Selectează o Pagină

Curs Make-up Brasov – Metropolitan Academy

BENEFICII CURS MAKE-UP BRASOV in privinta duratei cursului, ai la dispozitie 3 alternative, in functie de nivelul informational abordat program flexibil (stabilit la prima intalnire) un pret „corect” al cursului, raportat la durata si complexitatea acestuia plata in …

brasov.curs-calificare.ro

Cursuri Make-up si Coaching Beauty Business by Academia

Ce primesti la Cursul Professional Makeup BRASOV? Diploma autorizata recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana + Diploma Professional Makeup Artist (nivel 1 si 2) Academia Startline. Program flexibil. In timpul cursului lucrezi cu produse profesionale si cu pensule profesionale. Practica in FIECARE ZI DE CURS. Plata integrala sau IN RATE.

academiastartline.ro

Oferta curs HM666 Coafor si Make-up Brasov

Oferta curs HM666 Coafor si Makeup Brasov, asociaza notiuni si tehnici prezente in doua meserii extrem de complexe: cea de Coafor si cea de Machior. Partea practica este prezenta in proportie de 90%, iar in aceasta oferta, ponderea meseriei de Coafor este de 60%, iar restul de 40% este alocata informatiilor si tehnicilor de makeup profesional.

brasov.curs-calificare.ro


Cursuri Make-up – Andreea Croitoru – Professional make-up

Cursuri de Machiaj. Automachiaj. Make-up Profesional Brasov Frumusetea unei femei merita sa fie pusa in valoare cu stil, rafinament, profesionalism si bun gust. In viziunea mea, machiajul este oglinda fiecarei femei. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca prima impresie conteaza.

andreea-makeup.com

Curs Make-up Brasov, 1.428 lei – Lajumate.ro

Curs Make-up Brasov Brasov , Brasov Acum 5 zile 1.428 LEI Tip Meditații-Cursuri Estetika Professional School Organieaza cursuri de make-up La un moment dat make-up-ul profesional este din ce in ce mai important.

lajumate.ro

Curs De Make Up Artist Brasov Profesional Academy

Curs De Make Up Artist Brasov Profesional Academy – Cursuri – Profesional Beauty Academy Organizeaza cursuri de makeup profesional. Detalii despre cursurile noastre la 0742383123; 0731850592; 0762619950;…

www.ghidul.ro

Curs make-up Brasov | Cursuri Transilvania

Cursuri Transilvania organizeaza curs de makeup (machior) Durata: 4+1 saptamani.Pachet personalizat, programul la curs este flexibil.Curs cu grupa de 4-6 persoane, program prestabilit.Condiţii pentru înscriere: Vârsta minim 16 ani.Acte necesare pentru înscriere: Copie BI sau CI; Copie certificat de naştere; Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverinta.

www.cursuritransilvania.ro

Curs Make Up Brasov, Curs Machiaj Brasov – 600 RON / Alte

Curs Make Up Brasov, Curs Machiaj Brasov. Profesional Academy Organizeaza cursuri de makeup profesional. Detalii despre cursurile noastre la 0742383123; 0731850592; 0762619950; Descrierea cursului: Curs Make Up Machiaj Profesional Acest curs este perfect pentru companiile ce doresc …

www.e-oferta.ro

Înscrie-te la Cursuri make-up la Şcoala de Make-up Ramona

Acasă Cursuri makeup Curs de makeup pentru începători intensiv 9 mai – 20 mai 2022

www.scoalamakeup.ro