Totul despre emiterea facturii cu si fara TVA

8/15/2019 · Pot sa emit factura fara tva pentru o firma din Romania daca ea a incasat factura fara tva de la o firma din Republica Moldova. ap349br 2013-04-19 00:26:13. Ma intereseaza un lucru care nu l-ati specificat si va detaliez cu un fapt concret.

Sursa: infotva.manager.ro/articole/infotva/totul-despre-emiterea-facturii-cu-si-fara-tva-2155.html

Model factura fiscala creat in word si excel

Model Factură pentru societăți neplătitoare de TVA (fara TVA) Excel: Model Factură pentru societăți neplătitoare de TVA (fără TVA) Modele de facturi fiscale completate. Formatul documentului Descarcă modelul dorit de factură fiscală completată. … (factura in valuta)

Sursa: www.2invoice.ro/help/modele-documente-utile/modele-facturi-fiscale

Model factura fara TVA

Descarca model de factura fiscala fara TVA. Acest formular este utilizat de firmele care nu sunt inregistrate ca platitoare de taxa pe valoare adaugata.

Sursa: www.model-de.ro/Factura+fara+tva-p4-22934-1-1.htm

Emiterea facturii fara TVA. In ce conditii se poate emite?

Emiterea facturii fara TVA se poate dovedi o dilema care sa dea batai de cap in contextul modificarilor legislative ce au intrat in vigoare in ultima perioada. Luam drept exemplu cazul unui furnizor platitor de TVA. Vom afla in randurile urmatoare de la expertul…

Sursa: contabilul.manager.ro/a/23132/emiterea-facturii-fara-tva-in-ce-conditii-se-poate-emite.html

Model Factura Excel + Chitanta + centralizare automata …

1/22/2017 · factura cu TVA, factura excel, factura fara TVA, factura fiscala model, model factura excel, program facturare, program facturare gratuit One Response MARIUS ABRUDAN spune:

Sursa: www.traininguri.ro/model-factura-excel/

Refacturarea se va face cu TVA sau fara?

10/17/2011 · Chiar daca serviciul prestat se incadreaza la operatiuni neimpozabile in Romania, pentru acest gen de operatiuni firma X are dreptul de deducere a TVA aferenta serviciilor achizitionate de la firma Y care este obligata sa emita factura cu TVA colectata cu cota de 24%. Acest drept de deducere rezulta din prevederile art. 145, alin. (2), lit.

Sursa: www.fiscalitatea.ro/refacturarea-se-va-face-cu-tva-sau-fara-2637/

Platitor de TVA – factura fara TVA in spatiul UE …

buna ziua,Situatia existenta: in romania exista o firma neplatitoare de TVA care emitea facturi catre o firma din UK tot neplatitoare de TVA, binenteles fara TVA.De curand insa firma din UK a devenit platitoare de TVA, iar contabilul ne-a comunicat …

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_369599/Platitor-de-TVA-factura-fara-TVA-in-spatiul-UE.html