri/photoshop/

Unde poti face cursuri de Photoshop in Bucuresti | La zi …

Cursul de Adobe Photoshop este un curs general, in care va sunt prezentate intr-un mod interactiv majoritatea comenzilor si tehnicilor folosite de graficieni din intreaga lume. Cursul este gandit si oferit de trainerii din echipa Renderthing. Prin participarea la acest curs veti primi si suportul de curs in format video si electronic.

Sursa: metropotam.ro/La-zi/unde-poti-face-cursuri-de-photoshop-in-bucuresti-art5504164225/

Curs foto – Scoala de fotografie Bucuresti

Curs foto oferit de RGB Photography, o scoala de fotografie din Bucuresti acreditata de Ministerul Muncii, Educatiei si Cercetarii. … Au urmat Cursul de Photoshop si workshopuri – Creativitate in fotografie, Educatie vizuala, Fotografia de produs.

Sursa: www.rgbphotography.ro/

Cursuri grafica, web design, 3D, DTP, recunoscute in UE

Cursuri acreditate ANC recunoscute in UE. Cursuri Photoshop, cursuri Illustrator, cursuri web design, cursuri 3D, cursuri DTP si Pre-Press, cursuri After Effects

Sursa: pixellab.ro/

Cursuri acreditate grafica … – Avantaj Consulting

Pentru cursul de Photoshop si Corel – avansat puteti descarca pdf-ul in care veti gasi notiunile teoretice. Parola fisierului va va fi transmisa de catre trainer. De asemenea, va amintim ca suportul de curs pentru Photoshop si Corel – nivel II contine informatii sintetizate si ca este bine sa luati notite in timpul cursului.

Sursa: www.avantajconsulting.ro/

Curs Adobe Photoshop CC, Bucuresti Sector 1

Curs video pentru suita Adobe Creative Cloud – prelucrarea imaginii, editare grafica, design. Trei DVD continand 122 lectii video si peste 580 de fisiere de exercitiu si presetari, care va asista de-a lungul procesului de invatare a lucrului cu Adobe Photoshop CC, ultima versiune.

Sursa: e-calificare.ro/curs-adobe-photoshop-cc-Bucuresti-Sector-1-853