SERVICII OFERITE DE GOLDENSITE

Gama completa de servicii: de la schițarea proiectului pana la generare de potențiali clienți.

CREARE SITE PE WORDPRESS PREZENTABIL

Realizam site-uri pe wordpress pentru orice domeniu de activitate. Aspect premium. Afișare pe orice dispozitiv.

ADMINISTRAREA PROIECTELOR WEB

Administrare parțială sau totala a proiectului dumneavoastră web. Supravegherea și implementarea ultimilor tehnologii.

CURS CREARE SITE PE WORDPRESS

Curs video în romana pentru începători. Cu acest curs vei învăța cum sa faci un site de la zero fără cunoștințe de programare.

REALIZARE CANAL YOUTUBE

Va oferim crearea, optimizarea și dezvoltarea canalului Dumneavoastră de Youtube.

Misiunea echipei GoldenSite este proiectarea si crearea site-urilor. Pentru a intelege mai bine munca pe care o desfasuram, va propunem o trecere in revista a catorva notiuni ajutatoare, ca raspunsuri la unele intrebari, pe care cu siguranta vi le-ati pus.

Ce este site-ul web si de ce ai nevoie de un site web?

Site-ul web sau website-ul (asa cum ii este denumirea in engleza) reprezinta totalitatea paginilor web, deservite de un singur domeniu, aflat in gazduirea unui server si legate intre ele prin intermediul link-urilor.

Paginile web sunt documente HTML, care pe langa text, pot sau nu sa contina imagini si/sau videoclipuri.

Crearea site-urilor, aici intelegand atat editarea, cat si administrarea lor, se face de catre un webmaster (arhitectul site-ului), acesta putand fi o organizatie, un grup sau o persoana.

Accesul site-urilor web, facilitat de adresele paginilor web (URL), este intermediat de catre reteaua de Internet.

Daca obiectivul dvs. este succesul, nu intarziati sa ne solicitati pentru crearea site-ului personalizat conform necesitatilor pe care le aveti.

Creare site: Avantaje

Crearea site-ului web este primul pas pentru ca afacerile dvs. offline sa devina vizibile prin intermediul retelei de Internet. O data vizibili in mediul online, veti reusi sa va promovati produsele, serviciile, activitatea, in mod eficient pe piata nationala si internationala.

Cu peste 2 mld. de utilizatori, reteaua de internet a revolutionat atat accesul la informatii, cat si modalitatile de distribuire ale acestora. Crearea site-ului va permite inserarea si actualizarea permanenta a informatiilor, fara a mai fi limitati de timp si spatiu.

Daca sunteti in cautare de public sau potentiali clienti, mediul online este unicul mediu in care trebuie sa se regaseasca afacerea dvs. Optand pentru crearea site-ului web, ati hotarat ca prin prezenta online sa oferiti credibilitate audientei, consumatorului de rand.

Datorita flexibiliatii, site-urile pot fi dezvoltate in ritmul evolutiei afacerii dvs., afacere care datorita prezentei online, este disponibila non stop, indiferent de ora.

Crearea site-ului este benefica pentru a creste reputatia afacerii detinute, oferind clientilor posibilitatea sa gaseasca recomandari despre activitatea desfasurata, produsele si serviciile oferite.

Creare site de tip blog personal: Avantaje

Crearea site-ului de tip blog personal este sinonima cu oglindirea propriei imagini printre paginile web ale site-urilor.

Prin intermediul blog-urilor, puteti impartasi lecturantilor experientele traite, cunostintele profesionale, pasiunile, hobby-urile si sentimentele.

Deschiderea unui blog va faciliteaza interactiunea cu cititorii, antrenandu-i in discutii si permitandu-le sa posteze comentarii sau feedback-uri.

Crearea site-ului de tip blog, reprezinta baza strategiei ce are drept obiectiv utilizarea retelelor de socializare de tip Twitter sau Facebook.

Postarea unui continut valoros pe blogul personal, va da posibilitatea de a dezvolta si argumenta ideile, fara necesitatea sintetizarii acestora ca pe retelele de socializare.

Blogul te poate ajuta sa descoperi lucruri noi despre tine, dialogul cu alte persoane fiind ocazia potrivita pentru exploatarea unor parti ale caracterului tau, complet necunoscute anterior.

Blogul este locul ideal pentru stimularea propriei tale creativitati si totodata o provocare pentru a-ti perfectiona modul de gandire si experimenta lucruri noi.

PREZENTAREA SERVICIILOR

Creare site

Apeland la echipa GoldenSite si implicit la serviciul oferit pentru crearea site-ului dvs., v-ati gandit sa va promovati activitatea comerciala ori sa va vindeti produsele? Intentionati sa impartasiti cu alti utilizatori pasiunile si sa va argumentati convingerile? Sau poate sunteti in cautarea unor modalitati de a castiga niste banuti in plus?

Indiferent de motivatia avuta, prin decizia de a va crea site-ul care sa va reprezinte afacerea, cu ajutorul nostru, veti reusi sa va faceti cunoscuti prin intermediul retelei de Internet.

Cu doar un click, navigatorii web-ului sunt in masura sa gaseasca ceea ce cauta, indiferent daca este vorba despre un restaurant, magazin, agentie de turism sau o locuinta. Exista un segment substantial de consumatori obisnuiti sa apeleze cu incredere la serviciile si produsele online, tocmai pentru ca mediul virtual este rapid, comod si la indemana tuturor. In general, utilizatorii identifica brandu-rile produselor pe care le achizitioneaza, serviciile la care au acces si in general companiile la care apeleaza, cu website-urile prin care acestea sunt reprezentate. Iar daca informatiile sau produsele regasite nu corespund asteptarilor pe care le au, afacerile aferente mediului online, vor pierde probabil o data cu un utilizator, si un potential client.

Solutia pe care noi v-o oferim este crearea site-ului vostru personal, utilizand platforma WordPress, intr-un mod credibil si profesional, prin interventia calificata a specialistilor de la GoldenSite. Platforma WordPress, pornind de la multiplele functionalitati si posibilitatii de diversificare a arhitecturii temelor, este cea mai recomandata pentru crearea site-urilor dvs. Utilizata preponderent pentru constructia blog-urilor, WordPress, datorita gestionarii preferentiale a continutului, permite crearea unor site-uri dinamice. Poate fi vorba despre site-uri de prezentare, magazine online, carti de vizita sau brosuri.

Serviciul de creare site-uri de tip blog, printre cele mai usoare metode prin care utilizatorii isi pot crea propriul blog, este solutia ideala de autoprezentare si de comunicare cu vizitatorii-lecturanti. Acestia regasesc diverse beneficii la nivelul campaniilor de promovare, avand totodata oportunitatea sa contribuie la dezvoltarea si intretinerea comunitatii online. Pe site-urile de tip blog, atentia cititorilor se indreapta in exclusivitatea catre postarile si comentariile aferente.

Serviciul de realizare a cartilor de vizita, considerate de catre mediile business drept un accesoriu indispensabil, este preluat de constructorii de site-uri, regasindu-se printre serviciile oferite de acestia. Exprima de fapt afacerea dvs. online si modul in care aceasta este prezentata clientilor, partenerilor de afaceri si colaboratorilor pe care-i aveti.

Serviciul pentru crearea site-ului de prezentare sau de business, perfect functional si adaptat exigentelor pe care le aveti, este solutia pentru promovarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul de prezentare, in cuprinsul sau, include informatii relevante despre activitatea desfasurata, acestea fiind prezentate utilizatorilor. Reprezinta imaginea pe care compania dvs. doriti sa o afiseze in mediul online.

Serviciul pentru elaborarea magazinelor online vine in intampinarea persoanelor fizice sau juridice al caror obiect de activitate il constituie comertul electronic. Analogia cu magazinele traditionale se datoreaza interactiunii similare intre vanzatori si cumparatori, cu singura deosebire ca intreaga tranzactie economica se desfasoara la nivelul web-ului. Magazinele online ofera avantajul depasirii oricarei limite geografice si mai mult de atat, posibilitatea de a fi accesate 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Serviciul de creare brosura online, este un mod de sustinere a marketing-ului direct, fiind o metoda economica si eficienta pentru promovarea site-urilor dvs. si a activitatilor de business. Prezentarea cataloagelor, brosurilor, cartilor, pliantelor, fotografiilor in format digital, faciliteaza vizualizarea si distribuirea acestora prin intermediul mediului online.

Pe langa serviciile de creare site-uri, specialistii GoldenSite, din dorinta de a veni in ajutorul clientilor, ofera acestora si servicii de asistenta online, servicii de promovare site prin Google adwords si pentru o imbunatatire substantiala a calitatii site-urilor realizate, servicii de creare continut (de content writing). Pentru a garanta vizibilitatea site-ului dvs. in pagina de rezultate a motoarelor de cautare, grupul nostru suplimenteaza lista serviciilor, cu cele de optimizare SEO.

Prin achizitionarea serviciilor pe care vi le oferim, veti fi in masura sa beneficiati de un site complet functional, cu un aspect placut, gratie diversitatii temelor si modulelor disponibile. Pagina de portofoliu si meniul personalizat se alatura paginii de contact cu formularele de contact si harta locatiei.

Tinand cont ca majoritatea internautilor poposesc in mediul online in cautare de informatii originale, utile, care sa le pastreze viu interesul, este fundamental ca pe langa serviciile de creare site-uri, sa le regasiti si pe cele de creare de continut. Acestea imbunatatesc considerabil fiecare pagina a site-ului dvs. si drept urmare, vor ajuta la intensificarea traficului si totodata la monetizarea afecerii business-ului desfasurat.

Echipa GoldenSite foloseste ca punct de plecare in crearea site-urilor, platforma WordPress, tocmai datorita posibilitatilor nelimitate de a gestiona functionarea acestora.

Principalele avantaje ale platformei WordPress

1. Configurare facilitata. Crearea site-ului si gestionarea acestuia prin intermediul unui singur panou de control, username si parola, sunt adaptate si persoanelor care nu beneficiaza de foarte multe cunostinte informatice.

2. Module avansate. Functionalitatea site-ului se poate oricand extinde prin instalarea de noi module (plugin-uri) WordPress sau personalizandu-le pe cele deja existente, in functie de cerintele avute.

3. Grafica personalizata. Gestiunea template-urilor WordPress usor de instalat, va permite modificarea completa a graficii site-urilor.

4. Teme gratis. Crearea site-urilor este facilitata de popularitatea platformei WordPress, care furnizeaza utilizatorilor teme si plugin-uri gratuite, actualizabile direct de la panoul de administrare.

5. Siguranta in administrare. Adminstrarea site-urilor WordPress permite supravegherea si autorizarea postarilor si comentariilor de pe bloguri, garantand utilizatorilor permisiunea la nivelele de acces potrivite.

6. Optimizare SEO. Datorita soft-ului utilizat pentru crearea site-urilor, platforma Wordpress permite gestionarea tag-urilor (title, description si keyword) si optimizarea SEO a acestora pentru Google si motoarele de cautare.

7. Pe placul utilizatorilor. Platforma WordPress, datorita structurii sale, faciliteaza accesul utilizatorilor, ajutandu-i sa gaseasca tot ce le poate trezi interesul, atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile, datorita aplicatiilor inteligente.

Avantajele serviciilor oferite

Ieftin!

Acordam o atentie deosebita fiecarui client si astfel ne putem adapta bugetului de care acesta dispune, venind cu o oferta comerciala corecta, pe care urmeaza sa o pastram pe intregul parcurs al colaborarii noastre.

Rapid!

Experienta noastra in crearea site-urilor isi pune amprenta asupra posibilitatilor privind respectarea conditiilor de finalizare, raspunzand in timp util chiar si celor mai urgente cereri.

Usor!

Interactiunea dintre client si executant este simplificata la maxim, gratie faptului ca dvs. lucrati direct cu executantul proiectului, ocolind intermediarii care de multe ori nu inteleg demersul lucrarilor.

Calitate!

Folosirea platformei WordPress pentru crearea site-urilor, nu da nastere semnelor de intrebare in ceea ce priveste calitatea, aceasta platforma fiind recunoscuta si certificata la nivel mondial de catre numerosi specialisti in domeniu.

La cheie!

Trebuie doar sa va cunoastem dorintele si necesitatile iar in urma completarii de catre dvs. a unui formular in vederea stabilirii proiectului, va oferim website-ul la cheie, perfect functional si utilizabil din momentul imediat urmator.

Suport!

Odata cu finalizarea proiectului (crearea site-ului) dvs., vom ramane aceiasi parteneri de incredere pe care va puteti baza in continuare pentru orice necesitate.

Va voi invata!

Site-urile create de noi, nu necesita cunostinte avansate de programare sau alte tehnici IT, fiind suficiente cunostintele generale de utilizare a computer-ului, pentru a va putea administra singuri, usor si rapid intregul continut al site-ului.

Adaugare continut!

Pentru inceput, vom crea si adauga intregul continut al site-ului fiindu-va alaturi in cazul in care intampinati dificultati in modificarea sau adaugarea unui text nou.