La lansarea unui produs sau a unui site nou, este posibil să fie necesar să adăugați o secțiune de întrebări frecvente în WordPress. Puteți adăuga o pagină nouă cu toate întrebările frecvente (întrebări frecvente), dar în cele mai multe cazuri întrebările frecvente se dezvoltă odată cu evoluția produsului dvs. și cu creșterea numărului de clienți. Atunci veți avea nevoie de o modalitate adecvată de a gestiona întrebările frecvente pe site-ul dvs. WordPress. În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați o secțiune de întrebări frecvente în WordPress.

Metoda de bază

Metoda de bază ar fi aceea în care creați doar o pagină sau un post în WordPress și listați toate întrebările frecvente acolo. Dacă aveți doar cateva intrebari, atunci aceasta este metoda pentru dvs. Nu mai citiți acest articol acum.

Pentru cei dintre voi care doresc să creeze o secțiune elaborată FAQs în WordPress, continuați să citiți.

Adăugarea unui Manager de Întrebări Frecvente în WordPress

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați și să activați pluginul Quick and Easy FAQs . După instalare, pluginul va adăuga o nouă secțiune de întrebări frecvente în meniul de administrare WordPress.

Va trebui să vizitați întrebări frecvente »Adaugă nou pentru a adăuga prima întrebare frecventă. Editorul de întrebări frecvente seamănă foarte mult cu editorul postului.

Adăugați întrebarea în câmpul de titlu și răspundeți în zona de editare postare. În coloana din dreapta, veți observa caseta Grupuri de întrebări frecvente. Aceste grupuri sunt ca și categorii în posturile WordPress. Puteți utiliza grupuri pentru a sorta întrebări în subiecte sau secțiuni.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul de publicare și repetați procesul pentru toate celelalte întrebări frecvente pe care doriți să le adăugați.

După ce aveți câteva întrebări frecvente, este timpul să le afișați pe site-ul dvs. web.

Afișarea întrebărilor frecvente pe site-ul dvs. WordPress

Puteți afișa cu ușurință întrebări frecvente utilizând codul scurt într-o pagină nouă numită întrebări frecvente sau o puteți adăuga la orice post sau pagină WordPress. Pluginul rapid și ușor de întrebări frecvente vine cu mai multe opțiuni de afișare.

Afișați întrebări frecvente într-un stil de listă

Această opțiune afișează întrebări frecvente într-o listă simplă, unde întrebările sunt afișate în partea de sus și utilizatorii pot să deruleze în sus și în jos pe pagină făcând clic pe o întrebare pentru a vedea răspunsul de mai jos.

Cod scurt: [faqs]

2. Afișați întrebări frecvente în Toggle sau Accordian

Această opțiune vă permite să afișați întrebări frecvente în jQuery Toggle sau stil Accordian. O întrebare se va extinde când un utilizator face clic pe el.

Cod scurt: [faqs style = “comutare”]

Uitați-vă la pagina plugin-ului pentru o listă completă a parametrilor de cod scurt.

Schimbarea aspectului întrebărilor frecvente

Pluginul se bazează pe culorile și fonturile temei pentru afișarea listei principale de întrebări frecvente. Puteți modifica afișarea în foaia de stil a temei utilizând CSS .

Cu toate acestea, dacă nu sunteți familiarizați cu CSS, puteți utiliza un plugin precum CSS Hero pentru a schimba orice stil din tema WordPress.

Acest plugin utilizează o foaie de stil încorporată pentru a controla aspectul întrebărilor frecvente în stilul de comutare. De asemenea, oferă o interfață ușor de utilizat pentru a schimba culorile întrebărilor dvs. frecvente. Pur și simplu accesați secțiunea Plugins »Întrebări frecvente rapide și ușoare pentru a schimba culorile implicite.

Mai întâi trebuie să selectați culori personalizate pentru opțiunea “Întrebări frecvente pentru comutarea culorilor”. După aceea, puteți alege pur și simplu culorile pe care doriți să le utilizați pentru fiecare element.

Nu uitați să faceți clic pe butonul salvați modificările pentru a stoca setările.

Schimbați ordinea afișării pentru întrebări frecvente

Implicit, pluginul afișează cea mai recentă întrebare din partea de sus. Iată cum puteți schimba ordinea de afișare a întrebărilor frecvente și puteți rearanja întrebările oricum doriți.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați și să activați pluginul post types order . După activare, accesați pagina Setări »Post Type Order .

Mai întâi trebuie să selectați afișarea lângă întrebări frecvente și apoi să selectați administratorul de lângă opțiunea “Nivel minim pentru a utiliza acest plugin”.

Faceți clic pe butonul salvați modificările pentru a stoca setările.

Acum trebuie să vizitați pagina de FAQs » Re-Order . Pur și simplu trageți și plasați titlurile FAQ pentru a le rearanja în ordinea în care doriți să le afișați.

Nu uitați să faceți clic pe butonul de actualizare pentru a stoca setările. Asta e tot, acum puteți vizita pagina dvs. de întrebări frecvente pentru a vedea întrebările dvs. frecvente în noua comandă.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să adăugați o secțiune de întrebări frecvente (FAQs) în WordPress.

Dacă sunteți în căutarea de a crea un site complet și modern, atunci cursul nostru va este de ajutor Ghid Practic Creare Site pe WordPress .

Dacă va plăcut acest articol, vă rugăm să vă abonați la tutorialele video YouTube pentru WordPress. Ne puteți găsi pe Facebook .

Sursa: www.wpbeginner.com

 

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This