✔ EasyMob este un fișier Excel pentru calcularea ofertei și debitarea mobilei la comanda. Cu ajutorul acestui fișier vei putea face foarte ușor o oferta de preț clientului, după adăugarea pieselor din schiță făcută. 👍😉

1. Fila Lucrări – adăugarea pieselor de lucru, feronerie și alte lucrări.

In Fila Lucrări, în primul tabel, adaugăm piesele mobilei cu dimensiunile respective după schița creata anterior. In tabelul doi adaugăm feroneriile și cantitățile acestora. Ca de exemplu piciorușe, balamale și altele. Iar în tabelul 3 adăugăm alte lucrări care nu se încadrează la primele doua tabele, de exemplu transport, manopera, etc.

2. Fila Oferta – Generarea ofertei de preț pe categorii de lucrări.

Aici totul este automatizat, nu trebuie decât sa dai un refresh la tabel pentru actualizarea datelor. Acest tabel reprezinta oferta mobilei pe care o putem prezenta clientului. Este împărțită pe categorii de lucrări cu totalul pe materiale, categorii și general. De asemena coloana cu preț în euro cu cursul BNR la zi.

3. Fila DebitPal – Debitarea mobilei.

Aici, conform datelor băgate în fila Lucrări, generam tabelul cu piesele pentru debitare. Cu aceasta lista de materiale mergem la firma de debitare.

4. Fila Biblioteca – Adăugarea materialelor de lucru

In aceasta fila vom adăuga materialele și prețul acestora. Acest tabel se poate completa de la lucrare la lucrare, astfel adăugând materiale noi și cele mai ultilizate. De asemenea se poate modifica prețul unitar a materialelor.

Fila Darel – Tabelul de produse vândute de Darel.

In aceasta fila găsim toate produsele vândute de Darel. De aici putem lua materiale și adăuga în Biblioteca noastră.