Acum o luna in urma am inceput sa lucrea la un magazin online (4scaune.ro). Tot procesul de realizare a magazinului il inregistrez in format video, asa cum am facut si cu proiectul digital induction.

Pe canalul goldensite.ro de pe youtube am adaugat un playlist in care adaug video pe parcurs, cu etapele de realizare a magazinului online. https://www.youtube.com/watch?v=R7soJijcVTA&list=PLcoiZVk2FlgEVZd8m_knctJjwHmyDc46i

La fel procesul se poate urmari si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/goldensite.ro/

De ce am ales platforma Prestashop pentru Magazin Online?

Pentru ca deja am un magazin funcțional pe aceasta platforma și sunt mulțumit, am avut foarte puține probleme. Si din ce am înțeles este relativ ieftina la module fata de magento. Acum in aceasta perioada sa lansat versiunea de prestashop 1.7. Multi sunt nemultumiti de noua versiune, dar mie imi place mult mai mul fata de 1.6 . Dezavantajul este ca nu pot actualiza de la 1.6 la 1.7, in spate este alta platforma.

Dar eu oricum am trecut la 1.7 si s-a observat trecerea la numărul de comenzi pe dispozitive mobile. Am scris un articol aici.

Pasul 1: Inregistrare Domeniu pentru Magazinul Online – 4scaune.ro

E adevarat ca nu am stat mult pe ganduri la alegerea domeniului, dar mie imi place domeniul. In primul rand este scurt si usor de memorat, ceia ce este foarte important.

Si voua va recomand sa ganditi domeniul in asa fel incat daca un prieten intreaba pe clientul tau de unde a cumparat sa-si aduca aminte instant domeniul magazinului. Altfel e o lupta continuu dupa clienti.

 

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES