Cum iți deschizi un magazin online. De ce acte, avize și …

2/13/2018 · Comerțul online este in plină dezvoltare și in Romania iar inființarea unei afaceri pe internet devine din ce in ce mai accesibilă. inainte insă de a lansa un magazin online trebuie să ai un plan bine pus la punct. inființarea unei firme nu este foarte grea ci trebuie să știi doar ce acte și autorizații sunt necesare pentru a activa online.

Sursa: www.startupcafe.ro/taxe/acte-necesare-magazin-online.htm

Infiintare magazin online – Ajutor Firma

Magazinele online sunt viitorul shopping-ului din cate se pare. In ultimul timp, rata de cumparaturi online a crescut in mod uimtor si continua sa evolueze. Sa nu ne mire asadar ca tot mai multi romani opteaza pentru o infiintare magazin online in locul unuia fizic. Produsele dorite sunt la un click distanta, vin la usa fara a fi nevoie sa …

Sursa: ajutorfirma.ro/infiintare-magazin-online/

Procedura si documentele necesare pentru infiintarea unui …

7/13/2017 · infiintare magazin online magazin online retur. 2. 2012. Share: Despre autor Delia Mircea. Delia Mircea, FCCA, este coordonatorul editorial al Contzilla.ro, site-ul contabililor descurcareti, inca de la infiintare (2008). Experienta profesionala a editorului include doua banci, o importanta firma de soft contabil si ERP si o multinationala . In …

Sursa: www.smartbill.ro/blog/infiintare-magazin-online/

Acte necesare pentru infiintarea unui magazin online …

Buna ziua. As vrea sa deschid un magazin online. (nisa magazinului nu cred ca este relevanta) Ce acte am nevoie din punct de vedere legal pentru a deschide un magazin online si pentru a putea sa imi desfasor activitatea in legalitate. Banuiesc ca pentru inceput pot incepe cu un PFA si un contract cu o […]

Sursa: ecompedia.ro/acte-necesare-pentru-infiintarea-unui-magazin-online/

Blog – Ghid: Cum deschid un magazin online – De la …

Cum deschid un magazin online? Dezvoltarea unei afaceri in comerțul electronic și lansarea unui magazin online presupune multă muncă și o mulțime de decizii, așadar e foarte important să fii informat și să ai cat mai puține necunoscute, incă de la inceput.

Sursa: www.blugento.ro/blog/cum-deschid-un-magazin-online-ghid-comert-electronic/

Care sunt costurile sa-ti deschizi un magazin online si de …

3/24/2017 · Un magazin online se poate remarca intr-o anumita nisa prin creativitate si calitatea serviciilor prestate. "Comertul online nu este o simpla mutare de cutii de la furnizor la clientul final. Este un serviciu care asigura un confort prin faptul ca pune la un click distanta o gama larga de produse, siguranta si cel mai important, marfa de calitate.

Sursa: www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-21678985-care-sunt-costurile-deschizi-magazin-online.htm

inființare PFA online | Approd

inființare PFA (Persoană Fizică Autorizată) online, in cel mai simplu, rapid și corect mod. Obții actele necesare completate instant.

Sursa: approd.ro/infiintare-pfa-online

5 Motive pentru falimentul unui Magazin Online

Un magazin online e o afacere ca oricare alta. Ai nevoie de planificare, banii de investit si sustinere, o echipa calificata si motivatie! Nu te apuca de un magazin online, fara un buget de minim 5-10k euro (magazin+promovare).

Sursa: www.attagency.ro/blog/ecommerce/falimentul-unui-magazin-online-5-motive.html