Selectează o Pagină

 

Trucuri Excel: cum calculezi diferența dintre celule in …

01/03/2019 · Ca o notă de subsol, dacă vrei să vezi in procente diferența dintre două numere, in cazul in care 200 in A1 și 224 in B1, intai efectuezi diferența dintre cele două și faci după aceea impărțirea. in acest caz, in celula C1, tastezi: = (B1-A1)/A1.

Sursa: playtech.ro/2019/trucuri-excel-cum-calculezi-diferenta-dintre-celule-in-procente/

Cum utilizam functia DATEDIF in Excel? – Invatam Excel

23/07/2015 · Functia DATEDIF() se foloseste pentru a calcula diferenta dintre doua date intr-o variatate de forme, cum ar fi numarul de ani, numarul de zile sau luni dintre cele doua date. Functia este disponibila in toate versiunile Excel, insa este documentata doar in Excel 2000.

Sursa: invatamexcel.ro/2015/07/cum-utilizam-functia-datedif-in-excel/

Calcul diferente ore in Excel, 4 moduri de a calcula …

De data aceasta o sa folosim functia ABS() pentru a calcula diferenta dintre 2 ore, problema ramane aceeasi. =ABS(End-Start), unde: End=Final program de lucru; Start=Start program de lucru; Fisierul nostru de lucru este prezentat mai jos, formula =ABS(End-Start) este aplicata pe coloana Total ore petrecute.

Sursa: sky-it.ro/calcul-diferente-ore-in-excel-4-moduri-de-a-calcula-diferenta-dintre-doua-ore/

Cum sa vizualizezi rapid diferentele dintre 2 coloane Excel

Cum sa vizualizezi rapid diferentele dintre 2 coloane Excel. In Excel putem foarte rapid sa identificam celulele cu valori diferite la nivel de coloana sau de rand. Optiunea o gasim in instrumentul Find. In Excel putem foarte rapid sa identificam celulele cu valori diferite la nivel de coloana sau de rand. Optiunea o gasim in instrumentul Find.

Sursa: www.itlearning.ro/lectia-01-afisarea-diferentelor-de-pe-doua-coloane/

 

Căutări similare: Formula Diferenta Excel