Import Campanii Google ADS din Feed 2Performant cu Google ADS Editor

 

Curs Facebook ADS Academy – Cum faci promovare pe Facebook

Module Curs Online Facebook ADS Academy. Articolele, infograficele și chiar și ghidurile oferite de Facebook sunt o modalitate excelentă de invățare a noi lucruri sau a ințelege diferite aspecte. insă uneori ai nevoie să vezi videori in acțiune, in mod structurat, pentru o …

Sursa: www.life-university.ro/curs-facebook-ads-academy/

Curs Facebook Ads – Invata sa realizezi campanii eficiente

Cursul de Facebook Ads reprezinta o intelegere mai aparte a nevoii actuale de promovare prin reteaua sociala Facebook. Datorita nevoii oamenilor, din ce in ce mai acute, de a se promova, am creat acest curs care va fi sustinut intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM).Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu …

Sursa: bestcor.ro/curs-facebook-ads/

Curs 100% Practic Facebook Ads Instagram Ads – GPeC

3/9/2020 · La cursurile de marketing online și la cursurile de e-commerce pe care le susținem alături de partenerii noștri de la DallesGO, am primit de mai multe ori cereri pentru un curs intensiv și 100% practic de Facebook Ads și Instagram Ads.Așa a venit ideea Cursului Intensiv de Facebook Ads pe care il vom susține pentru prima oară EXCLUSIV ONLINE.

Sursa: www.gpec.ro/cursuri/curs-practic-facebook-ads-instagram-ads/

Curs Facebook Ads – Ad-Web

Curs Facebook Ads – Cursuri de administrare reclame si campanii Facebook – Cursuri online Ad Web Ai o afacere online si vrei sa iti faci promovare pe Facebook? Inscrie-te la acest curs de Facebook Ads si invata sa te promovezi eficient pe Facebook.

Sursa: ad-web.ro/curs-facebook-ads/

Cursuri Facebook Ads – Acreditate International | EDU …

7/29/2020 · Cursuri Facebook Ads care să te invețe pas cu pas cum stă treaba cu vanzările in mediul online: Facebook este un lider in randul platformelor de socializare, iar varietatea opțiunilor de promovare il fac un instrument fundamental de care pot beneficia toate companiile.

Sursa: edu.eupc.ro/cursuri-facebook-ads/

Curs Social Media si Facebook Ads – Rezistenţa Online

10/11/2020 · Curs Social Media si Facebook Ads. Prin Social Media trebuie inteles orice tehnologie care ne permite sa ne publicam si sa ne distribuim continutul. Azi Social Media este aproape sinonim cu Facebook, dar oportunitati de promovare importante exista si prin YouTube, Pinterest, LinkedIn, Instagram, Twitter, bloguri, diverse comunitati online.

Sursa: www.rezistenta-online.ro/2014/02/curs-social-media.html

Curs intensiv ONLINE: Social Media Essentials – Social Smarts

Facebook Ads. tipuri de Ads pe Facebook; remarketing pe Facebook; conversion tracking; a-b testing şi optimizare; exemple și studii de caz; Email Marketing. ce este și de ce e important; ce conține un newsletter eficient; ce indicatori de performanță măsurăm in email marketing; exemple şi studii de caz; Noutăți in social media. TikTok (best practices)

Sursa: socialsmarts.ro/curs-intensiv-social-media-essentials

Curs PPC Marketing pentru companii – Facebook Ads – Google Ads

Curs practic de Facebook Ads. Realizarea unui plan de campanii pentru compania ta; Crearea și adaptarea reclamelor in funcție de audiență; Strategia de optimizare pe conversii care a adus mii de vanzări; Cum se implementează campaniile de remarketing.

Sursa: thepharmacy.ro/training-marketing-online/

 

Căutări similare: Curs Gratuit Facebook Ads