Am lansat zilele acestea cursul Digital Induction. Este o versiune imbunatatita a cursului Creare Site pe WordPress. In primul curs mam axat mai mult pe crearea site-ului si platforma acestuia, adica wordpress. In acest curs am mers mai departe si am dezvoltat site-ul si dupa finalizarea acestuia. Adica am adaugat restul de servicii auxiliare gen, google analytics, google tag manager si altele.
In aces curs am folosit si cea mai tare thema premium, care iti permite sa faci orice aspect de site pe care il doresti.
Si iarasi o diferenta mare fata de primul curs, este ca, acesta a fost facut pe un proiect real. Pe un site acre acum este functional si il poti vedea pe cdtconsulting.ro. Acest site a fost facut de la zero si tot procesul a fost inregistrat si se regaseste in curs. Teoretic daca urmaresti cursul si repeti pasii din el, vei avea un site ca si cdtconsulting.ro.

Cursul l-am impartit in 3 module: In primul modul creez site-ul in al doilea adauga alte servicii auxiliare si in ultimul adaug functii de magazin online pe acest site. Daca intri pe site in sectiunea Magazin, vei vedea ca sunt si produse in el. Bine produsele sunt digitale, dar si asa se intelege ca se poate face un magazin online pe platforma wordpress.

Cursul a fost impachetat pe un Disc in format DVD si arata in felul urmator:

Cursul ruleaza pe sistemul de operare Windows si Mac. Si se deschide in Browser-ul pe care il folosesti, fie el, Chrome, Explorer sau Mozzila.

Si arata interfata ca in imaginea de mai jos:

Pagina Principala

Modulul 1: Creare Site

Modulul 2: Integrare Servicii Auxiliare

Bonus: Creare Magazin Online

Pentru mai multe detalii intra pe pagina de vanzare a cursului https://goldensite.ro/project/digital-induction

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This