Configurarea etichetei Analytics – Google Analytics Ajutor

Creați o proprietate Analytics pentru fiecare site pentru care doriți să colectați date. Crearea unei proprietăți generează un cod Google Analytics, pe care il veți folosi in instalarea gtag.js. Găsiți codul Google Analytics așa cum este descris mai jos. Veți folosi acest cod Google Analytics in …

Sursa: support.google.com/analytics/answer/1008080?hl=ro

Ghid instalare Google Analytics pe un site

2. Instalare Google Analytics intr-un site WordPress: Pentru a instala Google Analytics pe un site/blog WordPress poți utiliza plugin-ul Google Analytics Dashboard pentru WP, pentru mai multe detalii urmărește acest tutorial video: Instalare Google Analytics Dashboard pentru WordPress. 3. Instalarea Google Analytics pe site-uri cu alte CMS …

Sursa: deconf.ro/ghid-instalare-google-analytics-pe-site/

Google Analytics WordPress – Cum Sa Setezi Un Cont de …

Instalarea Google Analytics pentru site-ul tau . La fel ca toate servicile Google, trebuie sa ai un cont Google pentru a putea folosii Google Analytics. Dupa ce te-ai conectat, vei vedea 4 link-uri in meniul de navigare de sus: Home, Reporting, Custimization si Admin. Fa click pe link-ul Administrator.

Sursa: goldensite.ro/google/introducere-la-google-analytics-pentru-wordpress

Cum să instalezi Google Analytics și să măsori conversiile …

8/21/2017 · Pasul 3 pentru instalarea Google Analytics. Aici vei găsi codul Google Analytics pe care va trebui să il adaugi pe site-ul tău. Practic, adăugand acea bucățică de cod se „instalează” Google Analytics. Pasul 4 pentru instalarea Google Analytics. Acum va trebui să introduci acea bucățică de cod in fiecare pagină a site-ului tău.

Sursa: smarters.ro/grow/cum-sa-instalezi-google-analytics/

Cum folosesti Google Analytics si care sunt cei mai …

El este ușor de folosit și accesibil, presupune doar crearea unui cont și integrarea lui in website-ul tău. Pentru cei care au site-uri pe WordPress, instalarea Google Analytics este facilă și se realizează rapid folosind un plugin. Google Analytics oferă funcții variate, este un instrument complex și sofisticat.

Sursa: www.servhost.ro/utilizarea-google-analytics/

Site-uri in cadre – Google Analytics Ajutor

Instalarea codului de urmărire Analytics pe un site ce utilizează cadre necesită grijă pentru a vă asigura că traficul este urmărit corect și că informațiile despre recomandare sunt păstrate.

Sursa: support.google.com/analytics/answer/1012049?hl=ro

Ghidul incepatorului in Google Analytics | Blog INFORA

Dupa cum se poate vedea, instalarea Google Analytics variaza in functie de platforma pe care o utilizezi (sistemul de management al continutului, constructorul site-ului, software-ul de e-commerce, etc), tema pe care o utilizezi si plugin-urile pe care le utilizezi.

Sursa: infora.ro/2019/06/ghidul-incepatorului-in-google-analytics/

Google Analytics – Forumul Softpedia

Am testat Google Analytics, si rezutatele sunt excelente. Detalii grafice amanuntite, sfaturi pentru imbunatatire performante site, au atatea facilitati incat nici nu le pot insira aici. In concluzie, eu zic ca-s cu vreo 3000 de ani inaintea T3, sau altii. O singura problema am depistat, siteul se incarca mai greu dupa instalarea scriptului.

Sursa: forum.softpedia.com/topic/90677-google-analytics/

Ghidul complet al incepatorului in Google Analytics – Play …

Utilizand Rapoartele Google Analytics. Dupa instalarea Google Analytics pe site-ul dvs., poate dura cateva ore pentru a incepe colectarea datelor dvs. de pe site. Sa aruncam o privire la cateva rapoarte de trafic importante pe care le puteti gasi in Google Analytics.

Sursa: play-solutions.ro/ghidul-complet-al-incepatorului-in-google-analytics/

Cum instalezi Google Analytics? | Blogger Iasi | Acorduri …

Am scris despre cum configurăm site search tracking și am primit o serie de intrebări legate de cum instalăm și configurăm Google Analytics.Din acest motiv, astăzi o să vă prezint pe pași cum puteți face acest lucru. Pentru a iți face un cont de Google Analytics ai nevoie de o adresă de gmail.

Sursa: www.biancaionel.com/blog/cum-instalezi-google-analytics/