Cursuri marketing acreditate internațional | CIM …

Institutul de Marketing și Oxford College of Marketing, cel mai puternic centru acreditat de pregătire pentru formarea prin Chartered Institute of Marketing (CIM), au creat pentru prima dată suport in Romania pentru obținerea de certificări profesionale, prin intermediul studiului la distanță sau combinat cu weekend-uri intensive.

Sursa: institutuldemarketing.ro/

Cursuri marketing acreditate internațional| Institutul de …

La Institutul de Marketing, am dezvoltat cursuri și soluții diverse de training și certificare internațională de marketing, atat pe termen scurt, cat și pe termen lung, atat pentru practicienii cu experiență, cat și pentru cei care vor să se dezvolte sau să intre in zona marketingului din alte domenii.

Sursa: institutuldemarketing.ro/cursuri-de-marketing/

Cursuri Marketing Online Nr. 1 in Romania – Rezistenţa Online

3/27/2020 · Cursuri marketing online practice acreditate national si international. Invata de la traineri profesionisti la firma de cursuri marketing online Nr 1 in Romania

Sursa: www.rezistenta-online.ro/

Curs Marketing Digital – Marketing Online | Cursuri …

GHID de PROMOVARE ONLINE pentru AFACERI MICI 26 Mar, 2020. Acest ghid, realizat de trainerii Cursuri Creative, te va ajuta să descoperi in ce măsură grafica unui website, conținutul, strategia SEO și cea de email marketing, precum și platformele sociale iți pot crește semnificativ vizibilitatea, vanzările și te pot ajuta să fidelizezi clienții.

Sursa: cursuri-creative.ro/curs/marketing-digital

Cursuri Marketing Online Incepatori – DallesGO

DallesGO iti propune o serie de cursuri marketing incepatori – o incursiune bazata pe “doing” si mai putin pe “talking”, in regulile online-ului, acele reguli care fac diferenta intre amatori si profesionisti. Cursuri Marketing Online Incepatori – descriere curs.

Sursa: dallesgo.ro/cursuri/marketing-online-incepatori/

Digital Marketing Academy – Cursuri Marketing Online

Completeaza formularul de inscriere si vei primi informatii legate de data urmatoarelor cursuri si despre modalitati de promovare online pe care orice detinator de business sau specialist de marketing ar …

Sursa: cursurimarketingonline.ro/

Curs Marketing | Curs Marketingul Afacerilor. Academia de …

Curs Marketing unde se lucreaza practic cu simulari de cazuri reale din Romania. La curs Marketing invatam despre marketing de produs, distributie, politici de pret, marketingul serviciilor, cercetarea de marketing, cei 4P, segmentarea pietei.

Sursa: www.academiadeafaceri.ro/cursuri_marketing.html

Curs Marketing Online in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Foloseste-ti creativitatea si invata sa iti construiesti strategia de online marketing in jurul unor elemente diferentiatoare, pentru ca, alaturi de tine, in online, se afla si concurenta. Totul tine de strategie! Invata de la specialisti ce “functioneaza” si ce nu “functioneaza” in online, in functie de profilul companiei si al obiectivelor pe care ti le-ai setat.

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-marketing-online-descopera-cheia-succesului-in-online/

Cursuri Marketing Online – SEOmark

Cursul General de Marketing Online – invata sa concepi o strategie de promovare in mediul online. Un curs de 4 ore despre cum sa gandesti si sa optimizezi o campanie de promovare in mediul online. In esenta, marketing-ul este strategia prin care imbinam (cat mai eficient posibil) diferite modalitati de a ne face reclama (promovare).

Sursa: seomark.ro/cursuri-marketing-online-mkt110/