Sari la conținut

Pedometru Aplicatie Gratuita

Monitorizează-ți pașii zilnici cu cea mai nouă aplicație gratuită de pedometru

Dacă îți dorești să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să fii mai activ fizic, atunci această aplicație gratuită de pedometru este soluția perfectă pentru tine. Cu ajutorul ei, vei putea să monitorizezi cu ușurință pașii pe care-i faci în fiecare zi și să-ți urmărești progresul în timp real.

Aplicația este extrem de simplă de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să o descarci și să o instalezi pe telefonul tău inteligent. Apoi, poți să pornești pedometrul și să începi să-ți monitorizezi pașii zilnici. Aplicația va înregistra automat numărul de pași și îți va afișa un rezumat al activității tale într-un mod ușor de înțeles.

Atinge-ți obiectivele de fitness cu ajutorul aplicației de pedometru

Unul dintre principalele avantaje ale acestei aplicații este că îți permite să-ți stabilești obiective de fitness și să-ți urmărești progresul în atingerea lor. Poți să-ți setezi un număr zilnic de pași pe care vrei să-i faci și aplicația te va notifica atunci când atingi acest obiectiv sau când ești aproape să-l atingi.

Mai mult decât atât, aplicația îți oferă și o istorie a pașilor făcuți în trecut, astfel încât să poți vedea cum te-ai descurcat și să-ți monitorizezi progresul pe termen lung. Această caracteristică este foarte utilă în cazul în care vrei să-ți stabilești obiective pe termen lung și să-ți monitorizezi progresul în atingerea acestora.

Descarcă acum aplicația gratuită de pedometru și începe să-ți monitorizezi pașii

Dacă ești în căutarea unei modalități ușoare și eficiente de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a fi mai activ fizic, atunci această aplicație gratuită de pedometru este exact ceea ce ai nevoie. Descarcă acum aplicația și începe să-ți monitorizezi pașii zilnici într-un mod simplu și intuitiv.

Indiferent dacă vrei să pierzi în greutate, să-ți îmbunătățești nivelul de fitness sau să fii mai activ în viața de zi cu zi, aplicația de pedometru te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Nu mai sta pe gânduri – descarcă acum aplicația și începe să-ți transformi viața într-una mai sănătoasă și mai activă!

Fiecare pas contează – Activează funcția pedometru pe iPhonE …

2 apr. 2019 … Pedometer++ este o aplicație gratuită grozavă care îți numără pașii. Aceasta folosește datele furnizate de senzori, și afișează pașii sub forma … – istyle.ro

Fiecare pas contează – Activează funcția pedometru pe iPhonE ...

Pedometru – Contor de Pasi, Km în App Store

13 oct. 2022 … Gratuit. Achiziții din aplicație. Weekly subscription 52,99 lei; Contor de … Pedometru – Aplicație pt Pași. Sănătate și fitness. Contor de Pași … – apps.apple.com

Pedometru - Contor de Pasi, Km în App Store

Contor de Pași – Pedometru – Aplicații pe Google Play

Pedometrul utilizează senzorul încorporat pentru a contoriza pașii. Nu este utilizată urmărirea prin GPS, astfel încât să se poată economisi foarte mult … – play.google.com

Contor de Pași - Pedometru – Aplicații pe Google Play

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.