Am adunat impreuna cateva teme dragute pentru tine in aceasta luna frumoasa de mai. Imaginile au impact puternic si se potrivesc foarte bine cu totul, ceea ce face ca trend-ul general al temelor WordPress sa fie complete. Toate cele 5 din selectia facuta de mine pentru aceasta luna sunt pe deplin bine facute pentru blog-uri sau porfolios.

Iti place ceea ce vezi aici? Exprima-te liber printr-un comentariu sau spune-mi despre alte teme care ti-au captat atentia aceasta luna.

5. TimeTurner

TimeTurner este o tema atractiva care poate fi folosita cu usurinta pentru orice blog sau portfolio. Este receptiva, deci sti ca continutul arata asa cum iti doresti indiferent de dispozitivul de pe care este vizualizat. Tema vina si cu 3 scheme de culori de ales. Un bonus adaugat este fontul Google 220 inclus. Si daca vrei sa faci vreo modificare, trebuie doar sa mergi la panoul de optiuni teme si sa faci selectile dorite. TimeTurner este disponibil in multe limbi.

Tema are un fel de stil clasic care atrage atentia. Nu este cea mai excentrica tema din lume, dar este perfecta din punctul meu de vedere.

Demo / Download

 

4. SKT Full Width

SKT Full Width este o tema desenata pentru a pune imaginile in fata si pe centru. Prin afisarea imaginilor la intreaga latime, tema permite continutului sa vorbeasca de la sine. Tema are un slider de background pe care poti plasa un text optional. Poti de asemenea sa personalizezi logo, layout, contact si iconitele social fara nici o problema.

Acesta tema este pe deplin receptiva si este ideala pentru blogger, fotografi, design studios, si site-uri portfolio. O alegere atractiva pentru bloggerii care vor sa isi arate talentul de fotograf.

Demo / Download

3. Tesla

 

Tesla este de obicei o tema premium dar dezvoltatorii au pornit o promotie speciala chiar acum prin care o ofera gratis pentru o luna. Tesla este pe deplin receptiva si aduna toate caracteristicile pe care Tesla Framework le ofera. Este perfecta pentru portfolios si site-uri corporative, oferind spatii ample pentru a evidentia ultimele proiecte, lista ta de servicii si altele. Include un slider plin de efecte de tranzitie, shortcodes, AJAZ form, social media si altele.

Pentru a avea aceasta tema, trebuie doar sa mergi pe site-ul dezvoltatorilor si sa te inregistrezi. Apoi, dai Like pe pagina lor de Facebook si trimite un mesaj via Facebook cu numele tau Tesla. Vei avea acces la tema de indata.

2. Catch Kathmandu

Daca vrei o tema care sa puna in evidenta luminii continutul tau, atunci Catch Kathmandu este o alegere buna. Nu doar este pe deplin receptiva, dar este de asemenea construita pe HTML5 si CSS3 deci este actualizata. Poti sa personalizezi layout-urile fara prea mult efort. Plina si de zone proeminente pentru a caracteriza o calitate inalta la fotografii, lucru foarte important de cand stim importanta imaginilor online.

Demo / Download

1. Formation

Topul de aceasta luna este Formation. Este o tema simpla care bifeaza toate caracteristicile in termen de minimalist, elegant si folositor. Tema e caracterizata de un slider in parta de sus cu zone suprapuse de text, text/imagine si multe sabloane de aspect pentru a personalia site-ul tau asa cum ai nevoie.

Poti de asemenea sa incarci propriul tau logo si antet si sa incluzi link-uri social media. Este pe deplin receptiva si cu latime-intreaga deci va arata bine indiferent de dispozitivul de pe care este accesata. O adevarata bijuterie.

Demo / Download

Sursa: https://managewp.com/free-wordpress-themes-may-2014

Traducere: Ovidiu Gyerko

Aboneaza-te

Aboneaza-te

Fii la curent cu ultimele tehnologii din domeniul online

V-ați abonat CU SUCCES

Share This