Sari la conținut

Test Aeroport Otopeni

În contextul pandemiei de COVID-19, testarea este un aspect esențial pentru siguranța călătorilor și a comunității în general. Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni a implementat proceduri riguroase de testare pentru a asigura călătoriilor o călătorie sigură și fără riscuri. Acest ghid complet vă va oferi toate informațiile necesare despre testarea COVID-19 la Aeroportul Otopeni.

Ce trebuie să știți despre testarea COVID-19 la Aeroportul Otopeni?

1. Cine trebuie să se testeze?

– Toți pasagerii care sosesc în România sunt obligați să prezinte un test RT-PCR negativ pentru COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de sosirea în țară.

– Călătorii care pleacă din România către anumite destinații pot fi supuși testării la plecare. Verificați cerințele specifice ale țării de destinație înainte de călătorie.

2. Unde se efectuează testarea la Aeroportul Otopeni?

– Pentru pasagerii care sosesc în România, testele RT-PCR pot fi efectuate la unul dintre centrele medicale din incinta aeroportului.

– Pentru pasagerii care pleacă din România și trebuie să se testeze înainte de călătorie, există centre de testare dedicate în terminalul de plecări.

3. Cum se efectuează testarea și cât timp durează rezultatele?

– Testele RT-PCR sunt efectuate prin recoltarea de probe din nas și/sau gât.

– Durata de procesare a testelor poate varia în funcție de volumul de teste și de laboratorul responsabil. De obicei, rezultatele sunt comunicate în intervalul de 24-48 de ore.

4. Care sunt costurile testării?

– Costurile testelor RT-PCR sunt suportate de către pasageri. Prețurile pot varia în funcție de centrul de testare ales.

5. Ce se întâmplă dacă rezultatul testului este pozitiv?

– Pasagerii cu rezultat pozitiv vor fi anunțați de către autoritățile sanitare și vor fi supuși unor măsuri de izolare și tratament conform protocoalelor în vigoare.

6. Sunt disponibile și alte tipuri de teste la Aeroportul Otopeni?

– Pe lângă testele RT-PCR, aeroportul poate oferi și teste antigen rapide. Verificați disponibilitatea acestora înainte de călătorie.

Este important să verificați în prealabil cerințele specifice pentru testare ale țării de destinație și să vă programați testarea în avans pentru a evita întârzieri și inconveniente la aeroport.

Aeroportul Otopeni și autoritățile competente depun toate eforturile pentru a asigura călătorilor o experiență sigură și fără riscuri în timpul pandemiei de COVID-19. Respectarea regulilor și testarea adecvată sunt esențiale pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja sănătatea tuturor.

FAQ (Întrebări frecvente):

Q: Ce se întâmplă dacă nu am efectuat testul RT-PCR înainte de sosirea în România?

A: Pasagerii care nu prezintă un test negativ vor fi supuși testării la sosire și vor fi obligați să respecte măsuri de izolare în funcție de protocolul în vigoare.

Q: Pot efectua testarea RT-PCR în altă parte și să prezint rezultatul la aeroport?

A: Da, puteți efectua testarea într-un laborator autorizat înainte de călătorie și să prezentați rezultatul la aeroport.

Q: Ce se întâmplă dacă am simptome de COVID-19?

A: Dacă prezentați simptome de COVID-19, vă rugăm să vă adresați personalului medical de la aeroport și să urmați instrucțiunile acestora.

Q: Pot călători fără test RT-PCR dacă am fost vaccinat?

A: Cerințele de testare pot varia în funcție de țară. Verificați cerințele specifice ale țării de destinație înainte de călătorie.

Q: Care este durata de valabilitate a testului RT-PCR?

A: Testul RT-PCR trebuie efectuat cu maximum 72 de ore înainte de sosirea în România.

Q: Pot efectua testarea la aeroport fără a avea un bilet de călătorie?

A: Da, puteți efectua testarea la aeroport și fără a avea un bilet de călătorie.

Complet Medical Aeroport Henri Coanda

CENTRUL DE TESTARE COVID-19 IN AERPORT. Bulevardul Aeroportului, Otopeni, Ilfov Cod postal: 075100. Complet Medical Aeroport Henri Coanda. IMPORTANT: Test … – www.completmedical.ro

Complet Medical Aeroport Henri Coanda

Aeroporturi București – Aeroportul Internaţional Henri Coandă …

1 apr. 2021 … +40786.559.625; Adresă: Calea Bucureștilor, nr.224E, Otopeni, Ilfov – incinta Aeroportului Henri Coandă București. Galerie foto … – www.bucharestairports.ro

Aeroporturi București - Aeroportul Internaţional Henri Coandă ...

Complet Medical Henri Coanda Airport

WALK THRU TEST CENTER. Aeroportului Blvd 075100 Otopeni In the roundabout near Departure Terminal at Otopeni Airport. Complet Medical Aeroport Henri Coanda. – www.completmedical.ro

Complet Medical Henri Coanda Airport

Aeroporturi București – Aeroportul Internaţional Henri Coandă …

Eroare 404. Pagina căutată nu există sau url-ul introdus este incorect. Puteți accesa una din paginile recomandate mai jos sau puteți căuta pagina dorită … – www.bucharestairports.ro

Bucharest Airports – Bucharest Henri Coandă International Airport …

COVID 19 Airport Test Center. Milena Medical Center, which provides rapid RT-PCR and Antigen Sars COV-2 testing at Henri Coanda International Airport, will … – www.bucharestairports.ro

Covid Test Services at Complet Medical Otopeni in Bucureşti …

Find the nearest Complet Medical Otopeni for PCR test in Bucureşti, Romania. … Fermei B Street, Otopeni, Ilfov Access is from DN1, under the airport … – furtherpass.com

Test PCR – Rezultate in 2H | Revive Health Otopeni

7 apr. 2021 … Revive Health deschide un nou centru testare COVID-19 in conditii dovedite a fi cele mai sigure, in aer liber, in parcarea aeroportului … – revivehealth.ro

Test PCR – Rezultate in 2H | Revive Health Otopeni

EXCLUSIV Când va circula primul tren de test la Aeroportul Otopeni …

20 aug. 2020 … Un prim tren de test la Aeroportul Otopeni va circula la finele lunii septembrie, după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, … – clubferoviar.ro

EXCLUSIV Când va circula primul tren de test la Aeroportul Otopeni ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.