CREARE SITE PE WORDPRESS

Curs video realizat prin înregistrarea ecranului în procesul realizării unui site pe wordpress, însoțit cu explicații audio.

Scos din vânzare

PREȚ: 270 Ron

Se lucrează la o noua versiune a cursului 2016

75 DVD-uri livrate pana acum vezi aici

Versiunea 2017

Creare Site pe WordPress

Cea mai simpla metoda de învățare este sa repeți după cineva. Acest curs este făcut după acest principiu, urmărești, asculți și repeți ce ai văzut în curs.

Cursul a fost creat pe baza unui site de test, creat special pentru acest curs. Tot procesul a fost înregistrat cu ajutorul aplicației Camtasia Studio (program pentru captare video a ecranului), însoțit cu explicații audio de către autorul cursului în procesul de creare. Cursul este format din 9 module și începe cu înregistrarea unui domeniu cu terminația .ro și se finalizează cu crearea și implementare serviciilor auxiliare pe site, precum google analytics, google webmaster și altele. Ca bonus vine o lecție în care veți învăța, cum sa creați o campanie în google adwords. Fiecare modul este format din mai multe lecții, durata medie a unei lecții este de 10 min. 29 sec. Durata totala a cursului este de 10:49:31 ore.
 • Numarul de lecții – 62 buc.
 • Cantitatea de informații utile pe disc – 2.2 GB
 • Numarul de discuri – 1 buc.
 • Format Disc  – DVD
 • Format video – MP4 (calitate video înaltă)
 • Limba  – romana
 • Instructor – Secrier Alexandru
 • Sistemul de Operare – Windows
 • Timpul aproximativ de însușire – de la 1 săptămână pana 3 săptămâni
 • Rezoluție Video – 1280*720
 • Durata – 10:49:31 ore
Alexandru Secrier are o experiență îndelungată în dezvoltarea site-urilor pe platforma wordpress. Împreună cu echipa sa a dezvoltat un curs complet pentru crearea și optimizarea site-urilor pe aceasta platforma online.

Contact-AlexandruAstăzi site-ul nu este o carte de vizita, ci o platforma de vânzare a produselor sau serviciilor Dvs. WordPress va permite astăzi sa faceți un site fără sa cunoașteți programare.

Cu stima: Secrier Alexandru

Specializat in partea tehnica a afacerilor online, GoldenSite.ro

Ce este WordPress?

WordPress este o platforma CMS (Content Management System) care ne permite sa cream și administram un site fără cunoștințe de programare. Adică, în spatele site-ului noi nu avem coduri, cifre, pe care nu le înțelegem, ci un panou de administrare care este vizual prietenos și ușor de folosit. E ca și un editor de texte gen microsoft word, power point.

Conținutul cursului în imagini.

Vedeți mai jos câteva imagini extrase din curs.

Daca ești începător și nu știi cum sa faci un site,

cum sa înregistrezi un domeniu, cum sa cumperi un cont de găzduire și în general care sunt pașii de creare a unui site. Atunci acest curs este pentru tine.

Conținutul cursului pe module.

Cursul este format din 9 module. Fiecare modul are mai multe lectii video. In total sunt 52 de lecti. Si timpul mediu pe lectie este de 10 minute si 29 secunde. In total 10 ore si 49 minute.

c

Modulul 1 – Setările de baza

In acest modul vom începe studierea câtorva elemente de baza cu care vom lucra în continuare.
Vezi continutul (click aici)

1.1 Instalare browser google chrome plus setari partea 1

Pentru crearea si administrarea unui site avem nevoie de un browser. Am ales browser-ul google chrome pentru ca este cel mai bun din punctul meu de vedere. Din acesta si alte motive v-om lucra cu google chrome. In aceasta lectie veti invata cum sa instalati gogole chrome si care sunt setarile acestuia. Daca deja aveti instalat google chrome puteti trece la lectia urmatoare.

1.2 Instalare browser google chrome plus setari partea 2

Este partea 2 a lectiei de instalare browser unde invatam restul optiunilor.

1.3 Creare cont google

In aceasta lectie vom invata cum se inregistreaza un cont google. Pentru cei care au deja cont google pot trece la lectia urmatoare. Un cont google este obligatoriu sa-l aveti pentru ca in unele lectii vom invata cateva servicii de la google. Si daca inca nu aveti un cont google va recomand sa va creati.

Modulul 2. Site pe server local

In acest modul inveti cum sa creezi un site pe un server local, mai exact pe calculatorul personal. Este un site complet functional, dar care nu se afiseaza in mediul online.
Vezi continutul (click aici)

2.1 Introducere

Din anumite motive poate vreti sa creati un site la care sa aveti acces doar voi. In aceasta lectie veti invata cum sa instalati un site pe server local. Vom descarca si instala platformele xampp si wordpress.Cel mai usor sa testezi un site, este sa-l creezi pe propriul calculator. Se instaleaza foarte rapid si poti face orice teste fara sa-ti fie frica ca nu strici site-ul principal.

2.2 Instalare xampp

Durata – 4 min. 41 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa instalati platforma xampp pentru un server local. Aceasta platforma ne ajuta sa gazduim site-ul pe calculatorul nostru. Dezavantajul este ca site-ul nu este public, il putem vedea doar noi. In schimb este un instrument bun pentru teste. Dupa ce terminam testele putem usor incarca site-ul in mediul online. Vom vedea cum se face asta in urmatoarele lectii.

2.3 Instalare wordpress

Durata – 10 min. 19 sec. In aceasta lectie vom instala platforma wordpress pe server local. La sfarsitul lectiei deja veti avea un site functional. Instalarea in sine nu dureaza mai mult de cateva minute. Mai intai vom descarca platforma wordpress de pe site-ul oficial. Dupa care vom crea o baza de date cu care va lucra platforma de wordpress (noi trebuie doar sa o cream). Si la sfarsit vom rula platforma pe site, obtinand in acest mod un site functional.

Modulu 3. Cumparare Domeniu

Achizitionarea unui domeniu (domeniumeu.ro) nu este atat de complicata pe cat pare, totusi sunt cateva notiuni de baza pe care ar trebui sa le cunosti. In acest modul inveti cum sa achizitionezi un domeniu pentru Romania (cu terminatia “.ro”) si un domeniu gratuit.
Vezi continutul (click aici)

3.1 Achizitionare domeniu .ro

Durata – 23 min. 34 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa alegeti un domeniu pentru site-ul dvs. si daca domeniul este liber il puteti cumpara pentru o suma de bani devenind astfel proprietarul domeniului ales. Acordati atentie maxima la alegerea domeniului. In aceasta lectie o sa achizitionam un domeniu cu extensia .ro. Vom face rezervarea domeniului, dupa care vom parcurge toti pasii pentru plata domeniului rezervat si in final ne vom alege cu un domeniu extensia .ro personal. Achizitionarea domeniului .ro se face depe rotld.ro

3.2 Achizitionare domeniu gratuit .tk

Durata – 5 min. 44 sec. In caz ca nu sunteti pregatiti sa platiti un domeniu .ro, puteti crea un site pe domeniu gratuit .tk. In aceasta lectie veti invata cum sa creati un domeniu gratuit cu terminatia .tk

Modulul 4. Achizitionare Hosting

Web hosting-ul este un serviciu ce ofera persoanelor fizice sau companiilor sansa de a avea un website vizibil pe internet. De fapt,  atunci cand folosesti un serviciu hosting, inchiriezi un mic spatiu pe internet. In acest modul veti invata toate setarile pe care trebuie sa le faci si achizitionare acestuia.
Vezi continutul (click aici)

4.1 Introducere

Durata – 7 min. 57 sec. Hosting este spatiul de gazduire a site-ului in mediul online. In aceasta lectie vom invata cum sa alegem un hosting. Dupa ce criterii sa ne orientam. Si care este nivelul minim pentru inceput ca sa nu platiti bani in plus din start.

4.2 Achizitionare gazduire de la e…..t.

Durata – 12 min. 08 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa achizitionati un hosting. Cum sa platiti acest hosting pentru o luna sau pentru o alta perioada dupa cum doriti. Dar pentru inceput va recomand sa achizitionati hosting pe o perioada minima.

4.3 Panoul de client de la e…..t

Durata – 8 min. 44 sec. In aceasta lectie vom face cunostinta cu panoul de clienti a gazduirii. Aici veti putea face setari si sa contactati suportul in caza de probleme.

4.4 Aprobarea contului

Durata – 5 min. 19 sec. Dupa ce plata este efectuata, contul nostru este aprobat si noi deja putem sa incepem lucru pe serverul nostru.

4.5 Conexiunea intre domeniu si gazduire

Durata – 4 min. 29 sec. Pentru functionarea site-ului corect trebuie facuta conectarea intre domeniu si gazduire. In aceasta lectie veti invata cum se face conexiunea intre domeniu si gazduire. In mare aceasta procedura se efectuiaza in urmatorul fel: Serviciul de gazduire va ofera 2 nameservere (DNS) ele arata ceva de genu – ns1.nume.net, ns2.nume.net. Aceste nameservere se adauga la domeniul achizitionat din panoul de administrare a domeniilor.

4.6 Prezentare interfata Cpanel

Durata – 14 min. 44 sec. Cpanel este panoul de administrare a contului nostru de gazduire. In aceasta lectie veti invata panoul de administrare, veti face cunostinta cu toate instrumentele pe care le ofera Cpanel. Cum se creaza un back-up din Cpanel. Cum se adauga un Domeniu nou in Cpanel. Cum se creaza o baza de date. Si alte chestii marunte.

4.7 Creare baza de date

Durata – 3 min. 51 sec. Platforma wordpress lucreaza cu baze de date Mysql. Noi trebuie doar sa cream o baza de date si un utilizator. In rest se ocupa platforma wordpress cu crearea tabelelor si umplerea lor cu continut. In aceasta lectie veti invata cum sa creati o baza de date pentru wordpress in CPanel si conectarea bazei de date la un utilizator cu toate privelegiile.

Modulul 5. Instalare WordPress

Incepand cu acest modul, ne vom ocupa strict de site-ul tau! Vom incepe procesul de creare a site-ului pe platforma WordPress: Cum sa postezi articole? Cum sa creezi pagini? etc.
Vezi continutul (click aici)

5.1 Instalare platforma wordpress

Durata – 12 min. 41 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa instalati platforma wordpress pe site. Cum sa incarcati wordpress pe contul de gazduire. Cum sa adaugati baza de date la wordpress. Practic dupa aceasta lectie veti avea un site online functional. Aici deja puteti sa faceti o pauza si sa sariti in sus de bucurie ca ati reusit singuri sa faceti un site :).

5.2 Setarile de baza si interfata panoului de control wordpress

Durata – 38 min. 08 sec. Orice aplicatie, platforma necesita cateva setari de baza sau particularizari. La fel si platforma wordpress ofera o gama larga de particularizari. In aceasta lectie veti invata care sunt setarile de baza in platforma wordpress si interfata panoului de control.

5.3.1 Creare articole (publicare rapida)

Durata – 10 min. 32 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa publicati articole rapid adica cei mai importanti pasi pe care trebuie sai efectuati pentru publicarea articolelor.

5.3.2 Creare articole (instrumente de editare)

Durata – 22 min. 55 sec. Instrumentele de editare ne ajuta la redactarea articolelor, sa schimbam stilul textului, sa aliniem, sa adaugam un link sau legatura, sa schimbam culoarea, dimensiunea, fontul si multe altele. In aceasta lectie veti invata toate instrumentele de editare a articolelor.

5.3.3 Creare articole (instrumente de publicare)

Durata – 11 min. 46 sec. Pentru publicarea articolelor aveti la dispozitie mai multe optiuni. Statutul articolului, adica publicat, draft sau in asteptarea revizuirii. Vizibilitatea – public, privat sau  cu parola. Si multe alte optiuni. In aceasta lectie veti invata toate optiunile de publicare.

5.4 Creare pagini si menu de navigare

Durata – 14 min. 07 sec. Orice site trebuie sa aiba cel putin 3 pagini in menu:

 • Principala
 • Despre Noi
 • Contact

In aceasta lectie veti invata cum sa creati pagini si cum sa adaugati pagini in meniul site-ului.

5.5 Adaugare video de pe youtube

Durata – 05 min. 16 sec. Youtube este al doilea motor de cautare din lume. Adaugarea unui clip video de pe youtube va va creste conversia paginilor. In aceasta lectie veti vedea cat de simplu este sa adaugati un video pe site-ulu vostru.

Modulul 6. Aspectul site-ului

Acest modul te invata cum sa iti personalizezi site-ul, sa alegi o tema din cele disponibile pentru WordPress si sa oferi site-ului aspectul ideal.
Vezi continutul (click aici)

6.1 Introducere

Durata – 13 min. 20 sec. In aceasta lectie veti face cunostinta cu theme wordpress. Adica aspectul Site-ului. Unde sa cautati theme pentru site-ul vostru, cum sa cautati theme pentru domeniul vostru de activitate.

6.2 Personalizarea themei

Durata – 10 min. 11 sec. Implicit platforma wordpress vine cu cateva personalizari pentru orice thema. In aceasta lectie veti invatacum sa personalizati o thema pe platforma wordpress.

6.3 Setarile themei

Durata – 20 min. 43 sec. Fiecare creator de theme isi adauga setari pentru thema sa. In aceasta lectie veti vedea cateva theme si setarile sale.

6.4 Widget-uri sau bara laterala

Durata – 10 min. 04 sec. Probabil ati observat, orice site are o bara laterala unde se adauga diferite block-uri cu diferit continut. In wordpress aceste block-uri se numesc widget-uri. In aceasta lectie veti invata cum sa adaugati widget-uriin bara laterala. Si cum sa adaugati continut in widget.

6.5 Editarea themei

Durata – 05 min. 31 sec. In afara de setarile themei noi putem interveni in codul sursa pentru a face orice modificare. Eu totusi nu recomand sa se faca editari in codul sursa a themei. Fiindca orice thema se actualizeaza cu timpul. Si daca noi actualizam thema vom pierde toate modificarile efectuate. Dar totusi in aceasta lecti va aratcum sa faceti modificari in codul sursa a themei.

6.6 Instalarea themei premium

6.6.1 Instalare thema premium (partea 1). Durata – 14 min. 53 sec.
6.6.2 Instalare thema premium (partea 2). Durata – 23 min. 22 sec.
6.6.3 Instalare thema premium (ultimile retusuri). Durata – 11 min. 53 sec.

O thema premium are mult mai multe optiuni de editare si este mult mai stabila decat o thema gratuita. Singurul dezavantaj este ca o thema premium costa bani. In aceasta serie de lectii veti invata cum sa instalati si setati o thema premium. Daca dispuneti de buget eu va recomand sa mergeti pe o thema premium.

6.7 Thema tip foto

Durata – 10 min. 27 sec. Pentru ca nou ne place sa facem poze, am hotarat sa fac o lectie si cu o thema foto. O thema pentru unsite de fotograf sau de imagini.

Modulul 7. Plugin-uri (functii suplimentare)

In aceasta secțiune înveți modul de funcționare a peste 20 de plugin-uri pentru adăugarea de funcții suplimentare site-ului tău pe wordpress.
Vezi continutul (click aici)

7.1 Introducere

Durata – 05 min. 37 sec. Am ajuns si la unul dintre cele mai importante module ale acestui curs. Plugin-uri sau module. Ce sunt? Si ce fac? In aceasta lectie veti invata ce sunt plugin-urile unde sa le cautati, la ce sa folosesc, cum sa descarcati un plugin, cum sa instalati un plugin wordpress.

7.2 Blocare comentarii spam

Durata – 04 min. 58 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa blocati comentariile spam pe site-ul dvs.

7.3 Formular de contact

Durata – 09 min. 29 sec. Orice site trebuie sa aiba o pagina de contact, este mai mult decat obligatoriu. Deasemenea pe pagina de contact unde trebuie sa adaugati adresa sediului, un numar de telefon, fax, e-mail, etc. mai puteti adauga si un formular de contact in care utilizatorii va pot lasa instant un mesaj. In aceasta lectie veti invata cum sa adaugati un formular de contact pe site.

7.4 Harta site-ului pentru motoare de cautare

Durata – 04 min. 38 sec. Site-ul nostru in spate are o gramada de fisere unele din ele sunt doar de administrare. Google cand vine pe site-ul nostru nu stie ce exact sa indexeze, si incepe a indexa tot  la rand. Ca sa nu piarda timpul indexand tot site-ul. Noi cream o harta a site-ului si ii zicem ce exact sa indexeze. In aceasta lectie veti invata cum sa adaugati harta site-ului pentru motoare de cautare. Sa stiti ca nu e complicat deloc, voi doar trebui sa instalati un modul special si el va face restul de lucru. Va genera automat o harta.

7.5 Functional marit cu ajutorul modulului – Jetpack

Durata – 25 min. 03 sec. Jetpack este pus la dispozitie de catre wordpress.com si ne aduce site-ului nostru urmatoarele imbunatatiri. Statistica site-ului – cati vizitatori au intrat pe site de unde au intrat si ce au scris in motorul de cautare. Promovare automata – toate articolele publicate de noi sunt automat postate pe retele de socializare gen – facebook, google, twiter. Un modul special pentru comentarii care imbunatateste functionalul comentariilor integrat cu retele sociale. Subscrie – module ce permite utilizatorilor sa se aboneze la materiale noi. Like – un modul ce permite utilizatorului sa partajeze articolele pe retele sociale.Am enumerat doar 5 module din 24 la moment. In aceasta lectie veti invata sa folositi toate functiile acestui minunat plugin.

7.6 Creare galerie de imagini

Durata – 11 min. 56 sec. Foarte multe site-uri folosesc galerii de imagini pentru prezentarea serviciilor sau produselor. In aceasta directie si wordpress nu ramane in urma. In momentul de fata exista zeci de module care va permit sacreati galerii de imagini. Chiar si platforma wordpress implicit va permite sa creati galerii. In aceasta lectie veti invata cum sa creati o galerie pe platfroma wordpress. Cum sa adaugati o galerie in articol. Si cum sa creati un album de galerii.

7.7 Importa articole, pagini de pe alt site

Durata – 03 min. 20 sec. Probabil multi dintre voi deja aveti un site sau blog existen pe un subdomeniu de la wordpress.com si nu vreti sa pierdeti continutul, ci sa-l importati in noul site. In aceasta lectie veti invata cum sa importati continutul de pe alt site.

7.8 Afișează site-ul pe dispozitive mobile

Durata – 03 min. 23 sec. Astazi dispozitivile mobile isi iau din ce in ce mai mare teritoriu din mediul online. Si ca sa acoperim si aceasta audienta este bine ca site-ul nostru sa se afiseze bine si pe dispozitivele mobile. In aceasta lectie veti invata cum sa afisati site-ul pe dispozitive mobile.

7.9 Bara de navigare pentru articole

Durata – 06 min. 14 sec. Site-ul vostru este deja mare aveti mult continut pe el. Si din ce in ce este mai greu pentru un vizitator sa navigheze intre articole. In aceasta lectie veti invata cum sa adaugati bara de navigare pentru articole.

7.10 Bara de instrumente avansata

Durata – 05 min. 02 sec. Platforma wordpress are un editor visual cu cele mai importante elemente. Insa daca voi creti mai multe optiuni de instalare puteti adauga un modul suplimentar care va aduce mai mul functional meniului de editare. In aceasta lectie veti invata sa adaugati mai multe instrumente la panoul de editare.

7.11 Afișare articole asemănătoare

Durata – 14 min. 19 sec. Pentru ca vizitoatrul nostru sa nu plece dupa ce termina de citit un articol ii vom adauga la sfarsit un bloc cu articole similare. In aceasta lectie veti invata cum sa adaugati un bloc cu articole similare.

7.12 Identificare legături întrerupte

Durata – 02 min. 52 sec. In timp pe site-ul nostru pot aparea legaturi intrerupte. Adica link-ul care l-am adaugat noi mai demult nu mai functioneaza. Proprietarul a sters articolul sau site-ul nu mai exista. In aceasta lectie veti in vata cum sa identificati aceste link-uri si cum sa le rezolvati.

7.13 Optimizare imagini

Durata – 03 min. 48 sec. Unul dinte fisierele care ocupa cel mai mult spatiu de pe site-ul nostru sunt imaginile. Si daca site-ul are multe imagini devine din ce in ce mai greu si ocupa mult spatiu. Din acest motiv noi suntem nevoiti saoptimizam imaginile pentru a le face cat mai mici. In aceasta lectie veti invata cum sa optimizati imaginile fara sa pierdeti din calitatea lor.

7.14 Creare clona site

Durata – 06 min. 59 sec. In unele cazuri avem nevoie sa mutam site-ul de pe un domeniu pe altul. O simpla copiere a fisierelor de pe un domeniu pe altu nu este corecta. Toate link-urile din site isi vor pastra adresa veche. Din acest motiv si altele se genereaza o clona. In aceasta lectie veti invata cum corect sa mutati site-ul pe alt domeniu.

7.15 Creare copie de rezerva a site-ului

Durata – 13 min. 32 sec. Securitatea site-ului trebuie sa fie pe primul loc. In mediul online sunt o mulțime de atacuri zilnice. Noi trebuie sa fim pregatiti pentru orice atac. In aceasta lectie veti invata cum sa faceti copie de rezerva. Si cum sa automatizati procesul in asa fel ca copia de rezerva sa se faca in mod automat in dependenta de perioada pe care o alegeti.

7.16 Optimizare site

Durata – 05 min. 23 sec. Platforma wordpress ca si orsice alta platforma sau aplicatie genereaza fisiere temporare sau reziduripe care trebuie curatate, pentru o functionare mai buna a site-ului si o viteza de incarcare mai mare. In aceasta lectie veti invata sa optimizati site-ul.

7.17 Creare copie de rezerva în dropbox

Durata – 07 min. 01 sec. Alta metoda pentru crearea copiei de rezerva cu ajutorul serviciului cloud – dropbox. Acest serviciu ne permite sa facem copii de rezerva în spațiul personal de Cloud. In aceasta lecție veți învăța cum sa faceti o copie de rezerva prin dropbox si programarea acestora la un interval stabilit de dvs.

7.18 Statisticile site-ului cu google analytics

Bineinteles ca dupa ce site-ul nostru este public vrem sa cunoastem ceva statitstic, cine intra pe site? De unde intra pe site? Ce a cautat pe google si a ajuns pe site? Cat timp petrece pe Site? Ce pagini a accesat? De pe ce site a intrat? Si multe alte intrebari. Cum sa creati un cont google analytics si cum sa-l conectati cu site-ul gasiti in aceasta lectie.

7.19 Actualizări automate – Automatic Updater

Durata – 05 min. 25 sec. Platforma wordpress. plugin-urile cat si themele se actualizeaza mereu pentru a fi cat mai sigure. Si pentru ca si site-ul nostru sa fie in siguranta trebui sa actualizam mereu la ultimile versiuni. Insa daca noi nu avem timp sa accesam site-ul in fiecare zi sa verificam daca mai sunt disponibile actualizari, putem folosi acest modul pentru actualizari automate. In aceasta lectie veti invata cum sa actualizati automat platforma wordpress, plugin-urile cat si themele.

7.20 Modul secret – Before-after

Durata – 07 min. 37 sec. Acesta este un modul foarte interesant care arata diferentele intr-o imagine inainte si dupa. Adica. Il puteti folosi in orice domeniu de servicii in care aratati in imagini cum a fost inainte si cum va fi dupadaca alegeti serviciile noastre. De exemplu aceiasi poza din acelasi unghi facuta inainte de reparatii si dupa reparatii intr-o camera.

7.21 Inserare cod pe site – Code insert manager

Durata – 07 min. 47 sec. In aceasta lectie veti invata cum sa inserati un cod pe site-ul dvs in anumite locuri si pe anumite pagini. Acest modul il putem folosi pentru inserarea codului analytics. Sau alte informatii care vrem sa fieafisate pe anumite pagini.

7.22 Optimizare SEO – Seo ultimate

Durata – 13 min. 02 sec. Toata lumea isi doreste ca site-ul sa fie pe prima pagina in google. Pentru ca urcarea noastra sa fie cat mai usoara in google vom folosi un modul special pentru optimizarea SEO. In aceasta lectie veti invatacum sa optimizati site-ul pentru motorul de cautare.

Modulul 8. Instrumente google.

Incepand cu acest modul, ne vom ocupa strict de site-ul tau! Vom incepe procesul de creare a site-ului pe platforma WordPress: Cum sa postezi articole? Cum sa creezi pagini? etc.
Vezi continutul (click aici)

8.1 Google webmaster (instrumente de optimizare site)

Durata – 20 min. 07 sec. Un instrument puternic de la google care se numeste google webmaster ne ajuta sa ne optimizam site-ulnostru pentru motorul de cautare google. Ne arata unde avem probleme pe site-ul nostru. Cate pagini sunt in indexul google. Aspectul site-ului in cautare. Traficul de cautare. In aceasta lectii veti invata cum sa adaugati un site la google webmaster si meniul acestuia.

8.2 Google analytics (statistici site)

Durata – 09 min. 02 sec. In aceasta lectie veti invata sa creati un cont de google analytics. Cum sa conectati un site la analytics. Si optiunile acestuia.

8.3 Google adwords (promovare cu ajutorul google adwords)

Durata – 32 min. 53 sec. Alt serviciu de la google care se numeste google adwords ne permite sa promovam site-ul nostru in mediul online. Cu ajutorul platformei google adwords site-ul nostru va ajunge in prima pagina chiar din prima zi de promovare. Cu ajutorul platformei ajungem direct la audienta tinta care este interesanta de serviciile sau produsele noastre. In aceasta lectie veti invata cum sa creati campanii de publicitate, sa adaugati grupuri de anunturi, sa adaugati anunturi, sa adaugati cuvinte chei pentru anuntrurile dvs, si sapublicati anunturile pe google.

8.4 Google locatii

Durata – 12 min. 25 sec. Probabil ati cautat pe google maps (harti) o firma un serviciu, un magazin, un cinematograf etc. Dar putini dintre voi stiu ca si voi puteti adauga firma dvs pe google maps fara nicio problema. In aceasta lectii veti invata cum sa adaugati firma pe google locatii.

Modulul 9. Instrumente tehnice

Acest modul include instrumente tehnice importante, care nu au fost incluse in modulele anterioare.
Vezi continutul (click aici)

9.1 Fișierul Robots.txt

Sunt multe fișiere pe site-ul nostru la care noi trebuie sa închidem accesul pentru motoarele de cautare. In aceasta lectie veti invata cum sa creati un fisier robots.txt in care veti adauga directorii pe care le scoateti din urmarirea robotilor de cautare.

9.2 Creare cont email

Durata – 12 min. 25 sec. O adresa de mai gen contact@firmamea.ro arata mult mai profesional decat firmamea@yahoo.com. In aceasta lectie veti invata cum sa creati adrese de mail cu domeniul personal.

9.3 Adăugare harta google pe pagina de contact

Durata – 02 min. 43 sec. Pentru ca clienții noștri sau vizitatorii sa ne identifice mai ușor sediul nostru vom adăuga pe pagina de contact harta google cu poziționarea sediului. In aceasta lecție veți învăța cum sa adăugați harta google pe pagina de contact.

9.4 Acces hosting de pe calculator

Durata – 04 min. 13 sec. Dupa cum știm toate fișierele de pe site-ul nostru sunt stocate pe un server in mediul online. Si ca sa le accesam avem nevoie de o aplicatie speciala sau prin intermediul unui browser. Insa unele servici de hosting ne permit realizarea unui disk web pe calculatorul nostru cu ajutorul caruia putem accesa fisierele de pe site direct din calculator. In aceasta lectie veti invata cum sa creati un disk virtula si sa-l conectati la gazduire. Pe calculatorul dvs. va aparea ca un disk obisnuit.

Care sunt costurile aproximative pentru un site?

Realizarea site-ului

Administrarea site-ului pe luna

Promovarea site-ului pe luna

Facem un calcul simplu pentru un an și rezulta 3300 Ron. Acum depinde dacă va permiteți aceasta suma e ok, dacă nu, mai bine învățați sa faceți site-ul singur decât sa plătiți pe cineva pentru crearea site-ului și sa stea în paragina.

Cel mai accesibil curs din Romania la doar 270 de lei .

 

Cea mai simpla și recomandata metoda de creare site

WordPress este cea mai populara platforma pentru creare site. Conform statisticilor, wordpress este pe primul loc cu 58.7%, dintre site-urile care folosesc CMS (Content Management System). Iar din toate site-urile existente, wordpress a ajuns la peste 25%, având în vedere ca peste 57% de site-uri, încă nu folosesc încă un CMS. Asta înseamnă ca mai este de lucru. Oricum astăzi nu exista ceva mai simplu și mai intuitiv decât wordpress.

Noi am livrat cursul wordpress în următoarele Orașe

Peste 75 de DVD-uri livrate pana acum. Datele se actualizează o data la 2,3 luni.

Cele mai frecvente întrebări.

t

Este acest curs usor de inteles?

Cursul video “Creare Site pe WordPress” este creat astfel încât sa fie ușor însușit de oricine, indiferent de nivelul de pregătire. Însușirea materialului se face pe etape și începe cu pregătirile de baza. De la ușor la greu. Autorul cursului explica fiecare pas făcut în curs. Din acest motiv, nu vor aparea probleme în procesul de însușire a cursului. In cazul in care totusi nu va puteti acomoda, aveți la dispoziție un an întreg sa va recuperati banii investiti.
t

Am o nelamurire. Ce e de facut?

Asteptam intrebarile dumneavoastra la adresa de e-mail: contact@goldensite.roDe asemenea, va stam la dispozitie pe chat-ul online de pe site, in partea din dreapta a paginii.

t

Platforma WordPress este gratuita. De ce as plati pentru acest curs?

Dvs. nu plătiți pentru platforma wordpress, ci pentru informațiile pe care le primiți în urma studierii acestui curs. In spatele dezvoltarii acestui curs rezida o cantitate mare de timp si informatie prelucrata de catre autor. Astfel, dumneavoastra nu veți mai fi nevoit sa pierdeți timp pentru căutarea informației și implementarea acesteia, totul fiind explicat în curs. Aceasta suma simbolica merge catre producerea DVD-ului și mulțumire autorului pentru timpul și efortul depus.

t

Exista cheltuieli ascunse?

Cursul nu prezinta nicio cheltuiala ascunsa. Suma afisata pe site reprezinta pretul real al acestuia. In schimb, pe parcursul invatarii va fi necesara achizitionarea a doua servicii de la un distribuitor ales de dumneavoastra, cu care autorul nu are nicio legatura. Aceste servicii, hosting si inregistrare domeniu sunt necesare pentru ca site-ul sa fie accesat pe internet. Platforma WordPress este gratuita.

t

Exista o limita de calculatoare pe care pot rula cursul?

Nu exista limite, puteți rula cursul pe orice calculator cu sistemul de operare windows.

t

Dupa ce primesc comanda mai raspundeti la telefon?

Oricand ma puteti suna la 0760423284

t

Nu ați găsit răspuns la întrebarea dumneavoastra?

Adresați-va online consultantului nostru. Butonul se găsește în partea dreapta de jos a paginii.

SERVICII OFERITE DE GOLDENSITE

Gama completa de servicii: de la schițarea proiectului pana la generare de potențiali clienți.

CREARE SITE PE WORDPRESS PREZENTABIL

Realizam site-uri pe wordpress pentru orice domeniu de activitate. Aspect premium. Afișare pe orice dispozitiv.

ADMINISTRAREA PROIECTELOR WEB

Administrare parțială sau totala a proiectului dumneavoastră web. Supravegherea și implementarea ultimilor tehnologii.

CURS CREARE SITE PE WORDPRESS

Curs video în romana pentru începători. Cu acest curs vei învăța cum sa faci un site de la zero fără cunoștințe de programare.

REALIZARE CANAL YOUTUBE

Va oferim crearea, optimizarea și dezvoltarea canalului Dumneavoastră de Youtube.