Curs Marketing Online in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Cursul de Marketing Online organizat de Atelierele ILBAH se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor, oamenilor din marketing/comunicare/PR , dar si persoanelor care doresc sa isi dezvolte strategia de marketing in Online pentru a-si creste vanzarile sau notorietatea brandului.Intr-un moment in care Internetul este principalul pilon pentru a-ti construi o relatie cu clientul, marketingul …

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-marketing-online-descopera-cheia-succesului-in-online/

Cursuri Marketing Online Incepatori – DallesGO

Cursuri Marketing Online Incepatori – descriere curs. Profesionistul online din timpurile noastre are o viziune de ansamblu, dar si o intelegere profunda a fiecarei componente din online. De aceea, primul pas al acestei incursiuni il constituie modulul de initiere in Marketing Online.

Sursa: dallesgo.ro/cursuri/marketing-online-incepatori/

Cursuri Marketing Online Nr. 1 in Romania – Rezistenţa Online

3/27/2020 · Cursuri marketing online practice acreditate national si international. Invata de la traineri profesionisti la firma de cursuri marketing online Nr 1 in Romania

Sursa: www.rezistenta-online.ro/

Curs Marketing Digital – Marketing Online | Cursuri …

GHID de PROMOVARE ONLINE pentru AFACERI MICI 26 Mar, 2020. Acest ghid, realizat de trainerii Cursuri Creative, te va ajuta să descoperi in ce măsură grafica unui website, conținutul, strategia SEO și cea de email marketing, precum și platformele sociale iți pot crește semnificativ vizibilitatea, vanzările și te pot ajuta să fidelizezi clienții.

Sursa: cursuri-creative.ro/curs/marketing-digital

CURS MARKETING MANAGER CLUJ- ACREDITAT ANC | Avangarde …

CURS MARKETING MANAGER CLUJ– ACREDITAT ANC. CURS MARKETING MANAGER CLUJ. Pret redus: 380 lei . Pret standard: 1550 lei . Detalii curs acreditat: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca performanta la locul de munca si care, prin natura pozitiei si a functiei lor, isi aduc contributia la dezvoltarea companiei, organizatiei sau/si institutiei in care lucreaza.

Sursa: avangardeacademy.ro/curs-marketing-manager-cluj-acreditat-anc/

Digital Marketing Academy – Cursuri Marketing Online

Completeaza formularul de inscriere si vei primi informatii legate de data urmatoarelor cursuri si despre modalitati de promovare online pe care orice detinator de business sau specialist de marketing

Sursa: cursurimarketingonline.ro/

Cursuri marketing acreditate internațional | CIM …

Institutul de Marketing și Oxford College of Marketing, cel mai puternic centru acreditat de pregătire pentru formarea prin Chartered Institute of Marketing (CIM), au creat pentru prima dată suport in Romania pentru obținerea de certificări profesionale, prin intermediul studiului la distanță sau combinat cu weekend-uri intensive.

Sursa: institutuldemarketing.ro/

Cursuri marketing acreditate internațional| Institutul de …

La Institutul de Marketing, am dezvoltat cursuri și soluții diverse de training și certificare internațională de marketing, atat pe termen scurt, cat și pe termen lung, atat pentru practicienii cu experiență, cat și pentru cei care vor să se dezvolte sau să intre in zona marketingului din alte domenii.

Sursa: institutuldemarketing.ro/cursuri-de-marketing/