Selectează o Pagină

 

Registrul jurnal de incasari si plati PFA –model, exemplu …

2/23/2020 · Pentru Facturare si Gestiune recomandam SmartBill. Incerci GRATUIT! Persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente şi conduc contabilitatea in partidă simplă trebuie sa intocmeasca Registrul jurnal de incasări şi plăţi, document utilizat pentru inregistrarea incasărilor şi plăţilor si totodata pentru stabilirea situatiei financiare a contribuabilului.

Sursa: www.contzilla.ro/registrul-jurnal-de-incasari-si-plati-pfa-model-exemplu-instructiuni/

EXCEL REGISTRU INCASARI PLATI

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL REGISTRU INCASARI SI PLATI la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124. Excel Help For Business, Powered by Joomla!

Sursa: www.excelavansat.ro/index.php/excel-registru-incasari-plati

Registru Incasari Si Plati Pfa 2019 Excel | Cursuri Online

4/19/2020 · Registru-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b) Pentru fiecare asociatie fara personalitate juridica se va intocmi cate un registru-jurnal de incasari si plati. In Registrul-jurnal de incasari si plati se inregistreaza nu numai operatiunile in numerar, ci si cele efectuate prin contul curent de la banca.

Sursa: goldensite.ro/excel/registru-incasari-si-plati-pfa-2019-excel

Registru incasari si plati (Formular) – Preturi

Magazine şi preţuri – Formulare Registru incasari si plati 10,80 RON!: (Registruincasarisiplati) Registru incasari si plati – descriere produs Format: A4 Tipar: fata Nr. file: 100/carnet Filele sunt prinse pe latura lunga Culoare hartie: alb Printare: in limba romana cu negru Hartie offset

Sursa: formular.compari.ro/registru-incasari-si-plati-p224847426/

Registru incasari plati, formulare contabile, formulare …

Registru incasariplati pentru PFA ( Formulare tipizate > Formulare contabile ) – free download ( descarca gratis ) registru de incasari si plati pentru PFA din baza de date cu formulare tipizate on

Sursa: www.model-de.ro/Registru+incasari+si+plati+pentru+PFA+-+formulare+tipizate+contabile-p4-94-1-1.htm

Registru-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b)

2/23/2015 · In Registrul-jurnal de incasari si plati se inregistreaza nu numai operatiunile in numerar, ci si cele efectuate prin contul curent de la banca. Contribuabilii platitori de taxa pe valoarea adaugata vor inregistra sumele incasate sau platite, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Sursa: www.portalcontabilitate.ro/registru-jurnal-de-incasari-si-plati-cod-14-1-1b-61173.htm

Registrul jurnal de incasari si plati: model si explicatii …

11/25/2013 · * Registrul jurnal – model formular si explicatii. Pentru fiecare asociatie fara personalitate juridica se va intocmi cate un registru-jurnal de incasari si plati. In Registrul-jurnal de incasari si plati se inregistreaza nu numai operatiunile in numerar, ci si cele efectuate prin contul curent de la banca.

Sursa: www.contabun.ro/2013/11/25/registrul-jurnal-de-incasari-si-plati-model-si-explicatii-completare/

incasărilor și plăților pe ultimele 6 luni anterioare …

— Model — SITUAȚIA incasărilor și plăților pe ultimele 6 luni anterioare datei depunerii cererii de acordare a eșalonării la plată a obligațiilor fiscale 14 Nr. crt.

Sursa: static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/A4_2677.pdf

 

Căutări similare: Formular Registru Incasari Si Plati