Registrul jurnal de incasari plati si registrul inventar …

Reglementările contabile privind contabilitatea in partidă simplă care au intrat in vigoare de la 01.03.2015 prevad pentru registrul inventar si registrul jurnal de incasari si plati urmatoarele modele: 1. Registrul jurnal de incasari si plati (click aici pentru a descarca formularul in excel) Registrul-jurnal de incasări şi plăţi este documentul contabil care serveşte la …

Sursa: www.contzilla.ro/registrul-jurnal-de-incasari-plati-si-registrul-inventar-in-excel-cf-o-1702015/

EXCEL REGISTRU INCASARI PLATI

DOWNLOAD REGISTRU INCASARI PLATI . Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL REGISTRU DE INCASARI PLATI cu toate facilitatiile active contra sumei de 100 RON. Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL REGISTRU INCASARI SI PLATI la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la …

Sursa: www.excelavansat.ro/index.php/excel-registru-incasari-plati

Registrul jurnal de incasari si plati PFA –model, exemplu …

Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente şi conduc contabilitatea in partidă simplă trebuie sa intocmeasca Registrul jurnal de incasări şi plăţi, document utilizat pentru inregistrarea incasărilor şi plăţilor si totodata pentru stabilirea situatiei financiare a contribuabilului.

Sursa: www.contzilla.ro/registrul-jurnal-de-incasari-si-plati-pfa-model-exemplu-instructiuni/

Registrul jurnal de incasari si plati: model si explicatii …

11/25/2013 · Registrul jurnal de incasari si plati serveste ca document de inregistrare a incasarilor si platilor; document de stabilire a situatiei financiare a contribuabilului care conduce evidenta contabila in partida simpla; proba in litigii.. NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA.

Sursa: www.contabun.ro/2013/11/25/registrul-jurnal-de-incasari-si-plati-model-si-explicatii-completare/

Registru-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b)

Registru-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b) … Registrul-jurnal de incasari si plati parafat si inregistrat la organul fiscal teritorial va fi completat lunar, prin preluarea totalului sumelor din Registrul-jurnal de incasari si plati obtinut cu ajutorul tehnicii de calcul.

Sursa: www.portalcontabilitate.ro/registru-jurnal-de-incasari-si-plati-cod-14-1-1b-61173.htm

EXCEL REGISTRU CASA

Este disponibil si programul EXCEL REGISTRU DE INCASARI PLATI automatizat. Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL REGISTRU CASA LUNAR la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.

Sursa: www.excelavansat.ro/index.php/excel-registru-casa

 

Căutări similare: Model Registru Jurnal De Incasari Si Plati Excel