Ați încercat să creați o galerie de imagini în WordPress doar pentru a afla că funcționalitatea încorporată nu are caracteristici importante? Da, există mai multe pluginuri de galerie WordPress care promite să livreze, dar cele mai multe dintre ele sunt greu de folosit și fac site-ul dvs. foarte lent. Căutarea dvs. pentru cel mai bun plugin al galeriei sa încheiat. În acest articol, vă vom arăta cum să creați cu ușurință galerii de imagini receptive în WordPress cu galeria Envira.

De ce este mai bună galeria Envira?

Dacă rulați un site de fotografie sau portofoliu cu multe fotografii, atunci știți deja problemele care apar cu crearea unei galerii de imagini (viteza site-ului, lipsa organizării, compatibilitatea browser-ului, compatibilitatea dispozitivului și configurarea dificilă).

Când Thomas Griffin , un dezvoltator WordPress de renume, a anunțat lansarea Galeriei Envira, am cerut o copie de recenzie. În principal pentru că clienții și utilizatorii noștri ne cer deseori recomandări despre cele mai bune modalități de a crea o galerie WordPress.

De îndată ce am instalat pluginul, am realizat cât de ușor a fost folosit. Al doilea lucru pe care l-am observat a fost viteza. Spre deosebire de alte plugin-uri de galerie, Envira a fost extrem de rapidă, în timp ce încă vine echipat cu funcții cum ar fi designul receptiv , funcția lightbox și slideshow, CSS personalizat etc. Nu mai vorbim de alte extensii cum ar fi protecția care vă ajută să vă protejați imaginile, vă organizați toate imaginile, deeplinking, fullscreen, supersize și multe altele.

Acum, că am stabilit că Envira este într-adevăr foarte bună, să aruncăm o privire asupra procesului de creare a unei galerii de imagini cu Envira.

Adăugarea unei Galerie de imagini responsabilă cu galeria Envira

Întrucât Envira este un plugin plătit, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să cumpărați galeria Envira . Există diferite planuri disponibile pentru diferite bugete și nevoi.

La activare, plugin-ul va adăuga un nou meniu din meniul Envira din bara laterală de administrare a WordPress. Pentru a crea o nouă galerie, trebuie să mergeți la Galerie Envira »Adăugați noi .

Puteți să încărcați fotografii sau imagini de pe computerul dvs. sau să le selectați din Biblioteca dvs. media WordPress.

Odată ce ați selectat imaginile, veți putea vedea miniaturile imaginilor.

Puteți rearanja imaginile prin simpla tragere și plasare a acestora în ordinea în care doriți să le afișați.

De asemenea, puteți introduce metadatele imaginii, cum ar fi titlul și eticheta alt, făcând clic pe pictograma creion din fiecare imagine.

Envira vă permite să adăugați cod HTML în titlul imaginii. De asemenea, puteți adăuga un link către orice pagină sau site web în câmpul Imagine Hyperlink.

După ce vă mulțumiți cu metadatele, puteți face clic pe fila Config pentru a configura setările galeriei de imagini.

Puteți alege modul în care doriți să afișați această galerie particulară. Puteți selecta coloane, temă galerie, temă luminoasă galerie, etc.

Plugin-ul de bază vine doar cu o temă galerie și lumină lightbox. Cu toate acestea, puteți instala teme adiționale care sunt disponibile de pe site-ul pluginului.

În fila Lightbox , puteți configura setările pentru caseta de lumină folosită pentru a afișa imaginile complete atunci când sunt apăsate.

Aveți posibilitatea să alegeți afișarea titlurilor, afișarea săgeților, ascunderea sau afișarea bara de instrumente a galeriei galeriei de casete, printre alte setări.

După configurarea setărilor pentru caseta de lumină, derulați în jos până la partea inferioară a filei lightbox în secțiunea miniaturi.

Aceste miniaturi apar sub caseta lightbox atunci când un utilizator face clic pe o imagine. Permite utilizatorilor să navigheze în galerie făcând clic pe o imagine miniaturală.

Odată ce sunteți mulțumit de setările dvs. de galerie, trebuie să apăsați butonul Publicare pentru a face disponibilă această galerie.

După publicare, veți putea vedea codurile scurte pe care le puteți insera într-o postare, pagină sau widget pentru a vă afișa galeria.

Adăugarea directă a unei galerie într-un tip de postare, pagină sau personalizat

Envira vă permite să adăugați galerii direct de pe ecranul Editare postare. Pur și simplu creați un nou post / pagină sau editați unul nou. Veți observa un nou buton “Adăugați galeria” de deasupra editorului postului.

Acest lucru va aduce un popup care arata galeriile pe care le-ati creat cu galeria Envira. Selectați galeria pe care doriți să o adăugați și apoi faceți clic pe butonul Inserare.

Veți observa că codul scurt al Galeriei Envira apare în editorul postului.

Acum puteți salva sau publica postarea. Vizitați site-ul dvs. web pentru a vedea galeria dvs. WordPress receptivă în acțiune.

În funcție de planul de licențiere, galeria Envira are, de asemenea, adiționale suplimentare pe care le puteți instala pentru a extinde funcționalitatea. Există 30 de addonuri disponibile la momentul redactării acestui articol.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să creați galerii de imagini receptive în WordPress cu Envira. Pentru întrebări și feedback, ne puteți lăsa un comentariu mai jos.

Dacă sunteți în căutarea de a crea un site complet și modern, atunci cursul nostru va este de ajutor Ghid Practic Creare Site pe WordPress .

Va puteți abona la tutorialele noastre video de YouTube pentru WordPress și altele. Ne puteți găsi pe Facebook .

Sursa: www.wpbeginner.com