PROGRAME DE CALCUL TABELAR. MS EXCEL 2010

Un program de calcul tabelar („spreadsheet”) reprezintă un tip special de software, folosit pentru organizarea si analiza datelor afișate sub forma unor tabele de dimensiuni mari, in care putem scrie atat text, cat şi (mai ales) numere.

Sursa: www.umfcv.ro/files/l/p/LP2_%20MS%20Excel%202010.pdf

Curs Programe de Calcul Tabelar < Limbaje de Programare …

Acest curs prezinta Programe de Calcul Tabelar. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier pdf de 52 de pagini.. Profesor: Surcel Traian Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il …

Sursa: biblioteca.regielive.ro/cursuri/limbaje-de-programare/programe-de-calcul-tabelar-73143.html

CALCUL TABELAR

Calcul tabelar 1. Chestiuni teoretice Un program de calcul tabelar este un program specializat in prelucrarea datelor sub form ă tabelar ă. Prin prelucrare, in acest context, se inţelege: – editarea, inregistrarea şi formatarea informa ţiei; – efectarea de calcule automate ; – recalcularea automată a formulelor la schimbarea

Sursa: www.umfcv.ro/files/p/0/P04_Excel.pdf

Excel – Programe de Calcul Tabelar – RegieLive

Componenta principală intr-o aplicaţie realizată cu un program de calcul tabelar il reprezintă foaia de calcul (worksheet), care trebuie privită ca un centralizator “uriaş” cu linii şi coloane, la intersecţia cărora sunt celulele in care se introduc date, formule şi funcţii.

Sursa: biblioteca.regielive.ro/cursuri/birotica/excel-programe-de-calcul-tabelar-61373.pdf

Curs: Programe de Calcul Tabelar (#382010) – Graduo

Programele de calcul tabelar sunt cunoscute in literatura informatica si sub denumirea de,,editoare de tabele" sau programe,,spreadsheet".

Sursa: graduo.ro/cursuri/limbaje-de-programare/programe-de-calcul-tabelar-382010