Selectează o Pagină

Cursuri in Pitesti | e-Calificare

Cursuri in Pitesti. Curs: Cofetar-patiser. Pitesti, jud. Arges. CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP. Incepere: la formarea grupei. 720 ore. Curs de calificare // Autorizat 1000 RON. Cursul își propune dobândirea de noi competențeprofesionale, în vederea exercitării profesiei de Cofetar- Patiser.

e-calificare.ro

Cursuri Pitesti – inscrieri cursuri in regim deschis sau

Cursuri Pitesti: Curs Formator, Curs manager de proiect, Cursuri resurse umane, Cursuri expert accesare fonduri, negociere, vanzari, etc

www.traininguri.ro

Cursuri in Pitesti – e-Calificare

Cursuri in Pitesti. Curs: Tehnician in administratie. Pitesti, jud. Arges. ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI. Incepere: la formarea grupei. Curs de calificare // Autorizat 2510 RON. . Tehnician în administraţie este o calificare care se referă la executarea de sarcini care implică planificarea, organizarea, monitorizarea, controlul şi …

e-calificare.ro


Cursuri Calificare Pitesti

partenerii nostri organizeaza cursuri de calificare, recalificare, initiere, specializare si perfectionare nevoilor persoanelor fizice si juridice prin programe de formare pentru diverse meserii sau ocupatii: curs dulgher, tamplar, parchetar, cursuri electrician, curs ingrijitoare copii, batrani la domiciliu, curs sudor, curs viticultor, cursuri

www.la-cursuri.ro

Cursuri limbi straine – Smart Academy of Languages

Centrul SMART Academy of Languages ofera cursuri de lim bi straine: engleza, germana, franceza si spaniola pentru copii si adolescenti, incepand de la varsta de 5 ani. Centrul a fost infiintat de Mona Serban, profesor limba engleza care a locuit si studiat in Londra, unde a urmat cursuri de formare si specilizare profesionala.

cursurienglezapitesti.ro

Școala Populară de Arte și Meserii – Consiliul Județean Argeș

Cursuri de vioara, acordeon, nai, percutie, saxofon, clarinet, tambal, chitara, pian, orga. Evenimente organizate de Școala Populară de Arte și Meserii Școala Populară de Arte și Meserii Pitești susține cursuri de inițiere și perfecționare și organizează diverse evenimente:

www.scoala-popart-pitesti.ro

Curs de Frizerie in PITESTI | Cursuri De Frizerie in

0726.7373.64. Eu am facut cursul in afara Bucurestiului unde Adrian Niculescu ne-a invatat sa tundem si sa scapam de frica aia de inceput in doar 4 zile. In Bucuresti am inteles ca dureaza 1 luna , cate 2 zile pe saptamana. Deci daca eu am invatat sa tund, care nu am nicio treaba cu foarfeca….asta spune multe .

cursuridefrizerie.ro

– Profesional New Consult | Cursuri autorizate si

Absolventa – Pitesti Seriozitate, personal calificat și condiții optime de lucru!!! Mulțumesc în mod deosebit doamnei Sonia Stanciu, lector Contabilitate, pentru un curs de excepție pe care l-am absolvit de curând!!!

profesionalnewconsult.ro