Doriți o modalitate ușoară de a construi și personaliza site-ul dvs. WordPress? Drag-and-drop plugin-uri WordPress constructori de pagina vin la îndemână. Acești constructori de pagini WordPress vă permit să creați, să modificați și să personalizați aspectul site-ului fără să scrieți cod-uri de programare. În acest articol, vom compara și revizui 5 dintre cei mai buni constructori de pagini de drag și drop pentru WordPress.

De ce să utilizați un instrument de tragere și plasare a paginilor pentru WordPress?

Când începeți un blog , mulți începători WordPress consideră că este dificil să schimbați sau să personalizați aspectul paginilor pe site-ul lor. În timp ce multe teme WordPress premium vin cu layout-uri diferite de pagină, acestea sunt extrem de greu de personalizat pentru oricine nu cunoaște codul (HTML / CSS).

Acesta este motivul pentru care utilizatorii de multe ori ne pun intrebari cum ar fi: “Cum putem face WordPress drag and drop?” Sau “exista un simplu drag and drop builder de pagini pentru WordPress?”

Când vorbim cu utilizatorii care trec de la Weebly la WordPress sau de la Wix la WordPress , răspunsul cel mai comun este: “Aș vrea WordPress să aibă un constructor de site drag and drop”.

Ei bine, există câteva plug-in-uri de drag-and-drop pentru constructori de pagini disponibile pentru WordPress. Acestea vă permit să personalizați fiecare componentă de pe site-ul dvs. fără a scrie o singură linie de cod.

Aceste componente pot fi, cum ar fi, adăugarea mai multor coloane, fundaluri de parallax, imagini cu lățime întreagă, glisorul de conținut etc. Utilizatorii pot folosi aceste componente ca blocuri pentru a-și construi propriile machete în cadrul temelor lor WordPress.

Deoarece există un tip diferit de constructori de pagini drag and drop WordPress, unele care fac parte din cadrele tematice, în timp ce altele sunt pluginuri, am decis să le comparăm pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun constructor de pagini pentru WordPress.

Criteriile noastre pentru compararea acestor constructori de pagini WordPress sunt: ușurința în utilizare , flexibilitatea și designul de ieșire .

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cei mai buni constructori de pagini pentru WordPress pe piață.

Beaver Builder

Beaver Builder este un plug-in WordPress drag and drop premium. În opinia noastră, este de departe cel mai bun plugin WordPress builder de pagini de pe piață.

Este extrem de rapid și vine cu bara încorporat, care familiarizează rapid utilizatorii cu interfața lor.

Beaver Builder vine cu o interfață live drag and drop. Puteți vedea toate modificările pe măsură ce le adăugați trăgând doar elemente din bara laterală dreaptă și plasându-le pe pagină. Puteți să faceți clic pe orice element dintr-o pagină pentru a-i edita proprietățile.

Are câteva module de bază și avansate care acoperă aproape orice doriți să adăugați. Există module pentru a adăuga glisoare , carusel, fundaluri, blocuri de conținut , butoane, printre multe alte lucruri.

Cel mai important, Beaver Builder este foarte ușor de folosit pentru începători.

Prețuri: pornind de la 99 USD pentru site-uri nelimitate.

Gradul nostru: A +

Revizuire: Beaver Builder este cea mai ușoară opțiune de constructor de pagini de pe piață. Acesta vine cu șabloane pre-făcute pentru a vă ajuta să începeți. Abilitatea de a personaliza fiecare mic detaliu îl face soluția perfectă pentru utilizatorii WordPress.

Elementor

Elementor este un puternic drag and drop creator de pagini WordPress. Acesta este construit de la bază pentru viteză, și veți observa imediat cât de rapid și receptiv este.

Acesta este un plugin live builder care înseamnă că veți putea vedea pagina în direct pe măsură ce o editați cu Elementor. Pur și simplu creați secțiuni și selectați numărul de coloane pentru fiecare secțiune.

Puteți apoi trage și plasa widget-uri din panoul din stânga în secțiunea ta. Elementor vine cu tone de widget-uri, inclusiv cele mai frecvent utilizate elemente de site.

De la widget-uri de bază de imagine și text la acordeoane avansate, glisoare, mărturii, icoane, social media, tab-uri etc. Fiecare widget vine cu propriile setări.

Elementor vă va permite, de asemenea, să adăugați widget-uri create de alte pluginuri WordPress.

Nu doriți să vă construiți propriul aspect?

Elementor vine și cu multe șabloane gata de utilizare pe care le puteți introduce doar în paginile dvs. Puteți să indicați pur și simplu și să faceți clic pentru a edita orice element din pagină și înlocuiți-l cu propriul dvs. conținut.

Prețuri: Începând de la 49 USD pentru licența unui singur site.

Gradul nostru : A

Revizuire: Elementor este unul dintre cele mai bune plugin-uri de constructor de pagini de pe piață. Este extrem de rapid, extrem de ușor de utilizat și vine cu multe module și șabloane.

Divi

Divi este o temă drag and drop și WordPress builder de pagini. Este o temă extrem de ușor de utilizat și rapidă WordPress cu 20 de layout-uri / șabloane pentru diferite tipuri de site-uri Web.

Aveți posibilitatea să creați și să salvați propriile machete Divi. De asemenea, puteți exporta un aspect dintr-o instalare Divi în alta. Divi vine, de asemenea, cu tone de elemente pe care le puteți trage și pune oriunde în aspectul dumneavoastră.

Prețuri: pornind de la 69 USD pe an

Gradul nostru: B

Revizuire: Divi este un bun constructor de pagini. Funcția de creator de pagini este superbă, care vă permite să lucrați și cu alte teme WordPress. Cu toate acestea, Divi utilizează o mulțime de coduri scurte, ceea ce face dificilă schimbarea temelor sau utilizarea unui constructor de pagini diferit în viitor.

Themify Builder

Dacă utilizați deja o temă WordPress de către Themify , atunci Themify Builder este deja o parte a temei. Pentru alte teme non-Themify WordPress, puteți obține pluginul Themify Builder.

Acest constructor de pagini simplu și foarte intuitiv vine cu mai multe module gata de utilizare pe care le puteți adăuga la paginile sau postările dvs. Multe dintre aceste module necesită, de obicei, să instalați pluginuri separate WordPress.

Themify Builder vă permite să vă editați paginile din zona de administrare, precum și din site-ul dvs. live. Cu editarea în direct, puteți vedea exact cum vor apărea modificările pe site. În afară de aceasta, Themify Builder vine cu machete gata de utilizare pe care le puteți aplica rapid pe pagina dvs.

Prețuri: 39 USD

Gradul nostru: C +

 

Page Builder by SiteOrigin

Cu mai mult de un milion de instalări active, Site Origin Page’s Builder este unul dintre cei mai populari constructori de pagini WordPress de pe piață. Unul dintre principalele motive pentru popularitatea sa este prețul (gratuit). Acesta este disponibil ca un plugin complet funcțional gratuit.

Site Origin Page Builder este destul de ușor de utilizat și funcționează cu orice temă WordPress compatibilă standard. Pentru componente, Site Origin Page Builder vă permite să utilizați widget-uri WordPress. Acesta vine cu mai multe widget-uri proprii, și puteți descărca și instala orice widget.

De asemenea, vine cu un instrument de istorie care vă permite să comutați înainte și înapoi pentru a anula / reface modificările pe care le-ați făcut. Acesta este un economizor de timp uriaș și vă oferă o liniște de spirit știind că puteți reveni și anulați schimbările.

Prețuri: gratuit

Gradul nostru: C

Revizuire: Site Origin Page Builder este un bun plugin gratuit, cu interfață drag-and-drop pentru a crea și personaliza machetele. Deși editarea live nu este comparabilă cu alte soluții menționate în această comparație.

Concluzie

Pe măsură ce am comparat diferiți constructori de pagini WordPress drag and drop, un lucru a devenit foarte clar. Beaver Builder și Elementor sunt în mod clar alegerea de top.

Dacă nu vă deranjează să cheltuiți puțini bani pentru a obține cele mai bune pe piață împreună cu sprijinul garantat de dezvoltatori, atunci mergeți la oricare dintre aceste două și nu veți regreta.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune plug-in-uri WordPress drag and drop pentru site-ul dvs.

Sursa: www.wpbeginner.com

Va invit sa faceți cunoștință cu noul meu curs Ghid Practic Creare Site pe WordPress.

Va puteți abona la tutorialele noastre video de pe YouTube pentru WordPress și altele. Ne puteți găsi pe Facebook .