4.7 Cum sa instalezi platforma prestashop în romana. Curs video creare magazin online

 

Creare Magazin Online pe Platforma Ecommerce Magento …

Platformă ecommerce completă construită pe fundația solidă a Magento care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online de succes. Impresionează-ți clienții cu un magazin online modern și performant, realizat pe cea mai bună platformă eCommerce.

Sursa: www.blugento.ro/

Magazine online pe platforma Magento | Peste 70 proiecte …

Peste 500 de functii – ca sa nu te plafonezi tehnic – Magento vine din start cu peste 500 de functii – mai multe decat oricare alta platforma de magazin online la acest nivel de pret.; Adaugi functii noi rapid si la cost mic – poti alege oricare dintre cele 10.000 de module de extensie.; Potrivita si pentru firme mici si pentru corporatii – Magento este foarte flexibil, putand fi …

Sursa: www.netlogiq.ro/magazine-online-pe-magento/

Magazin Online Magento | Incognito Concept

Pe langa caracteristicile mentionate anterior, un magazin online Magento ofera un management facil si intuitiv al continutului site-ului, configurare mobile-friendly, este o platforma puternica (poate gestiona peste 80.000 de comenzi pe ora si poate suporta pana la 500.000 de produse pe un singur site).

Sursa: incognito.ro/servicii/magazin-online-magento/

Magento – platforma ideala pentru magazine online – Mxhost

6/29/2020 · Indiferent daca detineti deja un magazin online sau v-ati decis sa lansati o afacere, Magento e una dintre optiuni, fiind una dintre cele mai populare platforme. Trebuie sa va proiectati o platforma care sa fie usor de utilizat, usor de inteles si construita folosind o baza semnificativa.

Sursa: www.mxhost.ro/magento-pentru-magazine-online/

De ce Magento este platforma ideală pentru magazine online

Răspunsul: magazinele lor online sunt construite pe platforma Magento. De fapt, mai mult de un sfert din toate site-urile de comerț electronic din intreaga lume folosesc această platformă de eCommerce, așadar nu este de mirare că unele dintre cele mai mari companii internaționale au ales Magento ca partener de incredere.

Sursa: www.blugento.ro/blog/de-ce-magento-este-platforma-ideala-pentru-magazine-online/

 

Căutări similare: Magazin Online Platforma Magento