Selectează o Pagină
 

Cursuri Powerpoint | Traineri acreditati international

Echipa IT Learning/Dr.Powerpoint este reprezentată de cei mai valoroşi traineri din Romania, deţinători ai expertizei şi certificărilor internaţionale pentru cele mai noi tehnologii Microsoft şi coordonată de Bogdan Tarla (Dr.Powerpoint) singurul MVP Microsoft Powerpoint din Romania.

Sursa: cursuri-powerpoint.ro/

Cursuri Powerpoint pentru toate versiunile Office: 365 …

Cursuri Microsoft Powerpoint unde inveti Big Impact Presentation Skills: Master Slide, Sabloane, Animatii, cum faci prezentarile vizuale

Sursa: www.itlearning.ro/curs-powerpoint/

Descrierea mediului de lucru cu slide-uri – Cursuri …

Intregul continut este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Office Learning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului …

Sursa: cursuri-powerpoint.ro/cursuri-powerpoint-gratuite/

Cursuri Excel, Access, Word, Powerpoint si … – IT Learning

Cursuri in clasa si online de Excel, Sql Server, Project, AutoCAD, pentru companii. Acces gratuit la 7.000 lectii video interactive.

Sursa: www.itlearning.ro/

PowerPoint – Cursuri acreditate de IT

Cursantul parcurge materialul teoretic si realizeaza aplicatiile practice. Primeste feedback de la instructorul personal si apoi trece la modulul urmator.

Sursa: azimutvision.ro/course/curs-microsoft-office-word-excel-powerpoint/

Cursuri PowerPoint – Cursuri Microsoft Office

Office-Learning este singurul furnizor de servicii profesionale de training (cursuri online) pentru utilizarea programului Microsoft Powerpoint, oferind instruire și acces la peste 1200 de materiale video interactive in limba romană: DIRECT de pe INTERNET, din confortul propriei locuințe sau din orice altă locație, la orice oră doriți, pentru o perioadă NELIMITATĂ de timp (pe viață).

Sursa: www.office-learning.ro/cursuri/powerpoint.php