Sari la conținut

Tabel In Word

FirstnameLastnameEmail
JohnDoe[email protected]
JaneSmith[email protected]
MichaelJohnson[email protected]

Introducere

Bine ai venit pe blogul nostru! Astazi vom discuta despre cum sa creezi un tabel in Word, un instrument util pentru organizarea si prezentarea informatiilor intr-un mod structurat si usor de inteles.

1. Cum sa creezi un tabel in Word

Pentru a crea un tabel in Word, deschide un document nou si selecteaza tab-ul „Insert” din meniul principal. Apoi, click pe „Table” si alege numarul de randuri si coloane pe care doresti sa le aiba tabelul tau.

2. Cum sa formatezi un tabel in Word

Pentru a formata un tabel in Word, selecteaza tabelul si foloseste optiunile din tab-ul „Design” pentru a schimba culorile, fonturile sau stilurile de linii ale tabelului tau.

3. Cum sa adaugi continut in tabelul tau

Pentru a adauga continut in tabelul tau, click pe o celula si incepe sa scrii sau sa copiezi si sa lipesti textul sau datele pe care doresti sa le incluzi in tabel.

4. Cum sa modifici dimensiunile tabelului tau

Pentru a modifica dimensiunile tabelului tau, selecteaza tabelul si foloseste manerele din colturile sau marginile tabelului pentru a-l redimensiona dupa preferinta ta.

5. Cum sa sortezi sau sa filtrezi datele din tabel

Pentru a sorta sau filtra datele din tabel, selecteaza tabelul si click pe tab-ul „Data” din meniul principal pentru a folosi optiunile disponibile pentru a organiza si afisa informatiile in mod eficient.

6. Cum sa imprime sau sa exporti tabelul tau

Pentru a imprima sau exporta tabelul tau, click pe tab-ul „File” si selecteaza optiunea „Print” pentru a imprima tabelul sau optiunea „Save As” pentru a exporta tabelul in diferite formate de fisier.

Concluzie

Crearea si utilizarea unui tabel in Word poate fi o modalitate eficienta de a organiza si prezenta informatiile intr-un mod clar si concis. Daca ai intrebari sau sugestii despre crearea si formatarea unui tabel in Word, nu ezita sa ne lasi un comentariu mai jos!

Kolombreedte wijzigen in tabel in word

Voorkeursbreedte. Tenzij je de breedte vast wilt houden van de tabel. Groet, Anita. – groups.google.com

Trucuri Word – Lista de figuri, tabele si abrevieri

Word afișează casetă de dialog Caption, în care se pot alege: tipul legendei (ecuație, figură, tabel). numele implicit al legendei (butonul New Label). – sites.google.com

Trucuri Word - Lista de figuri, tabele si abrevieri

Tabel In Word

Microsoft Word este un program foarte popular pentru a crea documente iar una dintre cele mai utile functii ale sale este crearea tabelului. Tabelele sunt o modalitate eficienta de a organiza informatiile intr-un format usor de citit si de a le aranja intr-un mod ordonat. Daca nu ai mai creat un tab – goldensite.ro

Tabel In Word

Cum sa faci un tabel in Word – YouTube

10 nov. 2013 … Tabelul a fost facut in Microsoft Office Word 2007. – www.youtube.com

Cum sa faci un tabel in Word - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=jOxWTdMqFDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.