Doriți să creați o postare privată în WordPress? Spre deosebire de posturile regulate WordPress, un post personal nu este vizibil vizitatorilor site-ului dvs. Numai utilizatorii conectați cu permisiuni specifice le pot vedea. În acest articol, vă vom arăta cum să creați cu ușurință o postare privată în WordPress.

Ce este o postare privată în WordPress? Cum functionează?

O postare privată în WordPress nu este vizibilă publicului. Numai utilizatorii conectați cu permisiuni corecte o pot vedea printre postările de pe blog.

WordPress vine cu un sistem integrat de roluri utilizator care atribuie permisiuni și capabilități diferitelor roluri ale utilizatorilor. Fiecare utilizator WordPress are un rol alocat acestora care le dă permisiunea de a face anumite sarcini pe un site web.

Orice utilizator care are permisiunea de a publica o postare poate scrie un mesaj privat și îl poate publica. Postarea va fi vizibilă pentru utilizator și pentru următoarele roluri ale utilizatorilor.

  • Administrator – poate crea, edita și șterge orice post personal creat de orice utilizator de pe un site WordPress.
  • Editor – Poate crea, edita și șterge orice mesaje private create de orice utilizator.
  • Autor – poate crea, publica, edita, vizualiza și șterge propriile mesaje private. Nu pot vedea postări private create de alți utilizatori.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul de a crea o postare privată în WordPress.

Crearea unei postări private sau a unei pagini private în WordPress

Mai întâi trebuie să creați un post sau o pagină nouă. De asemenea, puteți să editați o postare existentă pe care doriți să o dezactivați.

În ecranul de editare post, trebuie să dați clic pe linkul “Editeaza” de lângă opțiunea “Vizibilitate” din caseta meta “Publicați”.

 

Veți vedea acum opțiuni pentru a crea o postare publica , protejată prin parolă sau privată. Continuați și selectați privat și apoi faceți clic pe butonul OK pentru a continua.

Acum puteți continua editarea postului sau îl puteți salva / publica.

Dacă vizitați site-ul dvs., atunci veți vedea mesajul dvs. privat de pe blog marcat în felul următor:

 

Utilizatorii care nu au permisiunea de a vedea postări private nu o vor vedea.

Notă: imaginile pe care le adăugați la o postare privată nu sunt private și pot fi vizualizate în biblioteca media de către alți autori. Imaginile pot fi vizualizate și de oricine are URL-ul imaginii.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să învățați cum să creați o postare privată în WordPress. Dacă sunteți în căutarea de a crea un site complet și modern, atunci poate doriți să cursul nostru Ghid Practic Creare Site pe WordPress .

Dacă va plăcut acest articol, vă rugăm să vă abonați la tutorialele video YouTube pentru canalul YouTube pentru WordPress. Ne puteți găsi pe Faceboo .

Sursa: www.wpbeginner.com

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This