Debitare HPL – Reflex Construct

9/7/2018 · Debitare HPL – Placile HPL sunt folosite in mare parte pentru designul interior precum amenajari casnice, blaturi de bucatarie, aplicatii pentru piese de mobilier, placari de pereti, dar si pentru amenajarea spatiilor comerciale si a birourilor.

Sursa: reflex-construct.ro/debitare-hpl/

Servicii de debitare | HORNBACH

Serviciul nostru de debitare calculează plăcile și la metru liniar, respectiv la mp. La serviciul de debitare din magazin aflați prețurile pentru mp sau pentru m debitat. Batem palma! Important! Unele servicii de debitare au nevoie de un anumit timp de pregătire. in acest caz, serviciul nu poate fi …

Sursa: www.hornbach.ro/servicii/servicii-de-debitare/

Lemn pentru construirea mobilierului la HORNBACH

Plăcile compacte HPL (High Pressure Laminate/laminat inaltă presiune) sunt plăci din laminat foarte rezistente. Stratul din mijloc este din hartie și din rășini, iar straturile de acoperire sunt din hartie și din rășină melaminată. Suprafețele sunt fie albe pe ambele părți, fie decorate.

Sursa: www.hornbach.ro/cms/ro/ro/proiecte/construirea_mobilierului_1/lemn_pentru_mobilier_1/lemn_pentru_mobilier.html

GEPLAST Publicitate Placi HPL pentru compartimentari …

Debitare Frezare; HPL compact: Alb 406: 12 mm: 4200 x 1860: la cerere: la cerere: HPL compact: Gri deschis 475: 12 mm: 4200 x 1860: la cerere: la cerere: HPL compact: Gri inchis 879: 12 mm: 4200 x 1860: la cerere: la cerere *Alte culori, grosimi si formate, disponibile la cerere. Pentru placari exterioare, accesati gama de panouri HPL pentru …

Sursa: publicitate.geplast.ro/constructii-si-finisaje/placi-hpl-pentru-compartimentari-sanitare/

HPL – Abra Construct

La Abra gasiti placi HPL la preturi de importator, livrare in toata tara! HPL-ul este un produs inventat acum un secol, extrem de versatil si cu aplicatii aproape nelimitate. Principalele elemente de compozitie ale HPL-ului sunt hartia tip kraft (de duritate si calitate superioara) si rasinile fenolice. Straturi succesive de hartie kraft sunt trecute prin …

Sursa: abraconstruct.ro/hpl/

Despre Trespa – Fatade ventilate

TRESPA METEON este un panel plin din grupa HPL (High Pressure Laminate) realizat din rasini termorezistente armate omogen cu fibre din lemn, fabricat in conditii de presiune si temperature inalte. Printr-o tehnologie avansata si patentata in toata lumea (EBC), polimerizare cu bombardament electronic, se obtin suprafetele decorative integrate in placa.

Sursa: fatade-ventilate.ro/trespa/despre-produs.html

Placi HPL pentru fatade ventilate TRESPA de la GIBB …

Placari HPL pentru fatade ventilate NATURAL PRINTS (WOOD DECORS) Contine 17 variante de texturi lemnoase: Loft Grey, Elegant Oak, Harmony Oak, Pacific Board, Loft Brown, Montreux Amber, Montreux Sunglow, Italian Walnut, Wenge si English Cherry, Santos Palisander, Natural Bagenda, Country Wood, French Wallnut, Milano Sabia, Milano Terra, Milano Grigio.

Sursa: www.spatiulconstruit.ro/gama-de-produse/placi-hpl-pentru-fatade-ventilate/167

HPL (High Pressure Laminates) placi decorative – Protege Parol

Placi decorative HPL cu rezistenta mare la impact si umidiate, rezistenta la variatii de temperature si la ultraviolete, rezistenta la patare si arsuri, indeplinind Normele de Comportament la Foc (nu se inmoaie si nu se topesc). Vezi detalii pe site.

Sursa: www.protege.ro/suprafete-decorative/materiale-decorative-2/placi-decorative-hpl-2/