CREARE SITE MODERN

Cum sa faci un site? Ghid practic pentru dezvoltarea afacerii in mediul online. Economisesti peste 1,000.00 Lei
Urmand acest curs, inveti, pas cu pas, sa construiesti de la zero un site si sa-ti dezvolti afacerea in mediul online. Vei sti sa vinzi produsele sau serviciile tale pe internet. Vei putea transmite orice mesaj potentialului tau client. Vei incepe sa vinzi mai mult.
Descarca DemoComanda

                                           Salut! Numele meu este Alexandru Secrier.

Sunt peste 5 ani de cand pasiunea mea este mediul online si tot ce tine de dezvoltarea afacerii in mediul online. In toti acesti ani am creat diverse proiecte. Unele din ele le vezi mai jos:

Goldensite.ro a fost creat in 2012, este un proiect ce ofera servicii de creare site pe wordpress, promovare adwords si altele.
Curs video pe DVD. Creare site pe WordPress. Primul curs pentru crearea unui site pe platforma WordPress. Creat in 2013.
Copilulsimama.ro este un magazin online, cu produse pentru copii si mamici- Creat in 2016. In prezent, este intretinut de mine si administrat de sotie.
Canalul GoldenSite.ro de pe youtube cu tutoriale video despre dezvoltarea afacerii in mediul online, a fost creat in 2012.

De la un simplu Site, la Magazin Online - in 5 ani fara costuri exagerate

Toate aceste proiecte au fost create de mine de la zero, fara cunostinte de programare. De profesie nu sunt Programator. Dar mi-a placut sa caut solutii, care imi permit sa fac posibila realizarea acestor proiecte. Si in general, acum totul se indreapta spre user friendly. Adica, sa-ti construiesti de exemplu singur un site, fara cunostinte de programare. Sa-ti dezvolti o afacere in mediul online de unul singur. In toti acesti ani, am acumulat o experienta vasta, care imi permite acum sa creez chiar si un magazin online. Drept exemplu, vedeti magazinul copilulsimama.ro. Acest magazin cu peste 10 mii, de produse, este creat si promovat personal de la zero. Probabil, va dati seama cat ar costa daca as fi angajat o firma de administrare si promovare. Cred ca, mai greu as fi iesit pe profit :).

O saptamana pentru un Site Functional cu toate serviciile integrate, fara costuri mari si fara mentenanta.

Ultimul meu proiect este un site, cu toate serviciile auxiliare conectate, creat pentru Costin (un coleg de pe grupul comert electronic). Care a fost deacord sa creez un curs pe proiectul sau. Acest proiect a fost luat de la zero, incepand cu cumpararea domeniul si pana la implimentarea serviciilor auxiliare. Proiectul este acum online, il poti vedea pe cdtconsulting.ro. ,  ceea ce vezi pe site este doar o parte din lucru, in mare parte s-a lucrat in spatele site-ului, ca in final sa avem rezultatul dorit.

Acest proiect a fost facut de la zero, fara ajutorul specialistilor sau fara sa am cunostinte de programare. Totul este user frendly si usor de implementat.

Mai mult de atat, tot procesul a fost inregistrat cu captura video si explicatii audio pas cu pas. Astfel, incat sa poti invata urmarind toate etapele de creare a acestui proiect. Pe baza acestui curs poti sa-ti dezvolti poriectul in mediul online.

Daca vrei sa afli, cum acest curs te poata ajuta in dezvoltarea proiectului tau in mediul online. Te rog, sa citesti pagina aceasta in continuare, sa vezi in ce consta acest curs si ce te poate invata.

INTERFATA CURSULUI SI CONTINUTUL

Cursul este format din 2 module + unul bonus. Fiecare modul este format din mai multe lectii video.

Avantajele cursului video.

1. In momentul studierii cursului vei crea un site real functional.

Urmand pasii din curs, iti vei crea propriul site. Cursul este facut in asa fel, incat sa repeti pasii si sa reusesti sa creezi propriul site.

2. In curs se regasesc toate etapele de creare site pana la implementarea serviciilor auxiliare

Cursul a fost facut pe un proiect real, luat de la zero pana la sfarsit. Am inceput cu inregistrarea domeniul pana la verificarea site-ului de link-uri nefunctionale. Continutul il poti vedea mai jos.

3. 56 de lectii video cu un timp total de 12 ore 13 minute – lectii video

Suficient pentru a-ti dezvolta proiectul in online. Teoretic, dupa 12 ore, ai un site functional online. In realite, nu ai cum, poate sa-ti ia o saptamana sau  doua. Mie la fel, mi-a luat, pentru ca sunt multi factori.

4. Acces la Grupul de pe Facebook creat special pentru suport

Am creat un grup inchis pe facebook special pentru cei care au achizitionat cursul. Acolo vei putea pune intrebari, sa ceri un ajutor, sau la randul tau sa ajuti pe altii din grup. Bineinteles, si eu sunt acolo si oricand poti sa-mi pui o intrebare.

5. Mult mai ieftin decat ai angaja pe cineva

Serviciile de creare site pe wordpress pleaca de la 150 Euro, tu ai putea sa faci economie de acesti bani.

Modulul 1: Creare Site

Primul pas este crearea site-ului. Intermediarul online intre tine si client, care lucreaza 24/7. Site-ul ar trebui sa fie reflectia afacerii tale in mediul online. In acest modul, pas cu pas vei invata sa creezi un site modern, complet functional fara ajutorul expertilor. Tot de ce ai nevoie pentru crearea unui site ai in acest modul, incepand cu inregistrarea domeniului pana la crearea unui cont de mail personalizat.
Descarca DemoComanda

Lectia: 1.1 - Cream un cont de Google si Securizam acesta cu telefonul nostru mobil

Cursul incepe cu crearea unui cont de google, pentru ca majoritatea serviciilor conexe la site, sunt de la google si este neaparat sa-l cream. Mai mult de atat, vei vedea cum sa-l securizam la maxim.
Lectia: 1.2 - Inregistram domeniu .ro si facem plata acestuia

Lectia: 1.2 - Inregistram domeniu .ro si facem plata acestuia

In aceasta lectie vei invata cum sa inregistrezi un domeniu .ro. Domeniul se poate cumpara atat pe persoana fizica, cat si juridica. Pentru inceput recomand pe persoana fizica, dupa, se poate modifica. Deocamdata domeniul .ro se plateste o singura data.
Lectia: 1.3 - Alegem un cont de gazduire si conectam domeniul

Lectia: 1.3 - Alegem un cont de gazduire si conectam domeniul

Contul de gazduire este spatiul online unde sunt pastrate toate fisierele de pe site-ul tau. In aceasta lectie vei vedea ce tip de cont de gazduire sa alegi, ce caracteristici tehnice sa contina si care este procesul de inregistrare.

Lectia: 1.4 – Adaugam domeniul in contul de gazduire si instalam platforma wordpress

O data ce ai domeniul si contul de gazduire, acestea trebuie conectate. In aceasta lectie vei invata cum se adauga nameservere la domeniul si vom incepe instalarea site-ului
Lectia: 1.2 - Inregistram domeniu .ro si facem plata acestuia

Lectia: 1.5 – Facem cunostinta cu panoul de administrare si primele setari de baza ale site-ului

Platforma wordpress are o interfata de administrare prietenoasa si usor de inteles. Este din ce in ce mai populara si din ce in ce mai multi folosesc aceasta platforma chiar si pe proiecte mari, de exemplu, fan courier (fancourier.ro). In aceasta lectie vei face cunostinta cu panoul de administrare wordpress si setarile de baza
Lectia: 1.3 - Alegem un cont de gazduire si conectam domeniul

Lectia: 1.6 – Protejam site-ul impotriva comentariilor spam si il securizam cu captcha.

Din ce observ eu, comentarii spam nu prea se mai intalnesc, dar totusi este bine sa instalam modulul. Ce tine de securitate, de cand am instalat modulul din lectie, nu am mai avut probleme de securitate pe site. Si ma stradui sa-l instalez pe toate proiectele. Bineinteles, conteaza si o parola sigura.

Lectia: 1.7 – Instalam modulul SEO pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare

Cand Google intra pe site si il indexeaza, genereaza un Meta Titlu si un Meta Description pentru fiecare pagina, acestea la randul lor sunt afisate in google cand cineva cauta dupa un anumit termen de cautare. De multe ori, google nu stie sa citeasca corect continutul site-ului. Si atunci noi adaugam un modul in care ii spunem lui google care este Titlu Meta si Descriere Meta.
Lectia: 1.2 - Inregistram domeniu .ro si facem plata acestuia

Lectia: 1.8 – Adaugam primul articol pe site si il optimizam SEO

Cu aceasta lectie vom incepe sa adaugam continut pe site. Vei invata cum sa adaugi un articol pe site si cum sa-l optimizezi din punct de vedere SEO. Adaugarea continutului pe site este foarte simpla, ca si cum ai lucra in word sau power point.
Lectia: 1.3 - Alegem un cont de gazduire si conectam domeniul

Lectia: 1.9 – Cum sa importi articole din alt site sau din site-ul de test

S-ar putea sa ai un proiect deja si ai vrea sai faci un upgrade la cerintele din prezent. In cazul in care deja ai un site sau blog existent pe un domeniu, in aceasta lectie vei invata cum se face importul continutului pe noul site.

Lectia: 1.10 – Instalarea si personalizarea themei

Pe platforma WordPress avem posibilitatea sa personalizam site-ul, adica sa modificam aspectul site-ului dupa niste theme gratuite sau premium, dezvoltate de webdesigneri din timp. In aceasta lectie vei invata cum se instaleaza o thema pe wordpress si personalizarile acesteia. 

Lectia: 1.11 – Creare logo online gratuit

Bineinteles, ca de crearea unui Logo este bine sa se ocupe un expert. Dar totusi, online gasim multe instrumente care ne premit sa cream logo-uri destul de misto, premium sau chiar gratuite. In acesta lectie vei invata cum sa creezi un logo cu astfel de servicii.

Lectia: 1.12.1 – Alegem o thema premium pentru site-ul nostru

Diferenta dintre o thema premium si una gratuita, sunt optiunile de personalizare. Una gratuita are putine personalizari, in schimb una premium are zeci de personalizari. In aceasta lectie vom alege o thema premium pentru site-ul nostru.

Lectia: 1.12.2 – Instalam thema premium pe site

Instalarea unei theme premium este la fel ca si cea gratuita. In schimb la setari, fiecare thema are personalizarile sale in dependenta de autorul acesteia. Dar de obicei autorii themei vin si cu documentatie si suport, astfel incat utilizarea acesteia este usoara.

Lectia: 1.13 – Cream pagina principala dupa un sablon din biblioteca

Thema premium pe care o folosesc in curs are cateva sabloane de pagini, ceea ce iti usureaza crearea unei pagini. De fapt, daca nu stii ce sa scrii pe pagina, incarci un sablon de pagina si o editezi un pic. Si in felul asta ai o pagina profi. In aceasta lectie vei invata cum sa creezi o pagina dupa un sablon.

Lectia: 1.14.1 – Creare bloc principal pe homepage

Pagina Principala o vom face in format de Landing Page (Pagina de Aterizare). Sau mai bine zis Pagina de Vanzare. Adica o pagina formata din mai multe blocuri, fiecare bloc are ca scop sa transmita un mesaj, sa raspunda la o intrebare/problema a vizitatorului etc. In aceasta lectie vei invata cum sa faci blocul principal, dintr-o Pagina de Vanzare. Blocul principal are ca scop sa raspunda la intrebarea cine suntem noi, ce facem si unde facem?

Lectia: 1.14.2 – Creare bloc servicii pe homepage

Blocul de servicii are scopul de a prezenta serviciile noastre vizitatorului. In aceasta lectie vei invata cum sa faci un bloc de servicii. De obicei, o pagina arata ca un text monoton. Putini sunt care citesc pagina ca pe o carte. De obicei citesc doar titlu si se uita la o imagine. E… formatul asta de LP (Landing Page), ii permite vizitatorului sa citeasca pe bloguri un continut mult mai aerisit si mai clar. Tramsmitand-ui informatia maxim optimizata. Se uita la primul bloc (principal) si dintr-un Titlu o descriere si o imagine a inteles cine suntem. A mers mai departe la urmatorul bloc de servicii si la fel, a vazut cu ce ne ocupam. Bineinteles, totul depinde si de mesajul din aceste blocuri.

Lectia: 1.14.3 – Creare bloc lucrari recente pe homepage

Blocuri de acest gen sunt multe, important este sa te hotarasti ce mesaje vrei sa transmiti potentialului client. In aceasta lectie vei invata cum sa faci blocul de lucrari recente. Cu acest bloc transmiti vizitatorilor, profesionalizmul tau. Iarasi, imiportant este cum transmiti mesajul.

Lectia: 1.14.4 – Creare bloc articole recente pe homepage

Nu este un bloc atat de important, dar pentru cei care posteaza articole destul de des, este bine sa-l adaugam pe prima pagina. In aceasta lectie vei invata cum sa adaugi blocul cu articole recente pe prima pagina.

Lectia: 1.14.5 – Creare bloc contact pe homepage si pagina de articole

Unul dintre cele mai importante blocuri este contact – Call To Action sau Apel la Actiune. Si de obieci este plasat la sfarsitul paginii. Dupa ce vizitatorul parcurge toate blocurile este destul de informat, stie cine esti, cati angajati ai, de cand lucrezi, ce tehnica ai. Ok, … si ce fac mai departe? Se intreaba vizitatorul. Si atunci noi, la finalul paginii ii adaugam un formular de contact, un numar de telefon, un buton de comanda, o consultare gratuita, o masurare gratuita, etc.

Lectia: 1.14.6 – Prelucrarea blocului cu servicii

Intre timp, au mai intervenit niste modificari la blocul cu servicii. In aceasta lectie vei invata cum sa editezii/adaugi un bloc si anume, blocul de servicii.

Lectia: 1.15 – Creare pagina de contact

Oirce site trebuie sa aiba pagina de contact si pe aceasta pagina nu trebuie sa lipseasca urmatoarele detalii: adresa fizica (dupa caz), numar de telefon, adresa de mail, nume firma, harta cu pozitia geografica. In aceasta lectie vei invata cum sa faci o pagina de contact.

Lectia: 1.16 – Creare pagina despre noi

La fel, o pagina destul de importanta este pagina -despre noi. Aceasta pagina la fel, am hotarat sa o fac pe blocuri. Nu este neaparat, dar am hotarat sa fac acest lucru pentru ca tu sa prinzi mai bine aceasta metoda de construire a paginii.

Lectia: 1.17 – Adaugam iconite cu retele de socializare pe site

In aceasta lectie vom adauga iconite cu retele de socializare. In primul rand, este bine sa le cream aceste retele. Dar asta o vom face in modulul 2.

Lectia: 1.18 – Cum adaugam un video de pe youtube sau alte platforme de video sharing

Continut video credca este cel mai popular acum si bineinteles usor de asimilat. Vizitatorul mai bine se uita la un continut video de cat text. In aceasta lectie vei invata sa integrezi un video din youtube pe site. Ultimele actualizari a platformei wordpress permite integrarea videoclipului doar prin simpla inserare a linkului in site. Dar noi oricum studiem si inserarea prin cod embeded.

Lectia: 1.19 – Creare utilizator nou in panoul de administrare wordpress

Pentru administrarea site-ului se poate ocupa oricine si pentru asta este suficienta doar crearea unui cont si de adaugat un rol de administrator, autor sau editor. In aceasta lectie vei invata cum sa adaugi un utilizator nou pe site si cum sa-i atribui un rol.

Lectia: 1.20 – Adaugam pagina cu toate serviciile si link in menu

In cazul in care firma noastra ofera servicii, este bine ca in sectiunea menu sa apara pagina de servicii. In aceasta lectie vei invata cum sa creezi o pagina de servicii si cum sa o adaugam in menu.

Lectia: 1.21 – Creare cont de mail personalizat gen contact@domeniu.ro si acces rapid la el

La multe afaceri am vazut adresa de mail, gen – firma-mea@gmail.com. Ceea ce, nu este suficient de profesionist. In schimb, crearea unei adrese personalizate gen, contact@firma-mea.ro este destul de simpla. Se adauga un nume si parola din cpanel si atat. In schimb, ceva mai avansat este adaugarea acestei adrese personalizate la contul de gmail. Astfel, incat sa ai acces la mail-ul personalizat de oriunde inclusiv si de pe dispozitivul mobil.

Modulul 2: Integrare Servicii Auxiliare

Al doilea pas este sa implementam tot felul de servicii, care ne ajuta sa optimizam site-ul nostru, sa urmarim statisticile sa imbunatatim conversia. In cateva cuvinte vom adauga servicii gen: google tag manager, google search console, gogole analytics, chat online, etc. Deci, tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii in online.
Descarca DemoComanda

Lectia: 2.1 – Integrare Google Tag Manager

 Ca sa vezi statistica de pe site, trebuie sa adaugi codul de la google analytics pe toate paginile site-ului. Ca sa adaugi un chat pe site la fel, trebuie adaugat un cod pe site. Google ne vine in sprijin cu un serviciu de integrarea a tuturor codurilor pe site. Noi trebuie doar sa adaugam codul de la google pe site. Iar restul le adaugam in google tag manager. In aceasta lectie, vom invata sa adaugam codul google tag manager pe site.

Lectia: 2.2 – Integrare Google Analytics

Google Analytics este un serviciu ce ne permite sa urmarim statisticile de pe site-ul nostru. In aceasta lectie, vei invata sa integrezi google analytics pe site-ul nostru. Vei afla cat timp sta vizitatorul pe site, cate pagini in medie acceseaza, de unde a venit, ce sex are, din ce zona este si multe altele. Astazi am vazut ca GA stie sa ia de pe site si costul de expeditie, daca ai activat ecommerce :). Foarte tare!

Lectia: 2.3.1 – Cum adaugam chat online pe site

Chatul online ne permite sa fim mai aproape de potentialii nostri clienti si sa interactionam cu ei. In aceasta lectie, vei invata cum sa adaugi un chat online si personalizarile acestuia. Chatul online te ajuta sa maresti rata de conversie in client. Cu alte cuvinte daca vizitatorul intampina probleme sau nu gaseste informatia pe site, de obicei pleaca, insa daca ai un chat pe site probabilitatea sa plece scade.

Lectia: 2.3.2 – Cum trimitem un mesaj vizitatorului prin chat

Chiar daca vizitatorul nu stie sau nu vede chatul, noi putem sa-i trimitem un mesaj predefinit, astfel sa-i atragem atentia. In aceasta lectie, vei invata cum sa creezi un mesaj predefinit pentru chat-ul online. De exemplu: Un vizitator a ajuns pe pagina de comanda si intampina probleme la completarea comenzii sau stii ca formularul de comanda nu este suficient de usor. Atunci scrii un mesaj in chat cu conditia sa se activeze, cand vizitatorul a ajuns pe pagina de comanda dupa 15 secunde.

Lectia: 2.4 – Integrare google search console sau cum sa-ti imbunatatesti site-ul pentru motorul de cautare google

Inainte se numea google webmaster, acum se numeste google search console. Adica este un instrument care ne permite sa optimizam site-ul nostru pentru motorul de cautare. In aceasta lectie, vei invata cum sa integrezi google search console pe site si functionalitatile acestuia. De obicei, algoritmii google pentru pozitionare sunt tinuti in secret. Dar totusi, google ne pune la dispozitie un serviciu care ne permite cat de cat sa optimizam site-ul corect.

Lectia: 2.4.1 – Ce analizam si cum optimizam site-ul in google search console

 Google prin intermediul search console ne spune ce probleme avem pe site. Daca tinem cont de sfaturile google, site-ul nostru va urca in pozitii. In aceasta lectie, vei invata cum sa optimizezi cu ajutorul google search console.

Lectia: 2.5 – Cum cream o pagina de facebook pentru domeniul nostru de activitate

Bibeinteles, ca nu trebuie sa uitam si de o pagina de facebook pentru afacerea noastra. Aceasta la fel, ne ajuta sa tinem mai aproape potentialii nostri clienti, sa-i informam cu noi servicii, preturi, informatii. In aceasta lectie, veti invata cum sa creati o pagina de facebook si personalizarea acesteia.

Lectia: 2.6 – Adaugam compania in google maps si cream o pagina de google plus

Adaugarea Afacerii in google maps este buna pentru cei, care au locatie fizica, unde potentilii clienti pot sa vina la sediu pentru servicii sau produse. In aceasta lectie, vei invata cum sa adaugi afacerea in google maps, astfel in cat, firma Dvs. sa apara in hartile google.

Lectia: 2.7 – Ce si cum indexeaza google pe site-ul nostru sau cum sa imbunatatim rata de click in motorul de cautare a site-ului nostru

Google masoara cat de des vizitatorul da click pe site-ul tau in motorul de cautare. Si asta se numeste rata de click. La imbunatatirea ratei de click influenteaza Titlu Meta si Descrierea Meta. In aceasta lectie, vei invata cum sa imbunatesti rata de click a site-ului astfel incat site-ul sa urce mai usor in pozitii.

Lectia: 2.8 – Creare canal de youtube pentru afacere

Youtube a ajuns sa fie una dintre cele mai populare canale de promovare.  In aceasta lectie, vei invata cum sa creezi un canal youtube pentru proiectul tau. Canalul de google se creaza din contul de google, dar atentie nu pe canalul personal implicit (acolo de obicei adaugi video cu continut personal, familiar). Pe langa canalul personal se creaza si unul comercial, ca sa-i zicem asa.

Lectia: 2.9 – Cum sa urmarim vizitatorii nostri sau cum interactioneaza ei cu site-ul nostru

Comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru ne poate spune multe despre functionalitatea acestuia. Insa, cum putem sa vedem noi ce au facut pe site? Raspunsul il ai in aceasta lectie. Vei invata cum sa adaugi un serviciu pe site, care iti permite sa urmaresti cum vizitatorul misca mouse-ul pe site-ul tau. Cum interactioneaza cu anumite zone din site si altele. 

Lectia: 2.10 – Creare campanie de newsletter pentru site si lista de abonati

Ca sa poti trimite mesaje abonatilor, este bine sa folosesti servicii specializate pentru newsletter. Unul din ele este mailchimp. Il folosesc pe acest site si nu am avut probleme cu el. In aceasta lectie, vei invata cum sa creezi o campanie de newsletter pentru site si lista de abonati.

Lectia: 2.11 – Cum scurtam adresele URL pentru distribuire

Ai vazut probabil adrese scurte, pe care nu prea le intelegi, in schimb sunt usor de interactionat cu ele. Unele dintre cele mai importante motive sa folosesti scurtaturi URL, este ascunderea adresei URL principala si distribuirea acesteia, sau memorarea mai simpla a unei adrese foarte lungi. In aceasta lectie, vei invata cum sa scurtezi adresele URL.

Lectia: 2.12 – Cum afli ce se intampla nou in domeniul tau de activitate

In mediul online apar zeci de articole din domeniul tau de activitate. Cum sa afli primul despre aceste articole? In aceasta lectie, vei invata cum sa fii la curent cu tot ce e nou din domeniul tau de activitate si nu numai. 

Lectia: 2.13 – Cum aflu sezonalitatea produsului meu sau cat de popular este

Unele produse au sezonalitate si este bine sa stii cand si cat se cauta produsele. Astfel, sa iti faci mai usor o strategie de promovare. In aceasta lectie, vei invata cum sa analizezi produsele tale dupa sezonalitate.

Lectia: 2.14 – Cum sa dai acces la site si alte servicii precum google, facebook, youtube pentru administrare

Cand ajungi sa externalizezi sarcinile tale, este bine sa dai acces la conturi. Si nu userul si parola. In aceasta lectie, vei invata cum sa dai acces la conturile tale fara sa le dai numele de utilizator si parola. Acum cam toate serviciile permit sa adaugi un utilizator nou cu diferite drepturi de administrare.

Lectia: 2.15 – Verificare linkuri nefunctionale pe site

Este bine site-ul sa fie cat mai curat. Google apreciaza asta. In aceasta lectie, vei invata cum sa identifici link-uri nefunctionale pe site.

Bonus: Creare Magazin Online pe WordPress

Initial, platforma wordpress a fost construita pentru bloguri, dar se pare ca modulul woocommerce este foarte reusit si multi folosesc aceasta platforma ca magazin online. Este un modul care va permite cu usurinta sa creati un magazin online functional. In acest modul, vom crea un magazin online pana la efectuarea unei comenzi cu succes.
Descarca DemoComanda

Lectia: 3.1 – Instalarea modulului woocommerce si setarile de baza

Transformarea unui site in magazin online este destul de simpla. Trebuie adaugat modulul woocommerce, care este gratuit. Bine, in cazul in care ai nevoie de niste functii suplimentare, se pot adauga module suplimentare, gratuite sau premium. Dar pentru un proces complet de la plasarea comenzii pana la finalizarea acesteia este suficient si modulul de baza gratuit, In aceasta lectie, vei invata cum sa adaugi modulul woocommerce si setarile de baza a acestuia.

Lectia: 3.2 – Setarile avansate Woocommerce

Pentru inceput trebuie sa facem cateva setari. Tara in care vindem, unitatile de masura precum si valuta. Metoda de plata, metoda de livrare, si altele. In aceasta lectie, vei invata sa faci setarile de baza pentru magazinul online.

Lectia: 3.3 – Verificam starea de sistem a magazinului

Sunt cateva setari pe care trebuie sa le respecte serverul sau platforma, ca magazinul sa functioneze corect. In aceasta lectie vei invata cum sa analizezi starea de sistem a magazinului.

Lectia: 3.4 – Adaugare produs simplu

In principiu adaugarea unui produs este destul de simpla si oricine se descurca. In mare trebuie sa adaugam – nume produs, descriere, poze, pret, caracteristici si altele. In aceasta lectie vei invata cum sa adaugi un produs simplu.

Lectia: 3.5 – Verificam plasarea unei comenzi

Inainte de lansarea magazinului trebuie de facut o comanda de test pentru a vedea daca totul este in regula. In aceasta lectie, vei invata cum sa plasezi o comanda de test pe site.

Lectia: 3.6 – Adaugare produs variabil

Un produs poate fi variabil, adica diferite dimensiuni, diferite culori, etc. In acest caz, se foloseste sectiunea produs variabil, unde putem sa-i adaugam variatiile si respectiv pret pentru fiecare variatie, daca este cazul. In aceasta lectie, vei invata cum sa adaugi produse variabile si setarile acestora.

Lectia: 3.7 – Adaugare produs informational

Pe langa produse simple si variabile, mai putem adauga si produse digitale, sau informationale. Adica un PDF sau diferite formate electronice descarcabile. In aceasta lectie, vei invata cum sa adaugi un produs informational.

După terminarea cursului tu vei ști sa faci următoarele:

Z

Sa creezi un site complet funcțional cu domeniul .ro

Z

Sa cumperi un domeniu web din câteva click-uri

Z

Sa personalizezi site-ul WordPress după propriile capricii

Z

Sa cumperi domeniu pe numele tău

Z

Sa adaugi articole pe blog

Z

Sa creezi galerii foto personalizate pe categorii

Z

Sa optimizezi website-ul pentru motoarele de cautare

Z

Sa adaugi orice funcțional suplimentar pentru site

Z

Sa adaugi un chat online pe site

Z

Sa creezi un canal de youtube pentru afacere

Z

Sa creezi o campanie de newsletter

Z

Sa administrezi singur propriul site

Z

Sa cumperi si administrezi un pachet de hosting adecvat

Z

Sa instalezi platforma WordPress în câteva minute

Z

Sa blochezi comentariile spam

Z

Sa adaugi si administrezi pagini pe propriul site

Z

Sa afișezi site-ul pe orice dispozitive

Z

Sa analizezi site-ul cu serviciul Google Analytics

Z

Sa adaugi Google Tag Manager pe site

Z

Sa creezi o pagina de facebook pentru afacere

Z

Sa urmaresti vizitatorii de pe site

Z

Sa creezi un magazin online

DIGITAL INDUCTION.

Ghid practic pentru dezvoltarea afacerii in mediul online.

Standard

Format DVD
Ron390
 • Modulul 1: Creare Site
 • Modulul 2: Servicii Auxiliar
 • Bonus: Magazin Online pe WordPress
 • Acces Grup Suport Digital Induction
 • Thema Premium Gratuit
 • Suport prin Team Viewer
 • Instalare si Configurare

Extra

Instalare + Cursul DVD
Ron990
 • +Modulul 1: Creare Site
 • Modulul 2: Servicii Auxiliar
 • Bonus: Magazin Online pe WordPress
 • Acces Grup Suport Digital Induction
 • Thema Premium Gratuit
 • Suport prin Team Viewer
 • Instalare si Configurare
Telefon: 00 40 759 072 618         E-mail:  contact@goldensite.ro

Cele mai frecvente întrebări.

t

Este acest curs usor de inteles?

Cursul video este creat astfel, încât sa fie ușor însușit de oricine, indiferent de nivelul de pregătire. Însușirea materialului se face pe etape și începe cu pregătirile de baza. De la ușor, la greu. Autorul cursului explica fiecare pas făcut în curs. Din acest motiv, nu vor aparea probleme în procesul de însușire a cursului. In cazul in care, totusi, nu te poti acomoda, ai la dispoziție 90 de zile sa iti recuperezi banii investiti.

t

Am o nelamurire. Ce e de facut?

Asteptam intrebarile tale la adresa de e-mail: contact@goldensite.ro. In plus ai acces la grupul de pe facebook creat special pentru suport. De asemenea, iti stam la dispozitie pe chat-ul online de pe site, in partea din dreapta a paginii.

t

Platforma WordPress este gratuita. De ce as plati pentru acest curs?

Tu nu plătesti pentru platforma wordpress, ci pentru informațiile pe care le primesti în urma studierii acestui curs. In spatele dezvoltarii acestui curs rezida o cantitate mare de timp si informatie prelucrata de catre autor. Astfel, tu nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp pentru căutarea informației și implementarea acesteia, totul fiind explicat în curs. Aceasta suma, merge catre producerea DVD-ului și mulțumire autorului pentru timpul și efortul depus.

t

Exista cheltuieli ascunse?

Cursul nu prezinta nicio cheltuiala ascunsa. Suma afisata pe site, reprezinta pretul real al acestuia. In schimb, pe parcursul invatarii, va fi necesara achizitionarea a doua servicii de la un distribuitor ales de tine, cu care autorul nu are nici o legatura. Aceste servicii, hosting si inregistrare domeniu, sunt necesare pentru ca site-ul sa fie accesat pe internet. Platforma WordPress este gratuita.

t

Exista o limita de calculatoare pe care pot rula cursul?

Nu exista limite, poți rula cursul pe orice calculator cu sistemul de operare Windows sau Mac.

t

Dupa ce primesc comanda mai raspundeti la telefon?

Oricand ma poti suna la 0759072618

Sau contact@goldensite.ro

t

Nu ai găsit răspuns la întrebare?

Adreseaza-te online consultantului nostru. Butonul se găsește în partea dreapta de jos a paginii. Sau completeaza formularul de contact.