Selectează o Pagină
 

DESIGN sau mai exact ce inseamna si cum se naste – Combic

In lumea complexa de azi, design-ul este fara indoiala la putere, fie el de obiect, arhitectura, de interior, graphic design sau fashion. Mi-am dat insa seama, spre rusinea mea, ca folosesc cuvantul dar nu stiu exact semnificatia sa. Am inceput sa caut si am aflat din dictionar ca design in engleza inseamna

Sursa: combic.ro/blog/design-sau-mai-pe-exact-ce-inseamna-design-ul-si-cum-se-naste-el/

De vorbă cu Dragoș Motica despre ce inseamnă să fii …

11/20/2012 · Ce inseamnă pentru tine să fii designer de obiect in Romania? in cazul meu inseamnă sa faci doar obiecte din pasiune. Cum intenționezi să constuiești o relație cu piața locală? Sau ești mai degrabă preocupat de a expune in afară și de a te promova pe piețe mai educate, cu un awareness mai solid in ce privește designul?

Sursa: designist.ro/de-vorba-cu-dragos-motica-despre-ce-inseamna-sa-fii-designer-de-obiect-in-romania/

Vreau sa fiu graphic designer – primii 5 pasi si 5 reguli …

Vreau sa fiu graphic designer – primii 5 pasi si 5 reguli de aur … In primul rand ar trebui sa stii ce tip de grafician iti doresti sa fii. In linii mari, am diferentiat urmatoarele tipuri de graphic design: … De la acestia puteti colectiona atat creatii, cat si sfaturi care va vor ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna grafica.

Sursa: adnanamatei.ro/vreau-sa-fiu-graphic-designer-primii-5-pasi-si-5-reguli-de-aur/

Ce inseamna freelancer si ce trebuie sa stii daca vrei sa …

Exista o multime de alti freelanceri gata oricand sa faca exact ceea ce faci si tu. Ce trebuie sa faca un freelancer in Romania. In primul rand, pasiunea pentru ceea ce faci este lucrul care trebuie sa te determine sa te apuci de freelancing, orice ai face. Poti sa fii jurnalista, blogger, administrator de site-uri, graphic designer, producator …

Sursa: www.divahair.ro/timp_liber/ce_inseamna_freelancer_si_ce_trebuie_sa_stii_daca_vrei_sa_fii_freelancer_in_romania

Ce inseamna, Cadru legal, Beneficii si Riscuri

Asta inseamna ca trebuie sa fii Persoana Fizica Autorizata, sa detii un SRL, sa inchei un contract de colaborare sau sa te incadrezi intr-una dintre profesiile liberale, care functioneaza in propriul cadru legal si pentru care nu este necesara inscrierea la Registrul Comertului.

Sursa: www.calculatorvenituri.ro/freelancer–ce-inseamna-si-cum-poti-castiga-venituri-din-freelancing

Vrei sa devii un GRAPHIC DESIGNER de succes? Iata de ce …

Daca, in principal, munca ta consta in a lucra la website-uri, landing page, afise sau orice altceva in Photoshop, asta nu inseamna ca poti sa fii rupt de realitatea artei. Este important ca un graphic designer, indiferet de mediul in care activeaza, sa aiba cunostinte legate de arta si design si sa cunoasca toate ramurile acestei meserii.

Sursa: stiri.acasa.ro/cariera-189/vrei-sa-devii-un-graphic-designer-de-succes-iata-de-ce-anume-ai-nevoie-238169.html

Ce inseamnă să fii creativ? – Asaftisme

1/10/2020 · De indată ce o ai sub control, n-ai cum să mergi inapoi, decat inainte. in schimb, cand vine vorba despre partea creativă, things are getting messy. Dar ce inseamnă să fii creativ pană la urmă? Mulți ar spune că insuși graphic design-ul este un proces de creare, deci este o treabă creativă.

Sursa: asaftisme.ro/ce-inseamna-sa-fii-creativ/