Selectează o Pagină

Școala de Coaching România: curs acreditat de coaching

Cursuri acreditate ANC. Obține diplomă în coaching, învață bazele sau practică activitatea de coaching ca un profesionist. Vino la Școala de Coaching România.

scoaladecoaching.com

Academia de Coaching – Descopera omul care iti doresti sa fii

De ce sa urmezi Cursurile Academiei de Coaching? Pentru a deveni omul care iti doresti sa fii si a realiza orice iti propui cu usurinta: in viata personala, in viata profesionala si in societate. Pentru a intra si tu in Familia Academia de Coaching, o comunitate de oameni orientati spre dezvoltare continua si excelenta, la fel ca tine.

academiadecoaching.ro

Curs Coaching Acreditat » ANC » MEN » MMJS » Scoala de

Curs coaching pentru cei care vor să facă un curs acreditat, complex si complet. Cursul este acreditat pentru Specialist In Activitatea de Coaching“ (COR 242412). Locurile sunt limitate și bonusurile surpriză sunt MAJORE! ★ ★ ★ ★ ★ Vezi detalii și înscrie-te acum!

www.traininguri.ro


Curs de Coaching ONLINE- Specialist în activitatea de

BENEFICIILE participării la cursul Specialist în activitatea de Coaching: Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și extrem de costisitoare, sau module ce acoperă arii din coaching disparate, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de practică și experiență

confidentbusiness.ro

Curs Coaching – Curs Acreditat ANC | Business Education School

Cu atat mai mult, in viata personala, coachingul v-ar putea ajuta sa reglati procese care sa va sustina in mod real dorintele si obiectivele personale. Obiectivele cursului Cursul are ca obiectiv cunoasterea succesului si dezvoltarii. Cursul isi propune sa ofere solutiile potentiale ale situatiilor problema ale clientilor.

www.business-education.ro