Selectează o Pagină

Cursuri fotografie, videografie și grafică în Timișoara la

Filmare și Procesare Video 1 Curs videograf în Timișoara Participând la acest curs voi învăța alături de alți pasionați ai acestui domeniu, sub îndrumarea profesioniștilor, cum să filmez și să editez cadre cinematice cu aparatură ultra ușoară pentru a obține efecte deosebite! Nivel 1 – Începători Adică…aici învăț cu ce se „mănâncă” producția video.

sinpro.ro

videograf.ro – Filmari

www.VideoGraf.ro . www.VideoGraf.ro este extensia rubricii de filmări din cadrul www.ClaudiuStefanescu.ro. Dezvoltarea acestei secţiuni într-un site distinct a fost necesară ca urmare a creşterii adresabilităţii serviciilor oferite şi a extinderii publicului vizat, interesat de noul concept "videograf".

videograf.ro

Video & Motion Graphic Design | LINK Academy

Cursul reprezintă baza pentru înţelegerea procesului şi a condiţiilor tehnologice care permit crearea unui film sau a unei lucrări video şi familiarizează cursantul cu principiile de bază ale producţiei video, ale înregistrărilor şi cu rolul lor în crearea filmelor sau a emisiunilor TV. 9. Film and Video Photography

www.link-academy.com


Cursuri Video – DallesGo

La cursul Video de la DallesGO vei invata cum sa gandesti in termeni cinematografici, vei afla care sunt si vei pune in practica toti pasii realizarii unui film, de la script la pre-productie, de la filmare propriu-zisa la montaj. Vei invata sa spui povestea ta sau pe a oricarui brand, cu ajutorul imaginii, sunetului, luminii si efectelor. Locatie

dallesgo.ro

Cursuri fotografie, videografie și grafică în Timișoara la

ÎNSCRIERE CURS FILMARE ȘI PROCESARE VIDEO 1 . Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile SinPRO și cu Politica de prelucrare a datelor personale.

sinpro.ro

Wedding Video PRO – Curs premium

Aici gasesti informatia si ajutorul care ti-au lipsit pentru a ajunge un videograf de nunta PRO cu sezonul plin de superbe evenimente si preturi pe masura. VEZI RESTUL DETALIILOR MAI JOS (pe viata) INSCRIE-TE ACUM IN CURS!

curs.weddingvideopro.ro

Cursuri Editor Imagine si Video

Cursuri Editor Imagine si Video Cursuri Editor Imagine si Video in Final Cut Pro 7 si Final Cut Pro X. 0769.555.511 Home Detalii curs Blog Contact Singura școală din România care formează Exclusiv editori imagine/video Detalii 10 ședințe pentru a deveni editor imagine/video Detalii

editorimagine.ro

Cameraman – Cursuri Calificare

Va puteti inscrie la acest curs prezentandu-va la sediul nostru sau accesand pagina de inscriere (Sunt interesat!) din cadrul site-ului cursuricalificare.ro. In cazul in care alegeti sa va inscrieti online, trebuie sa stiti ca pentru finalizarea inscrierii trebuie sa ne contactati telefonic in cel mult trei zile lucratoare pentru a va comunica procedura de finalizare a inscrierii.

cursuricalificare.ro