Mulți dintre utilizatorii noștri sunt proprietari de afaceri care ne cer deseori sugestii de plugin. Având setul corect de instrumente vă poate ajuta să vă duceți la nivelul următor. În acest articol, vom distribui pluginurile WordPress pentru site-urile de afaceri în 2018.

1. OptinMonster

OptinMonster este cel mai popular software de optimizare a ratei de conversie. Acesta vă permite să convertiți abandonarea vizitatorilor site-ului web în abonații de e-mail. Dacă doriți să vă dezvoltați lista de e-mailuri, atunci trebuie să aveți pluginul WordPress în 2018.

2. WPForms

Ca proprietar al unei afaceri, permiterea clienților să vă contacteze ar trebui să fie prioritatea dvs. principală. WPForms este plugin-ul de formular de contact prietenos pentru WordPress. Acest formular de formare on-line drag & drop vă permite să creați cu ușurință formulare de contact, formulare de abonament prin e-mail, formulare de comandă, formulare de plată și alte tipuri de formulare online cu doar câteva clicuri.

Există o versiune gratuită WPForms Lite disponibilă pentru cei care caută o soluție simplă.

3. MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress. Vă permite să conectați site-ul dvs. la Google Analytics, astfel încât să puteți afla mai multe despre vizitatorii site-ului dvs., cum ar fi de unde provin acestea și ce fac ei pe site-ul dvs. Web.

MonsterInsights are, de asemenea, o versiune gratuită . Dacă doriți să profitați de funcțiile avansate, atunci ar trebui să obțineți versiunea Pro.

4. Contact constant

Contactul constant este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de e-mail . Vă permite să construiți o listă de e-mailuri și să trimiteți e-mailuri abonaților.

Este de departe platforma prietenoasa pentru începători, cu configurare rapida și ușoară. Dispune de instrumente încorporate pentru a adăuga formularele de înscriere.

5. Sucuri

 

Securitatea va fi o preocupare majoră pentru proprietarii de afaceri online în 2018. Firewall-ul aplicației web Sucuri este probabil una dintre cele mai bune protecții pe care le puteți obține pentru site-ul dvs.

Ele monitorizează și protejează site-ul dvs. de DDoS, amenințări malware, atacuri XSS, atacuri de forță brute și practic orice alt tip de atac.

Dacă nu aveți pe site-ul dvs. un paravan de protecție, adăugați unul astăzi.

6. BackupBuddy

În timp ce vorbim despre securitate, nu există nicio securitate mai bună decât un sistem de backup fiabil.

Ca proprietar de companie, nu vă puteți permite să vă pierdeți datele de afaceri și de client în cazul unui eșec hardware sau al unui atac asupra serverelor gazdei. Primul lucru pe care ar trebui să-l configurați pe toate site-urile WordPress este un plugin de rezervă. Vă recomandăm să utilizați BackupBuddy deoarece este unul dintre cele mai fiabile și mai simple moduri de a salva și restabili site-urile WordPress cu doar câteva clicuri.

7. Optimizarea SEO

Yoast SEO (cunoscut anterior ca WordPress SEO by Yoast) este unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress. Acesta vă permite să vă optimizați site-ul WordPress pentru motoarele de căutare.

Nu numai că vă ajută să adăugați meta-etichete, ci optimizează site-ul în ansamblu.

8. W3 Total Cache

Viteza este unul dintre cei mai importanți factori SEO. Site-urile mai rapide sunt mai sus pe Google, ceea ce înseamnă mai mulți vizitatori pentru site-ul dvs. de afaceri și mai multe conversii.

W3 Total Cache vă permite să difuzați fișierele comprimate și cache la vizitatorii dvs. Acest lucru reduce încărcarea pe server și site-ul dvs. devine mai rapid.

9. MaxCDN

Imaginile și alte conținuturi statice de pe un site web durează cel mai mult timp pentru încărcare. Dacă doriți să faceți site-ul dvs. chiar mai rapid, atunci va trebui să utilizați un CDN pentru a livra fișierele statice. MaxCDN este cel mai fiabil serviciu CDN și se integrează cu ușurință cu WordPress.

10. Galeria Envira

În timp ce puteți crea cu ușurință galerii de imagini în WordPress fără a utiliza un plugin, aceste galerii sunt destul de fundamentale. Envira Gallery vă permite să creați galerii frumoase recepționate în WordPress.

Puteți să creați mai multe galerii, să le adăugați oriunde pe site, să creați albume, să deschideți imagini în ferestre de tip pop-up și multe altele.

11. MemberPress

MemberPress vă permite să construiți comunități online pe site-ul dvs. WordPress. Acesta este cel mai bun plugin WordPress de membru, care vă permite să adăugați cu ușurință opțiuni de membru la site-ul dvs. WordPress.

Puteți crea abonamente și puteți restricționa conținutul utilizatorilor pe baza planurilor de abonament. Acesta funcționează cu toate căile de plată populare și se integrează bine cu magazinele online folosind WooCommerce.

12. EA Share Count

EA Share count este cel mai bun plugin WordPress social media. Acesta vă permite să adăugați cu ușurință butoane de social media pe site-ul dvs. Spre deosebire de alte pluginuri de partajare socială, EA Share Count este super-rapid și vine numai cu platformele sociale pe care le utilizați de fapt.

EA Share Count este găzduit pe GitHub.

13. LearnDash

LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS pentru a crea și a vinde cursuri online de pe site-ul dvs. WordPress. Are un constructor de cursuri de drag and drop care vă permite să adăugați rapid lecții, chestionare, sarcini pentru a vă construi cursul.

14. Întrebări frecvente rapide și ușoare

La lansarea unui produs sau a unui site nou, este posibil să fie necesar să adăugați o secțiune de întrebări frecvente în WordPress. Puteți adăuga o pagină nouă cu toate întrebările frecvente, dar în cele mai multe cazuri întrebările frecvente se dezvoltă odată cu evoluția produsului dvs. și cu creșterea numărului de clienți.

Prin adăugarea secțiunii Întrebări frecvente, puteți să vă reduceți în mod semnificativ cheltuielile de suport și să îmbunătățiți conversia.

15. Inserați anteturile și subsolurile

În timp ce gestionați site-urile WordPress, este posibil ca uneori să fie necesar să adăugați fragmente de cod în antetul sau subsolul site-ului dvs. WordPress. Acest lucru înseamnă că va trebui să editați fișierele tematice care ar putea deveni dezordonate și să vă despartă tema WordPress. Inserarea anteturilor și a subsolului vă permite să adăugați cu ușurință fragmente de cod la site-ul dvs. WordPress fără a modifica fișierele tematice.

16. Hero CSS

Temele WordPress se bazează pe CSS pentru aspectul vizual al site-ului dvs. Web. Dacă doriți să faceți personalizarea la tema dvs., atunci va trebui să învățați CSS. Acest lucru poate fi consumator de timp pentru un proprietar de afaceri.

CSS Hero este un plugin WordPress care vă permite să personalizați orice temă WordPress fără a scrie o singură linie de cod.

17. Beaver Builder

Ca proprietar de afacere, puteți constata în curând că plasarea continutului în mod diferit pe paginile dvs. poate duce la mai multe conversii și vânzări. Dar cum creați acele pagini de destinație fără a învăța să codificați?

Beaver Builder este un puternic instrument de tragere și plasare a paginilor pentru WordPress. Vă permite să creați cu ușurință propriile planuri de pagină folosind o interfață simplă de utilizator.

18. Google Apps for Work

Google Apps for Work este o suită de aplicații web, cum ar fi e-mail, documente, foi de calcul etc. Creat de Google, această suită de aplicații de birou este mai ieftină, ușor de implementat și fără probleme. Cel mai important, vă permite să utilizați propriul nume de domeniu pentru e-mailuri.

19. Freshbooks

Freshbooks este un software de contabilitate bazat pe cloud pentru profesioniști, profesioniști independenți și agenții. Acesta vă permite să trimiteți cu ușurință facturi clienților, să primiți plăți și să vă gestionați finanțele.

20. SEMRush

Ca proprietar de afaceri, aveți nevoie de date pentru a afla ce fac concurenții dvs. pentru site-urile lor web. SEMRush vă permite să consultați cuvintele cheie în care se clasifică concurenții dvs. Puteți finaliza cuvintele cheie plătite, precum și traficul organic. Astfel puteți optimiza propriul conținut și strategia dvs. de marketing.

21. All in One Schema.org Rich Snippets

Rich Snippets este marcaj special pe care îl puteți adăuga la conținutul dvs. și descrieți mai exact conținutul dvs. pentru motoarele de căutare. Aceste informații sunt apoi utilizate de motoarele de căutare pentru a vă afișa conținutul în mod diferit. De exemplu, evaluările de stele de sub liste de produse, hărți atunci când cineva caută afacerea dvs. și așa mai departe. Toate într-un plugin Schema.org de fragmente rich vă oferă o interfață ușor de utilizat pentru a genera acest marcaj și a le utiliza în mesajele și paginile dvs. WordPress.

22. BirchPress

Dacă aveți nevoie de o soluție pentru site-ul dvs. de afaceri unde utilizatorii dvs. pot rezerva și plăti pentru întâlniri, atunci BirchPress este soluția pentru dvs. Acesta vă permite să adăugați cu ușurință un sistem complet de rezervare online pe site-ul dvs. WordPress.

23. OutreachPlus

OutreachPlus este cel mai bun software de e-mail de pe piața actuală. Acesta vă permite să gestionați campaniile dvs. de mobilizare prin e-mail dintr-un singur tablou de bord, cum ar fi un profesionist.

Veți putea gestiona urmăririle, trimiteți e-mailuri personalizate, trimiteți răspunsuri bazate pe declanșator și multe altele. Este foarte ușor de utilizat și vă permite să conectați mai multe conturi de e-mail și să vedeți toate e-mailurile de mobilizare într-o singură poștă electronică.

24. Slack

Slack este un instrument de management al echipei, de productivitate și de comunicare. Îl folosim pentru a comunica cu echipa noastră răspândită pe diferite fusuri orare și locații. Slack este mai convenabil decât e-mailul și se poate integra cu multe alte instrumente online pe care le folosiți.

Dvs. ce pluginuri folosiți? Scrieți în comentarii.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri. Dacă sunteți în căutarea de a crea un site complet și modern, atunci cursul nostru va este de ajutor Ghid Practic Creare Site pe WordPress .

Dacă va plăcut acest articol, vă rugăm să vă abonați la tutorialele video YouTube pentru WordPress. Ne puteți găsi pe Facebook .

Sursa: www.wpbeginner.com

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This