O metoda noua de afacere este dropshipping. Adica iti faci un magazin online, cauti furnizori de produse, le adaugi pe site si cand ai o comanda pe site, furnizorul trimite comanda direct catre client, mai pe scurt.

Dar in detaliu, clientul lasa comanda pe site-ul tau, tu platesti produsul la furnizor, ca si cum lai cumpara la pret de angro. Dupa ce ai facut plata furnizorul trimite produsul catre client cu factura ta. CLientul plateste la curier, care la randul sau  iti vireaza banii in contul tau.

Defapt metoda dropsipping este buna pentru inceputul afacerii, nu ai nevie de investii mari si nici de depozit pentru produse. Ai nevoie decat de un site. Daca vrei mai multe detalii despre dropshipping contacteaza-ma.

In mod normal furnizorul iti pune la dispozitie produsele sale pe site-ului lui de unde le poti incarca manual pe site-ul tau. Insa de cele mai multe ori sunt prea multe produse ca sa le incarci manual pe site. Si atunci iti pune la dispozitie un feed de produse. Adica un tabel, poate fi in mai multe formate, pe care il incarci in magazinul tau online. IN video de mai jos vezi cum am reusit eu sa optimizez acest proces cu ajutorul programului excel

 

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This