Selectează o Pagină

WooCommerce – Modul WordPress | WordPress.org in Romană

Descriere. WooCommerce este o soluție de comerț electronic flexibilă, open-source, construită pe WordPress. Indiferent dacă lansezi o afacere nouă, preiei un magazin online de vanzări cu amănuntul sau proiectezi situri pentru clienți, poți incepe imediat să-ți construiești exact magazinul pe care il vrei.

Sursa: ro.wordpress.org/plugins/woocommerce/?aff=3999

Cum Să Setezi/Traduci WooCommerce in Limba Romana …

10/20/2014 · Ciudat. Incercati sa resalvati permalinkurile dupa ce treceti pe limba romana. Faceti un test dezactivand toate pluginurile si vedeti doar cu woocommerce in limba romana daca la fel va da eroarea respctiva – sa nu fie un conflict de pluginuri. Desi fiind o traducere doar nu ar trebui sa fie nici un conflict.

Sursa: www.academiademarketing.ro/cum-setezi-traduci-woocommerce-in-limba-romana.html?aff=3999

Woocommerce In Romana – Info GoldenSite

WooCommerce – Modul WordPress WooCommerce needs to take this forward and separate the woo data from post and post meta. Rather than storing product meta in row-wise, it should come up with the solution of column-wise data store. It’s really hard to manage big eCommerce websites in the existing table and data storing structure of […]

Sursa: info.goldensite.ro/woocommerce-in-romana/?aff=3999

Descarcă | WordPress.org in Romană

Pentru ajutor cand incepi, consultă forumurile noastre pentru documentație și suport.. intalnești alți pasionați de WordPress și iți impărtășești cunoștințele la un grup meetup WordPress sau la un WordCamp.. Pentru a sprijini instruirea WordPress și software-ul open-source, te rog donează la Fundația WordPress.

Sursa: ro.wordpress.org/download/

Translating WooCommerce (Localization) – WooCommerce Docs

WooCommerce comes localization-ready out of the box. All that’s needed is a translation file for your language. There are several methods to create a translation, most of which are outlined in the WordPress Codex. In most cases you can contribute to the project on translate.wordpress.org. For creating custom translations: The easiest method is to use a …

Sursa: docs.woocommerce.com/document/woocommerce-localization/?aff=3999

Solutii integrare curierat | Woocommerce GLS | Woocommerce …

Safe Alternative ofera servicii pentru: integrare API firma curierat, integrare API procesare plati, dezvoltare module curierat, dezvoltare api-uri si web service, platforme eCommerce: wordpress, woocommerce, magento, prestashop,dezvoltare magazin virtual.

Sursa: safe-alternative.ro/

Woocommerce Urgent Cargus | Woocommerce Fan Courier …

Safe Alternative ofera servicii pentru: integrare API firma curierat, dezvoltare module curierat, dezvoltare api-uri si web service, platforme eCommerce: wordpress, woocommerce, magento, prestashop,dezvoltare magazin virtual.

Sursa: curiersigur.ro/

Problema traducere in woocommerce – Forumul Softpedia

7/7/2010 · Am trecut la versiunea noua de woocommerce care nu a mai tradus corect cateva cuvinte! In managerul de fisiere din cpanel la fisierele pentru limba romana traducerea este corecta, dar nu apare la fel de corect la anumite butoane ale site-ului! Multumesc, DF. Attached Files ex.jpg 9.01K 27 downloads;

Sursa: forum.softpedia.com/topic/1086155-problema-traducere-in-woocommerce/?aff=3999

WordPress in limba romana fara dezinstalare

Eu am instalat wordpressul in romana si vreau ca zona de administrare sa ramana in romana si pe site sa fie in engleza commentul si altele, am incercat sa schimb in wp_config.php din ro_RO am lasat gol acolo si situl merge e ok dar in administrare cand vreau sa intru imi da eroare.

Sursa: wptut.ro/fa-ti-site-ul-in-limba-romana-dupa-ce-l-ai-instalat-in-engleza/

Arhive woocommerce – Pizza Casa Romana

Acasa Articole etichetate „woocommerce … Pizza Casa Romana foloseste cookies. Continuarea folosirii acestui site se considera acceptarea policitii de utilizare si permisiunea de stocare a datelor personale.

Sursa: www.pizzacasaromana.ro/tag/woocommerce/?aff=3999