Curs Video | Filmare si Montaj | in Bucuresti si Cluj …

In cadrul sedintelor de practica, cursantii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu diverse tipuri de echipamente video. Atentie! Participantii la curs trebuie sa detina propriul echipament de filmare (cel putin un DSLR) pentru partea practica, dar si un laptop (pentru sedintele dedicate modulului de montaj din cadrul cursului). Toate acestea sunt necesare pentru realizarea proiectului …

Sursa: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-video-autorizat-filmare-si-montaj-videografie-operator-imagine/

Cursuri fotografie, videografie și grafică in Timișoara la …

Fotografia Digitală 1 Curs fotograf in Timișoara. Participand la acest curs alături de alți pasionați ai acestui domeniu invăț, sub indrumarea profesioniștilor, cum să controlez aparatul și să fac, in mod repetat, fotografii faine!

Sursa: sinpro.ro/curs-fotograf-1/

Curs individual filmare editare video – PacPac StudioS

Pot spune ca inainte sa incep cursurile de videografie aveam impresia ca stiu sa filmez, dar defapt eram “o maimuta cu camera pe auto sau un cocalar fara permis dar cu X5”. Acum, dupa ce am terminat cursul, am alta viziune asupra cadrelor, culorilor, incadrarilor si multe altele.

Sursa: pacpac.ro/curs-individual-filmare-editare-video/

Cursuri fotografie, videografie și grafică in Timișoara la …

CURS VIDEO. Cursuri videografie in Timișoara. Filmare și Procesare Video 1. DURATA: 8 SĂPTĂMÂNI. Participand la acest curs voi invăța alături de alți pasionați ai acestui domeniu, sub indrumarea profesioniștilor, cum să filmez și să editez cadre cinematice cu aparatură ultra ușoară pentru a obține efecte deosebite!

Sursa: sinpro.ro/

Scoala de pilotaj drone

M4 Curs videografie aeriana din dronaCursul se adreseaza companiilor care prin natura serviciilor desfasurate au nevoie de preluare de imagini video inalt calitative din aer si doresc sa-si instruiasca personalul pentru realizarea in mod profesional a acestora.

Sursa: www.scoaladrone.ro/

MDFilm Makers organizează curs de Videograf la Brașov …

Dacă esți pasionat de videografie și iți propui să faci o carieră din această pasiune atunci poti alege dintr-o varietate de posibilitati pe 7 Decembrie la Brașov. Bineinteles, există videografia profesională, dar dacă alegi să faci asta sunt multe domenii mai mici pentru care poți să optezi si să iți cauti un job. Pe parcursul a doar 3 zile vei invața cum să gandești …

Sursa: ekronomica.ro/2018/11/28/mdfilm-makers-organizeaza-curs-de-videograf-la-brasov/

Cursuri de cameraman, curs de filmare pentru incepatori si …

Caseta.ro organizeaza cursuri de operator imagine tv si film, cameraman, la studio foto-video in Bucuresti, dedicate unei singure persoane de la nivelul incepator pana la nivelul avansat. Cursurile de filmare sunt personalizate pentru a satisface nevoile cursantului.

Sursa: caseta.ro/html/curs-de-cameraman.html