5 idei de creare site gratuit : Vreau sa imi fac un site …

11/27/2020 · #1 Vreau sa imi fac un site al meu… cu ce să incep ? Să ai un blog sau site de prezentare este primul lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să te promovezi pe google. Pentru inceput, iți recomand să citești cartea electronică “Site de vanzări pentru afacere și personal branding” Acolo este prezentat mai clar tot procesul de concepere al unui site.

Sursa: mementor.ro/creare-site-gratuit/

Creare site web in WordPress. Ghid pentru incepatori

12/1/2020 · Odată cu apariţia platformei WordPress, procesul s-a democratizat şi, practic, oricine cu minime abilităţi online poate crea un site web. Inclusiv tu! Tot ce ai nevoie este de un ghid de creare site web in WordPress, care să iți ofere indrumarea necesară pentru a parcurge, in ordinea corectă, pașii necesari ca să ai propriul website.

Sursa: servhost.ro/creare-site-web/

Cum iţi faci şi cat te costă un site web – Capital

1/28/2016 · Cei mai mulţi ajung să deţină un site şi un domeniu web, după ce şi-au creat mai intai un blog şi au făcut tranziţia folosind ca editor platforma WordPress. Trecerea la un domeniu .ro sau .com şi redirecţionarea traficului de pe blog costă in jur de 15 de dolari, astfel incat dacă eşti hotărat să iţi faci un site este recomandat să apelezi direct la un constructor de site-uri.

Sursa: www.capital.ro/cum-iti-faci-si-cat-te-costa-un-site-web.html

 

Căutări similare: Vreau Sa Imi Fac Un Site