Registru evidență fiscală PFA 2021: Cum se completează acesta

Registrul de evidență fiscală pentru persoanele fizice, ce este obligatoriu, in esență, pentru persoanele fizice autorizate (PFA), trebuie completat conform unor reguli speciale, stabilite prin ordin al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Articolul continuă mai jos.

Sursa: avocatnet.ro/articol_50219/Registru-eviden%C8%9B%C4%83-fiscal%C4%83-PFA-2021-Cum-se-completeaz%C4%83-acesta.html

Completare Registrul de Evidenta Fiscala – Ghid PFA

Registrul de Evidenta Fiscala (REF) este cel mai important document care trebuie completat la PFA, II si la Profesiile Liberale. Scopul REF este de a evidentia venitul net obtinut, in baza caruia se stabileste obligatia de a plati contributii sociale si se calculeaza impozitul pe venit. Este primul document cerut de inspectia fiscala.

Sursa: gestiunepfa.ro/expert/completare-registrul-evidenta-fiscala/

Registrul de evidență fiscală persoane fizice (PFA …

Registrul de evidență fiscală pentru persoane fizice care desfășoară activități independente (PFA, iI, profesii liberale) trebuie completat in perioada următoare de către o serie de contribuabili. Atenție! Registrul se completează și de către contribuabilii impozitați pe bază de normă de venit.

Sursa: www.theexperts.ro/impozitul-pe-venit-diverse/registrul-de-evidenta-fiscala-persoane-fizice

PFA: Completarea Registrului de Evidenta Fiscala …

10/12/2020 · In lucrarea Registrul de Evidenta Fiscala.PFA gasiti exemple privind modul de completare a Registrului de Evidenta Fiscala. Lucrarea va permite sa intelegeti exact prevederile O.M.F.P. nr. 3.254/2017, sa identificati zonele unde puteti gresi, sa gestionati totul corect sa fiti pregatit impecabil in cazul unui control ANAF!

Sursa: infotva.manager.ro/articole/legislatie/pfa-completarea-registrului-de-evidenta-fiscala-informatii-actualizate-in-2020-20379.html

Registrul de Evidenta Fiscala 2020. Exemple practice de …

10/26/2020 · Solutia in lucrarea online Registrul de Evidenta Fiscala PFA. Comandati chiar acum produsul! Lucrarea va permite sa intelegeti exact prevederile legislative in vigoare, sa identificati zonele unde puteti gresi, sa gestionati totul corect sa fiti pregatit impecabil in cazul unui control ANAF!

Sursa: www.fiscalitatea.ro/registrul-de-evidenta-fiscala-2019-exemple-practice-de-completare-si-recomandari-18316/

Registrul de evidenţă fiscală – Activitate PFA – Forum PFA

REGISTRUL DE EVIDENȚĂ FISCALĂ Anul 2019 Sursa de venit/categorie de venit: servicii psihologice Nr. crt. Elemente de calcul pentru stabilirea venitului net anual/pierderii nete anuale: Valoare – lei – 1: Venituri brut incasat din servicii psihologice: 22890: 2: Cheltuieli deductibile inregistrate, din …

Sursa: www.pfa.whd.ro/forum-pfa/activitate-pfa/registrul-de-evidenta-fiscala

Registrul de evidenta fiscala persoane fizice- format …

Registrul de evidenta fiscala persoane fizice- format excel (O 3.254 din 19 decembrie 2017) 2018/01/10. Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill. Incerci GRATUIT! Ordinul nr. 3.254 din 19 decembrie 2017 privind Registrul de evidență fiscală pentru persoanele fizice, contribuabili potrivit titlului IV din Legea nr. 227/2015 privind Codul …

Sursa: www.contzilla.ro/registrul-de-evidenta-fiscala-persoane-fizice-format-excel-o-3-254-din-19-decembrie-2017/

 

Căutări similare: Registru De Evidenta Fiscala Pfa